Varer:05/15-05/22
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 05/22/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Med blomsterudsmykning på linningen, stropløs halsudskæring i firkantet form, detaljeret rynkeoverdel, ærmeløs og knælang nederdel, har denne brudepigekjole alt, hvad du leder efter. Denne enkle, men stilfulde kjole får dig til at se fantastisk ud på din specielle begivenhed ved at fremhæve dine smukke og sexede dele.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Draperet, Skærfer / Bånd, Blomst(er)
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/02 08:51:17
  Esther
  Jeg kan ikke finde nok ord til at takke Bridesire. Jeg mener dette er fantastisk! Hvor i verden kommer jeg til at bestille en aftenkjole og 24 timer senere, så forsøger jeg det? Først tænkte jeg på det som en vittighed, da jeg spurgte om en af Bridesire's repræsentant. Han var så rart i, hvordan han talte til mig, og da han fortalte mig, at min ordre var vellykket, måtte jeg bare vente og se hvor lang tid det vil få dem til at levere. Bridesire er simpelthen fantastisk.

   2018/01/12 20:30:50
  kathy
  Jeg var lidt tøvende med at købe min brudekjole online på grund af tidligere problemer med online-indkøb, hvor tøj lige ikke var som forventet. Men jeg fandt en kjole, som jeg virkelig elskede ved Bridesire, og jeg var ny det var det perfekte udseende til mit bryllup. Størrelsen på kjole var spot-on, da jeg modtog den, og den passer som jeg ville have det til. Jeg er så glad for at have fundet min drømmekjole uden at have al den stress, der ofte går sammen med brudekjole shopping. Jeg planlægger at anbefale Bridesire til alle mine venner, der søger deres drømmekjole.

   2017/11/15 20:42:51
  Joann
  Jeg havde brug for en kjole til mit bryllup og faktisk skuffede Bridesire ikke. Kjolen blev lavet ved hjælp af kvalitetsstoffer kombineret med pletfri søm. Mine størrelser var vanskelige at finde, men da jeg tog mine målinger og sendte dem, fik jeg den nøjagtige kjole, jeg ledte efter. Min kjole var velegnet og meget elegant. Dette fik mig til selv at lægge en ordre til min brudepiges kjoler, og resultaterne var også opmuntrende. Mine brudepiger kjoler var perfekt passende og med matchende farver. Deres kundeservice personale er også meget venlige og hjælpsomme. Shopping var således meget let, og de var også hurtige i at levere pakken. Bridesire gjorde virkelig mit bryllup til et sandt bryllup, som nogen ville elske at have. Elegance og stilfuldt brudepiges kjole gjorde gæsterne i ærefrygt. Jeg kan ikke anbefale noget andet sted bortset fra Bridesire.

Skriv en anmeldelse til A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *