Varer:07/04-07/11
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Eksamen Kjoler
 6.  > 
 7. A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Skærfer / Bånd, Sløjfe, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Sort, Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/08/13 09:12:46
  Joanna
  Jeg har købt dusinvis af kjoler i de sidste tre år. Jeg er taknemmelig for, at der ikke er en eneste dag, du lader mig ned. Jeg ser hen imod at købe fra dig i mange flere år.

   2019/05/05 11:59:39
  Mary Roby Ann
  Nu er jeg ikke nødt til at tænke to gange om "hvad skal jeg have på festet"? Jeg bestiller kun en unik kjole med forskellig stil, og jeg elsker den måde, den er på fleek hver eneste gang! Det er den mest gå til shopping destination for mig.

   2019/04/11 17:52:42
  Leilani
  Min kjole var fabelagtig Bridesire. Mange tak for at have sådan et tøj til mig. Jeg vil være tilbage, når jeg har brug for nogle flere kjoler.

   2018/03/30 03:43:51
  Naomi
  Jeg kan allerede se mig iført sølv brudekjole jeg bestilte fra dig for to uger siden. Det er en af de smukkeste brudekjoler jeg nogensinde har set! Toget var perfekt, montering var stor; Hemline og detaljer i busten området er storslåede! Da jeg sad med kjole, spurgte alle mig hvor jeg fik det og hvor meget. Jeg smilede bare, fortalte dem om dig og sagde, at jeg kun betalte 219 dollar for kjole. Og alle var ligesom, Whaaaaaaaaaattt ???. Hahaha! Tak

   2018/03/02 12:55:02
  Matilda
  Mine ordrer er awesome! Både brudekjole og junior brudepige kjoler er meget detaljerede og fejlfri. Bodice og hæmmen er perfekte. Jeg elsker også montering af kjole, da det får mig til at se lidt svagt ud.

   2017/12/06 11:21:19
  Evi
  Jeg ledte efter en rød prom kjole sidste måned, da jeg snuble på denne hjemmeside. Jeg var imponeret over de kjoler, der vises på webstedet og også brugervenlighed på webstedet. Jeg valgte en smuk udseende rød prom kjole søde hals og tyl nederdel. Jeg kaldte straks Bridesire, men følte mig frutreret, da en uhøflig repræsentant fik mit opkald. Hun er ikke tålmodig nok til at besvare mine spørgsmål, så jeg bad om deres overordnede. Vejlederen håndterede min ordre, og alt gik godt. Kjole ankom i går, og det var et smukt stykke til en nedsat pris på grund af ulejligheden jeg oplevede med uhøfligt personale. Tak, Bridesire. Det viser at du sørger for at dine kunder er værdsat.

Skriv en anmeldelse til A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *