Brudekjole trends for 2018

Bryllupet er en af ​​de vigtigste dage i en kvindes liv, så alt fra sted til udnævnelse til styling skal passe. Derfor er det også sandsynligt at se efter nogle kvinder afgørende som brudekjole trends i 2018.

Den kvindelige fordeler i forgrunden

I det kommende år vil den mandlige verden sandsynligvis se frem til bryllupperne, fordi sexyness er et stort problem. I tidligere årstider var kjolerne ofte ret almindeligt og bredt skåret, så det går 2018 på en meget mere feminin måde til det punkt.

Meget går i retning af gennemsigtighed, dybe V-udskæringer og udskæringer. Tilføj til dette voksende farve paletten af ​​brudekjoler. For det er ikke længere en pligt for bruden at fremstå på bryllupsdagen med en hvid kjole på brylluppet. Især for det kommende år er der også mange modeller i farverne mørkebeige eller champagne.

Fortsætter tendensen fra 2017

Men et par ting vil helt sikkert ikke ændre sig i forhold til dette år. Sådan viser de forskellige modevecker, at brudekjoler 2018 ofte vil blive udstyret med en masse blonder eller et vintageudseende. Der er næppe grænser for grænserne af kjoler. En top kjole er tilgængelig i forskellige variationer og facetter. Disse spænder fra den populære A-line-stil og går op til Vokuhila-kjole.

Morgenens øverste brudekjole giver dog yderligere fordele med det. Især bruder, der har lidt stærkere arme, kan dygtigt og tilstrækkeligt skjule denne lille problemzone med tips om bærerne.

Brudekjole i Boho stil

Eventuelt kan 2018-bruden også inspirere af din mor eller bedstemor og give tips. Boho-stilen, som var populær i 1970’erne, er i stigende grad erobre verden af ​​brudekjoler. Disse giver en ideel overgang mellem chic og ret løs stil, hvilket svarer til det 21. århundrede.

Bryllupskjole i to dele

Ja, du har helt sikkert læst korrekt. Udover Boho stil og vintage look, vil brudekjoler fra de øvre og nedre dele også være moderne i det kommende år. Disse ukonventionelle brudekjoler består af en ret simpel top og et nederdel, som normalt når knælængden. Selvfølgelig ikke alles forretning, men i nogle år i fotoalbumet, kan du stadig fortælle dine børn det med en sådan “brudekjole”, du var absolut trendy på dette tidspunkt.

Accenter sæt med sort

Som vi allerede har hørt mere, er hvid ikke længere et must i moderne brudekjoler. Samtidig er designdesignerne for det kommende år ikke efterladt med enkle farver som beige eller champagne. Fordi selv sorte elementer i brudekjole er tilladt og endda trendy. Hvor præcis dette kombineres, kan enhver brud vælge sig selv. For eksempel er brudekjole med et sort talje bælte højt i løbet. Men også på andre områder som sko eller corsage. For eksempel kan kjoler i sort og hvid i 2018 udnyttes fremragende.

Meget kitsch og blomstrer

De fleste kvinder blandt os har sandsynligvis drømt i deres barndom om at bære en brudekjole, som er forsynet med mange applikationer, dikkedarer, sløjfer mv. Hvad der sandsynligvis er blevet afskediget som at være for kitschy eller barndom i voksen alder kan nemt blive slidt igen snart. Bryllupsklærens motto 2018 er jo mere usædvanligt, jo bedre. Der er ingen begrænsninger for variationerne. Fra frills til frynser til glitter og perler er alt tilladt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *