Varer:06/19-06/26
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. A-linje Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Når sommeren nærmer sig og mange festligheder kommer, behøver du ikke grave dybt ned i dine lommer for at vende hovedet. Denne 90'ers favorit har i lang tid været et topvalg med sine spændende funktioner. De inkluderer en ærmeløs overdel, en dejlig kæreste hals, en mini-længde a-line silhuetter nederdel og en snørebånd lukning bagpå.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:
Bagsidedetaljer:Blonde-up
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/22 19:45:37
  Sonia
  Når det kommer til ferie kjoler, jeg kun tjekker dette firma til min samling. Jeg har fået mine ferie kjoler fra dem i omkring to år i træk. Jeg har blonde, chiffon og en organza frock, og alle ser meget smarte ud. Deres produkter er så billige, at de ikke bryder min bank. Teknisk har jeg ikke noget dårligt at sige om dette firma, og især i dag da jeg fik den halter te længde kjole jeg bestilte den anden uge. Den er gul og perfekt til sommer. Jeg elsker også sine beading og draperede detaljer. Det er et andet fantastisk stykke fra bridesire.

   2018/03/20 18:27:01
  Miriam
  Jeg havde forfærdeligt brug for en ny LBD for to måneder siden, fordi jeg var nødt til at imponere en date. Jeg kunne ikke finde en god, der smigrer min kropsform. Du ser, jeg har større torsoer og mindre hofter, men jeg drømmer virkelig om at bære en krop, der krammer LBD, som ikke overdriver min mandlige form. God ting jeg lyttede til min bedste ven, da hun fortalte mig at søge efter det i Bridesire. Jeg valgte en fantastisk og fortalte dem at gøre alt, hvad de kan for at skjule min mandlige form. Jeg blev overrasket, da de tilføjede et subtilt tog, som subtilt skjuler min mandlige form, men smigrer mig i min midtsektion. Jeg havde en fantastisk oplevelse med jer. Lad mig fortælle dig, at min dato faktisk sagde, at jeg er den sexiest kvinde, han nogensinde er dateret i 2 år! Min bedste ven fortalte mig også, at jeg så ultra sexet ud i det. Jeg følte mig virkelig smigret og glad 'coz kjole blev kun solgt til 250 dollar på grund af salget. Åh, og før jeg glemmer, så nogle af mine kusiner på kjole og de er temmelig imponerede over det, især da jeg fortalte dem om prisen og hvordan jeg fik det fra dig. De sagde, at de vil bestille fra dig næste måned for deres kommende homecoming party. Tak!

   2018/01/14 08:22:47
  Lilian
  Jeg ledte efter en A-line stropløs kjole med udsmykninger, som dramatisk kan skjule min spirende mave. Da jeg er et kontor gal og ikke har meget tid til at shoppe, prøvede jeg at tjekke ud Bridesire-tøj. Jeg var temmelig imponeret over deres personale og den hjælp, de gav, da jeg bestilte en tilpasset kjole.

Skriv en anmeldelse til A-linje Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *