Varer:06/22-06/29
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Satin Knælængde En Skulder brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Satin Knælængde En Skulder brudepigekjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: A-linje
Halsudskæring: En Skulder
Hemline/Train: Knælængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Sløjfe
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Satin
Vist Farve: Elfenben (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2017/11/13 01:56:40
  silvia
  Min søster er gift og har brug for en brudekjole. Da jeg og min søster er super tætte, besluttede jeg at købe sin kjole til hende. Hun fandt to ved Bridesire, at hun elskede, og vi kunne bare ikke vælge mellem de to. Vi endte med at kalde og taler til Natalie og hun hjalp min søster vælge. Hun hjalp også med at foreslå et sted, min søster kunne få sko til at matche. Awesome kundeservice, gal! Samlet set var dette den bedste online oplevelse, som vi enten har haft i lang tid. Fortæl Natalie hun er inviteret til brylluppet!
    2017/11/20 02:27:48
  Martina
  Jeg bad om to kjoler fra din butik og alting skete så hurtigt. Efter en uge modtog jeg det, men jeg troede aldrig, at det kunne være så tidligt. Mine tilfælde, når man handler med en onlinebutik, er meget forskellige, idet hver gang jeg beder om noget, er det altid leveret sidste minut. Dine priser er også rimelige i forhold til andre butikker, dine tjenester og leveringsprocessen. Ikke alle butikker, der tilbyder rimelige priser, kan gøre alt for dig så godt. Vigtigst var kjoler meget smukke, min familie elskede dem så meget, og jeg gjorde meget mere. For mig at spare tid og for at undgå at blive bekymret foretrækker jeg helst at handle med dig. Du er den onlinebutik, jeg har kendt hidtil med de bedste tjenester fra det tidspunkt, hvor du vælger en kjole, indtil den er leveret.
    2018/01/04 23:26:14
  Sarah-Christin
  Jeg fortsætter med at komme tilbage til bridesire for kjoler, fordi det er en testet online shop i familien. Min mor, ældre søster, svigerinde, og selv mine kusiner elsker at købe på bridesire på grund af de fashionable kjoler, den tilbyder.
    2019/04/06 06:42:53
  Gareth
  Dette er hvad alle shopaholic behov. Overkommelige priser, stort udvalg, en række farver og meget mere. Jeg ved som jeg er en, og jeg handler her hele tiden
    2019/05/26 03:16:35
  Renee
  Jeg har købt alle mine foretrukne kjoler fra denne hjemmeside. De sælger kvalitetsartikler, og de leverer præcis, hvad du bestiller. Deres priser er også overkommelige, og kjoler passer perfekt. Meget imponeret.
    2019/06/03 17:43:07
  Sara
  Jeg vil helt anbefale Bridesire til nogen. Disse fyre forstår hvad kunderne ønsker, og de leverer præcis det. Jeg er meget imponeret over de kjoler, jeg har købt fra dem.
    2019/06/19 15:02:46
  Susanne
  Det var godt!!! De er fantastiske. Du lovede at levere min brudekjole om to uger, og det kom endda tidligere. Det var godt lavet og så smukt ud. Du gjorde mig glad.

Skriv en anmeldelse til A-linje Satin Knælængde En Skulder brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *