1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Imperium
Køb empire kjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Vi har mere end 1000 stilarter af empire kjoler at vælge imellem.
Visning 1 til 23 (af 23 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  

 Gå til 

Empire kjole glæder mange kvinder på grund af sin store størrelse. Denne kjole har en meget høj talje, som ligger lige under brystet, er en forvirrende enkelhed, men kan forblive meget elegant. Den kan afvises i bustier, med beslag, og dens hals og længden kan tilpasses. Hvis du leder efter en romantisk kjole og minder om andre tider, kan imperiet kjole appellere til dig.

Denne kjole passer til enhver morfologi, og dens størrelse under brystet hjælper med at skjule lidt overvægt, mens du sætter brystet i værdi, hvilket gør brudekjoler gravid helt acceptabelt. Pas på at vælge en størrelse, der gør det muligt for den fremtidige brud og mor at trække vejret. Kjoleens flydende virkning hjælper også med at forfine og forlænge silhuetten.

Der er modeller med alle slags halsbånd, små bryster vil sætte pris på v-necklines, mens kvinder med lidt større bryst vil flytte mere mod en lige hals. Kjole kan leveres med ærmer - i blonde til mere delikatesse - eller være blottet.

Det er en model, hvor man finder draperi, enten på toppen af kjole, på skuldrene eller på hele beklædningen. Kjolen kan være lang, selv meget lang og have et let tog, hvis detaljer vil blive arbejdet med finesse, eller det kan tværtimod forkorte det til en mere moderne side. Det er en kjole model, der giver mest kreativitet. Dens enkelhed er dens styrke, og det er de små detaljer, der er bragt af designeren, i detaljerne eller farven, der vil gøre hele forskellen mellem de forskellige modeller af imperiet kjole. Det kan indeholde tyl og blonde i ryggen og på ærmerne, for at komme tættere på den traditionelle model af kjole eller tværtimod at være resolutt moderne, med udskrifter eller i andre materialer.

Ved ulemper skal det bemærkes, at denne kjole ikke er egnet, hvis man søger efter volumen eller en kjole klumpet og voluminøs prinsessestil. På samme måde kan kvinder med store bryster have nogle ængstelser med denne særlige kjole, men der findes mange modeller af denne kjole under hensyntagen til denne type kriterium. Denne type kjole er lige så populær som A-linje kjoler, men tilpasses lettere end sidstnævnte til forskellige morfologier.

Tilbehør, der oftest bæres af et imperiums kjole, afhænger af flere parametre. Hvis for eksempel halsen er lige, undgås halskæderne, de foretrækkes derefter en krave ved halsen. For at ødelægge kjoleens falske enkelhed undgås traditionelle boller, og de foretrækker en halvvis frisyre, som en halv chignon overvældet af en krans af hvide blomster.