Varer:06/19-06/26
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Balkjole En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Balkjole En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Se og føl dig guddommelig i denne himmelske stil fra denne højt vurderede producent. Perfekt moderigtigt, men stadig unik, er denne kjole med en skulderudskæring udsmykket med flæser, mens silkebuksen med ballkjole er prydet med rynker og blomster. Det bløde chiffonstof, lynlås bagpå og symmetrisk talje passer ikke kun perfekt til dig, men du vil også føle dig godt tilpas i det.
Silhuet:Balkjole
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching, Blomst(er)
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:mørk Navy (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/03/09 13:07:16
  Nubia
  Jeg ville have en simpel kjole, fordi jeg fornød mine løfter. Denne kjole havde en stilig fornemmelse, og A-line-designet fik den til at se mere ud som en aftenkjole end en brudekjole. Det fik mig til at føle mig ekstra speciel på min dag.

   2019/09/06 01:30:02
  daniela
  Kan ikke takke denne butik nok! Mange tak. Jeg er så taknemmelig for, at inden for 2 timer. Jeg følte mig temmelig håbløs og troede ikke, at jeg nogensinde skulle finde min perfekte kjole, men medarbejderne gav ikke op og vidste nøjagtigt, hvad jeg ledte efter.

   2019/08/31 14:01:32
  Vanessa
  Mine venner advarede mig mod online shopping, men jeg besluttede at prøve det. Jeg er så glad for, at jeg prøvede din butik. Jeg er tilsluttet, og det er de også.

   2019/06/29 04:15:51
  Ellen
  Jeg havde mine fingre krydset, da jeg lavede denne ordre, for at være, da nogle af anmeldelserne modvirkede mig, men den indre jeg gav mig håbet. Det var ikke galt at stole på dig med y arbejde, det var et godt stykke arbejde godt udført.

   2019/05/24 03:05:19
  Johanna
  Hvis du er på udkig efter veldesignede kjole af høj kvalitet til overkommelige priser, er dette stedet at handle. Jeg har haft en virkelig fantastisk oplevelse med Bridesire, og jeg vil helt klart anbefale.

   2019/05/02 05:35:39
  Tracy
  Jeg købte en gavekort fra Bridesire til min vens fødselsdag, og hun er forelsket i denne butik allerede! Fantastiske rabatter og tilbud er så attraktive, at du vil shoppe, selvom du ikke vil.

   2019/04/24 07:17:21
  Rebekka
  Besøg Bridesire når som helst, hvis du har brug for nogen form for kjole til din fest eller bryllup. De gjorde min så farverige. Mange tak, Bridesire.

   2019/04/03 18:56:04
  GerylAnn
  Hvad jeg kan lide om dette selskab er dens problemfri shopping. Ligegyldigt hvad jeg leder efter, kan jeg normalt finde den på denne hjemmeside. Denne bekvemmelighed er derfor, jeg holder tilbage til at handle her.

Skriv en anmeldelse til Balkjole En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *