Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. Balkjole Kæreste Kapel Tog Ærmeløs Taft Organza

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Balkjole Kæreste Kapel Tog Ærmeløs Taft Organza

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Med en klassisk cinch-talje og et unikt kapeltog er denne taft- og organza-brudekjole den perfekte mulighed for enhver kvinde, der ønsker at skinne lyst på hendes bryllupsdag. Med sin moderne kæreste og dybdegående bagside giver denne kjole mulighed for klassisk skønhed med et moderne twist, der helt sikkert vil se fantastisk ud på enhver brud i løbet af sin meget vigtige dag.
Silhuet:Balkjole
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Kapel Tog
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Applikationer, Sikning, Broderi
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Taft, Organza
Vist Farve:Rød, Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/12/28 20:19:03
  Ivana
  Jeg ville ønske, at Bridesire havde et 10-stjernet klassificeringssystem, så jeg giver en perfekt bedømmelse for deres kjoler !! WOW! Jeg kunne ikke være lykkeligere med mit køb. Min mor er en professionel dressmaker, og hun blev meget forbløffet over stoffet. TOMMEL OP!!!

   2019/08/15 14:57:03
  Luciana
  Jeg var den lykkeligste brud med kurver, der viste sig ubesværet. At vælge denne kjole var den bedste beslutning, jeg tog under mit bryllupsforberedelser og butikken leveret til tiden. Tak, Bridesire.

   2019/06/23 03:17:03
  monavvar
  Jeg har ingen anden mulighed for brudekjoler bortset fra jer. Du tilbyder det bedste i ukrudts kjole, og jeg elsker det. Jeg vil få nogle til min søsters bryllup.

   2019/06/07 12:49:27
  swetlana
  Jeg har lavet et par køb fra Bridesire, og jeg har været særligt imponeret over deres designs. Kjolerne er af fremragende kvalitet, og priserne er overkommelige. Deres designs er godt færdige og moderne. De præsenterer en række farver, som kunderne kan vælge imellem. Hvis du er en aften kjoler person, så er du i gode hænder.

   2019/05/10 01:04:16
  Cindy
  Min ven anbefalede mig denne side. Først var jeg ikke sikker på om det ville være pålideligt eller ej. Men så besluttede jeg at tage en risiko og gå for at købe kjole fra dem. Jeg er så glad for at se, at de opfyldte alt, hvad der hævdes at være.

   2019/04/20 06:01:32
  Sharon
  Jeg er meget glad for prom kjole Bridesire. Det var en enestående en. Jeg kan anbefale alle at bestille fra dig, hvis de har en begivenhed.

   2019/04/13 02:15:11
  Cheyenne
  Det er en fornøjelse at have fyre som dig Bridesire. Du gjorde mig meget glad ved at levere den smukke kjole til min mor. Tak skal du have.

   2019/04/09 00:40:56
  vita
  Når mine venner og sammen kommer, klikker vi på denne hjemmeside og har det sjovt at se på alle de vidunderlige tøj og tilbehør. Så køber vi hvad vi vil have og har det rigtig godt

Skriv en anmeldelse til Balkjole Kæreste Kapel Tog Ærmeløs Taft Organza:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *