Vintage stil tøj bliver varmt i 2018

Vintage Kjoler er igen en absolut nødvendighed i 2018. Uanset om du bærer dem afslappet eller som cocktail kjoler – med en vintage kjole er du altid velinformeret. Hvorfor elsker kvinderne disse tøj? Helt enkelt – de får os til at se elegante ud i enhver situation og understrege kvindelighed. Og den bedste del er, at for enhver type kvinde og hver lejlighed kan den rigtige kjole findes, da vintage stil ikke er strengt fokuseret på et snit. Og dem, der ikke har fundet det, de leder efter i modebutikkerne, skal helt sikkert kigge rundt på internettet, så finder du endda aftenkjoler online, selvfølgelig også i vintage stil.

Så en ting er sikkert, selv i 2018 skal man … eller kvinde i det mindste have en vintage kjole i skabet. Selvfølgelig er spørgsmålet fortsat at blive afklaret, hvad kan man kombinere for det. Dette er et meget vanskeligt spørgsmål, da de mulige kombinationer er næsten uendelige. En klassiker og legende er selvfølgelig en lille strikket vest, som du har på en vintage kjole i 50’erne udseende. Denne stil ser ung og uskyldig ud og ser forførende ud, især om forår og sommer. Hvis du foretrækker noget vildt, skal du udskifte den strikkede vest med en læderjakke. Et udseende, som du kan bære afslappet, men også gør en god figur på en festnat.

Selvfølgelig er en vintage kjole på kontoret det absolutte iøjnefaldende og ser samtidig seriøst ud. Dette er varianten med et blyantskørt udmærket. Bare læg på en flot blazer, og du er opdateret igen.

Den mest dristige og selvsikker blandt kvinder gør deres stil perfekt med en autentisk underkjol som en underkjol. Nogle af de vintage kjoler i stilen af ​​50’erne har allerede syet på en sådan petticoat. Fordelen er, at du ikke behøver at bekymre dig om den rigtige farve. Ulempen er, hvis du kan lide kjoleen lidt anstændig, kan du ikke bare forlade patticoat for at gøre stilen mere afslappet.

Men nu på spørgsmålet: Hvorfor føler vi kvinder specielt feminin i vintage kjoler? I modsætning til mange “moderne” kjoler, er disse kjoler, især dem fra halvtredserne og begyndelsen af ​​tresserne, skåret for at fremhæve den feminine kropsform. Det betyder, at taljen er tyndere, så deco-teen er også bedre, og hofterne er bredere, så den klassiske timeglasfigur opstår. Samtidig er de typiske problemområder, som de fleste kvinder klager over, såsom maven, benene og balderne, skjult. Og det bedste ved Vintage Kjoler er, at det passer til enhver figur. Så det er ligegyldigt, hvilken størrelse du har, uanset om du har lange eller korte ben, en smal talje, smalle eller brede hofter osv. Disse kjoler er virkelig for enhver kvinde. Og hvilke tøj kan ellers hævde sådan noget?

Og for at rydde den sidste tvivl ud af vejen: Hvem en sådan kjole virker for ubehagelig, bør helt sikkert prøve varianten med en elastik i taljen. Disse modeller lægger vægt på taljen og får dem til at se vidunderligt smalle, men samtidig som behagelige som joggingbukser.

Så hvis du ikke har en kjole i vintage stil i skabet, skal du ændre det med det samme, for selv i 2018 er disse kjoler et must og stadig helt varmt. Så hurtigt bestille et par afslappet kjoler, cocktailkjoler eller gallakjoler online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *