Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. A-linje Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Satin Brudekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Satin Brudekjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Dit bryllup er helt sikkert enestående iført denne smukke satin a-line brudekjole. Med en almindelig talje og perleudsmykninger er der meget at se på og elske ved denne kjole. Det klassiske, men alligevel unikke kapeltog er i stand til at blive travlt, og det stropløse design og opbakning viser det bedste, en kvinde har at tilbyde. Denne kjole er smigrende og fremhæver alle de zoner, du vil vise mest, alt imens du minimerer det, du ikke gør.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Kapel Tog
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Applikationer, Sikning
Bagsidedetaljer:Blonde-up
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/01/31 23:26:14
  Natalie
  Jeg vil gerne takke dig meget for dit arbejde! Kjolen er absolut smuk og er nøjagtigt hvad jeg ønskede. Jeg anbefaler, at du har de bedste kjoler online.

   2020/01/31 17:33:51
  Lorena
  Kundeservicen er utrolig ud over smukke resultater. Min brudekjole er meget smuk. Tak så meget, Bridesire! Jeg kommer tilbage igen.

   2019/09/26 11:14:07
  Hine
  Jeg er temmelig tilfreds med længden på min kjole, jeg troede først at det ville pule og trække på gulvet, men vi fik det rigtigt. Det var det udseende, jeg ønskede, og det kom tydeligt ud. Store mennesker store arbejde. Tak skal du have.

   2019/09/20 04:44:12
  ricardo
  Til mit bryllup havde jeg brug for en kjole, der ikke er almindelig og alt for udført. Og da jeg dukkede op på dit websted, fik jeg det, jeg ville have. Jeg blev øjeblikkeligt forelsket i billedet, og da det endelig blev leveret, var jeg ved på, at det var smukkere end hvad der var på billedet. Kjolen blev pænt pakket og sendt en uge tidligere. Tak fyre for det gode stykke arbejde.

   2019/07/06 19:57:12
  Sylvia
  Opmærksomheden på detaljer om at gøre min kjole var bare imponerende. Jeg elskede lommene og de blev pænt færdige. Den beaded bælte var en ideel accent at matche mine smykker. Ingen løse tråde eller snags.

   2019/06/18 17:58:14
  Courtney
  Du har smukke kjoler i masser. Jeg vil lægge min ordre i slutningen af måneden. Jeg kan ikke vente med at prøve dem. Den tidligere kjole passer mig perfekt.

   2019/05/19 09:59:47
  Lisa
  Jeg kunne ikke være mere taknemmelig for mine venner, som introducerede mig på dette websted. Bridesire har gjort mit liv så stressfrit, da jeg ikke behøver at bekymre mig om noget når det kommer til nogen fest og kjoler.

   2019/04/19 12:04:49
  Deborah
  Aftenklæden jeg bestilte fik mig til at se meget elegant ud. Jeg er meget taknemmelig for dig Bridesire. Du er den bedste indkøbspartner for mig.

Skriv en anmeldelse til A-linje Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Satin Brudekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *