Varer:05/30-06/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. A-linje Satin Knælængde Stropløs Bridesmaid/ Cocktail Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Satin Knælængde Stropløs Bridesmaid/ Cocktail Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: A-linje, Balkjole, Prinsesse
Halsudskæring: Stropløs
Hemline/Train: Knælængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Pick-up Nederdel, Ruching
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Satin
Vist Farve: Colver (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/03 17:20:04
  Cynthia
  Shopping til prom kjoler kan være stressende, især når du ikke er sikker på, om den kjole, du vil elske, passer til dit budget. Denne kjole var overkommelig og passede til det budget, som jeg havde i tankerne.

   2019/09/13 13:52:53
  Melissa
  Personalet giver dig virkelig VIP-behandling, når du går ind i deres butik. De får det til at føle, at det handler om dig, og de arbejder også med dit budget. Jeg var i stand til at finde en kjole, der lignede en million dollars, men koste mig næppe en ting.

   2019/08/12 04:01:58
  Desiree
  Jeg havde for nylig en forespørgsel om et spamwebsted. Tak for kundeservicen, da de altid er på tå for at sikre, at de besvarer kundens spørgsmål. Jeg er taknemmelig.

   2019/04/30 19:55:25
  Lena
  Shopping fra denne butik er altid budgetvenlig. At være en mor med 2 børn foretrækker jeg at købe deres kjole og min herfra. Det sparer både tid og penge, og jeg behøver ikke at haste fra en butik til en anden.

   2019/04/25 02:28:14
  Joke
  Mange tak, Bridesire, for en opgave godt udført. Forklædning var meget attraktiv for alle. Vi er alle taknemmelige for det. Det var godt!

   2019/04/12 05:44:04
  Giulia
  Jeg vil altid købe fra dig Bridesire. Du har gjort mig stolt af de kjoler, jeg har købt i de sidste to måneder. Alle kjoler var smukke for os.

   2019/04/02 22:11:50
  shuron
  Når jeg er i tvivl, går jeg til denne hjemmeside for at finde de tøj, jeg har brug for. Med deres fremskyndede levering ved jeg, at jeg kan lave sidste øjeblikskøb uden bekymring.

   2018/02/08 05:50:13
  Thess
  Det var min første gang at handle online. Jeg handlede rundt omkring de berømte og førende butikker, men priserne var ikke praktisk. Det var indtil jeg kom til Bridesire, at jeg lagde min ordre. Kjolen var lige så bemærkelsesværdig lavet af høj kvalitet. Det var min vens bryllup, og alt jeg fik var positive bemærkninger på kjole. Alt jeg kan henvise til er Bridesire, hvor kvalitet er nøglen. Jeg ville besøge dette websted for enhver anden ordre til en begivenhed. Så fantastisk.

   2018/01/10 17:28:48
  Lavinia
  Jeg vil gerne takke Bridesire for at overgå mine forventninger vedrørende brudekjoler. Jeg besøgte for nylig hjemmesiden og næsten alle mine venner anbefalede det. Da jeg gennemsøgede brudekjolerne kunne jeg se hvorfor. Brudekjolerne ser elegante ud endnu sexet på samme tid. Jeg er en retro chic i hjertet, så jeg selvfølgelig graviterede mod dem der lignede vintage stil kjoler. Jeg var allerede blevet målt af en slægtning, der var en sømstress, så jeg vidste mine målinger. Da kjole ankom passede det mig perfekt. Jeg behøvede ikke ændringer og beading på kjole var fantastisk! Jeg anbefalede senere din butik til min kusine, og hun var også glad for det. Hun købte en brudepige kjole, og hun valgte den rosa sløret hals uden ærmer brudepige kjole. Jeg anbefaler stærkt Bridesire til alle, der ønsker sofistikerede tøj til alle formelle lejligheder. Denne butik tilbyder klæder og sko til overkommelige priser, og personalet er vidende.

   2017/12/16 14:54:15
  Eugenia
  Jeg bestilte en telange kjole fra dig i sidste måned, og jeg troede, at farven var gul, men det var sennep, da det kom til min dør. Ikke desto mindre troede jeg det stadig supplerer min hud, så ingen bekymringer. Tak

Skriv en anmeldelse til A-linje Satin Knælængde Stropløs Bridesmaid/ Cocktail Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *