Varer:05/23-05/30
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Kjoler til Brudens Mor
 6.  > 
 7. A-linje V-hals Gulvlængde Sweep Train Langt Ærme Satin kjole til brudens mor

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje V-hals Gulvlængde Sweep Train Langt Ærme Satin kjole til brudens mor

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Gulvlængde, Sweep Train
Ærmelængde:Langt Ærme
Forskønnelse:Blonde, Sikning, Broderi
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Brun (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/07/15 17:21:04
  Lucia
  Priserne her er mere end retfærdige. Jeg forventede at bruge tusinder på min drømmes kjole, ikke under $ 200 for et smukt skræddersyet stykke! Det er perfekt og et materiale af god kvalitet. Jeg sender sikkert venner til denne butik! Tak!

   2019/07/13 05:13:21
  Karen
  Jeg er blæst væk ved hurtig forsendelse og detaljerne på min kjole! Stoffet er behageligt, åndbart og blødt på min hud. Jeg kan ikke tro, at en brudekjole faktisk er behagelig. Det er næsten en skam, jeg bærer kun den ene. Tak for en fantastisk shopping oplevelse!

   2019/06/10 15:57:17
  enjeela
  Den promkjole jeg købte her var på et andet niveau. Det var dejligt og godt lavet. Jeg vil shoppe her igen og igen. Det rejste virkelig mit selvværd den dag.

   2019/04/15 13:07:55
  claudia
  Jeg kan lede alle, der har en fest til at høre dig på dressing-koden. Du gjorde min aften fest så farverig. Kjoler var meget rart.

   2019/03/26 17:01:03
  yasemin
  At komme til salget er nemt med Bridesire. De har en særlig salgsafdeling på deres hjemmeside, som gør at købe et godt køb. Jeg går ikke glip af specielle priser længere, tak Bridesire

   2018/03/31 02:50:29
  Deborah
  Vi skulle have en sammenkomst i weekenden, og jeg måtte se smuk ud. Bedt om henvisning fra mine venner og de rådede mig til at prøve Bridesire. Jeg bestilte en prom dress og bad om det bedste resultat. En dag tidligere end forventet kom kjole i en pakke. Kvaliteten var god, korrekte målinger, og frem for alt blev den skræddersyet udmærket. Bridesire du er absolut det bedste nogensinde!

   2018/03/18 18:57:19
  joseph
  Først og fremmest vil jeg takke Bridesire for at gøre min bryllupsdag til en succes. Jeg var løbet tør for ideer, hvor jeg skulle købe en brudekjole, indtil min søster rådede mig til at prøve Bridesire. Jeg beklager helt klart min beslutning som brudekjole var perfekt passende.

   2018/01/03 07:27:40
  Ashley
  OMG! Hvor har du været hele mit liv? Jeg glædede mig ikke til vores årlige slutårsfest coz, jeg havde ikke noget at bære. Jeg ved, lol. Pige probs. Men en af mine venner købte nogle kjoler til sin datters prom fra dig og fortalte mig at tjekke det ud. Jeg blev ikke skuffet! Yay til slutårsfest!

Skriv en anmeldelse til A-linje V-hals Gulvlængde Sweep Train Langt Ærme Satin kjole til brudens mor:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *