Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. A-linje Tyl og Blonde Stropløs

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Tyl og Blonde Stropløs

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Der er ikke en brud derude, der ikke ville se helt vidunderligt ud i denne bryllupskjole med tyl og blonde. Med en klassisk cinch-talje og en knælangsfinish, der er i stand til at blive travlt for nem bevægelse, har denne kjole meget at tilbyde. Tilsæt dit look ekstra fine detaljer med stropløs og dyb tilbageslag med en overdækket lynlås. Denne kjole er simpelthen smuk og er beregnet til at gøre dem, der bærer den, lige så smukke.
Silhuet: A-linje
Halsudskæring: Stropløs
Hemline/Train: Knælængde
Ærmelængde:
Forskønnelse: Skærfer / Bånd, Sløjfe, Perle Lyserød Detailing
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Stil: Chic & Moderne
Stof: Blonde, Tyl
Vist Farve: Elfenben (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/01 22:03:23
  Tina
  De sender mig en kjole, der var dårligt pakket, og den blev revet, jeg ringede og klagede over, at de tilbød en kredit. Jeg anbefaler stadig første klasses forsendelse

   2020/03/22 02:03:27
  Christine
  Den røde kjole, jeg har medbragt fra dette firma, ligner en smuk og klassisk aftenkjole. Valget af kjoler var bredt, men jeg kunne godt lide denne mest. Fantastisk produkt, en god pris og fremragende service.

   2020/02/18 21:11:55
  Natalie
  Stabe i denne butik er meget imødekommende. De viste os alle de forskellige middags kjoler, de fik, og hjalp os også med at vælge, hvad der matchede vores tema.

   2019/09/05 12:20:13
  lily
  Da min datter sagde, "dette er den ene" og kom ud snurrende den lilla, blonder prom prom kjole, jeg lige strålede. Jeg kunne ikke lade være med at smile fra øre til øre. Stolt mamma-øjeblik. Denne butik var utrolig, og min datter lignede en super stjerne.

   2019/07/26 06:08:21
  jennifer
  Tak for en fantastisk transaktion. Du sætter kundeservice op til 10 og det viser. Jeg er så glad for at købe dig.

   2019/05/10 22:09:42
  Lynn
  Bridesire reddede mig fra sidste øjebliks modekrise. Thankyou Bridesire for at gøre min dag lige så mindeværdig som du muligvis kunne. Kjolen var så smuk, og jeg vil huske denne dag for evigt kun på grund af Bridesire.

   2019/04/21 05:42:11
  Maureen
  Bridesire, du gav mig det bedste af den bedste dressing. Mange tak for det. Det gjorde mit bryllup se AWESOME !!! Endnu engang tak!

   2019/04/03 21:17:21
  giuliana
  Min datter var i tårer. Nogen havde købt den brudekjole hun kunne lide på en brudebutik. Bridesire kommer til undsætning. Hun var i stand til at finde den nøjagtige kjole til meget mindre på deres hjemmeside. Måde at gå bridesire

   2019/03/31 20:16:29
  Brandi
  Min mand bærer de samme ting og de samme farver hele tiden. Jeg troede, at denne hjemmeside ville være spildt på ham. Til min overraskelse lagrer denne virksomhed hvad han bærer og han er glad.

Skriv en anmeldelse til A-linje Tyl og Blonde Stropløs:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *