1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Barsel
Køb kjoler gravid på Bridesire at spare penge. Alle kjoler gravid er skræddersyet til at sikre bedste pasform. Høj kvalitet og lav pris.
Visning 1 til 36 (af 171 produkter)

1  2345

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  2345

 Gå til 

Kjoler gravid: I andre tilfælde smarte og elegante til bryllupalderen

Du er gravid, og du vil blive gift, men du er bange for, at du ikke ser godt ud eller føler dig ubehagelig med en større baby maven? Alle disse bekymringer er nu helt ubegrundet, er der nu på brude markedet en bred vifte af charmerende barsel brudekjoler i alle former for stilarter og materialer, hvor du føler dig helt tryg, og hvor du ikke behøver at skjule din mave, men selv på en vidunderlig måde i scene. For hvad er mere smukt end en brud med godt håb?

Hvad skal man kigge efter, når man køber en kjole til moderbror

Hvis du vil gifte dig i graviditet og søge efter en passende fødselsdragt, skal du være opmærksom på nogle vigtige detaljer. For med kjoler - både i almindelig og faktisk kjoler - der er mange modeller, der allerede fungerer godt fra krydset frem til større baby-maver, og er stadig komfortable og stilfulde at bære. Men vigtigst er materialet til kjole (chiffon, blonder eller lignende). Når du vælger din moderskabs kjole, bør du derfor ty til elastiske og bløde, flydende stoffer. Sørg også for at det kan justeres til din mave på et senere tidspunkt, f.eks. På bagsiden eller taljen. Disse kriterier samt en raffineret snit sikrer, at din moderskabs kjole vokser med dig og kan bæres komfortabelt hver måned af graviditeten. Specielt anbefales til gravide bruder er kjoler i Empire stil, som har en forhøjet talje og dart under brystet. Populære her er z. B. tip tøj (også stropløs) med en mave bånd fremstillet af silke eller andre materialer ved hjælp af hvilken taljen kan bevæge sig opad afhængigt af størrelsen af barnet abdomen. Endnu enklere modeller med slipsbælte i ryggen er et godt alternativ. Så kjole kan nemt justeres til enhver tid.

Vælg det rigtige undertøj

Men ikke kun moderskabet bør vælges omhyggeligt. Undertøjene skal også opfylde de særlige forhold, så du kan føle dig hjemme som en bruden når som helst. Her skal man vælge at vælge mindre på optisk, men snarere på praktiske aspekter. Først er der bh. Som graviditeten skrider frem, vil hver model ikke længere sidde så godt som den har i fortiden. Ofte er det tilstrækkeligt at øge bredden med et enkelt forlængelsesstykke til bh-lukningen. Hvis det ikke er nok, forbliver kun grebet til den næste større bredde eller endda kopstørrelse. Også trusserne skal selvfølgelig sidde så behageligt som muligt. Særlige graviditet trusser kan afhjælpe denne situation og vokse komfortabelt med maven. For en lidt større babybump anbefales det at støtte et underlivsbælte, som også kan bæres under kjole. Det er også bedst at vælge hudfarvet undertøj. Dette bliver næsten usynligt med en hvid kjole.

Køb billige brudekjoler: Fortryllende moderskabsbride mode til enhver smag

Der er utallige leverandører, hvor du kan købe billige kjoler (for eksempel en kjole). Men uanset hvor du køber din fødselsdagsbrudekjole, uanset om du er i brudebutikken på stedet eller i et online brudebutik - vælger brugen af moderskabsmode ikke noget at ønske i dag. Og hvis du følger de tips, der er nævnt her, når du køber tøj, står der intet i vejen for dit drømmebrus med babyhud!