Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Festkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Prinsesse Knælængde Chiffon V-hals Festkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Prinsesse Knælængde Chiffon V-hals Festkjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: A-linje, Prinsesse
Halsudskæring: V-hals
Hemline/Train: Knælængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Sløjfe, Draping, Side Draping
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Drue (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/05/22 02:15:59
  Marleny
  Jeg købte to kjoler fra dette websted, og de er smukke. Fantastisk kvalitet og fantastiske design. Virkelig gode ting. En ven anbefalede dem, og jeg er glad for at have prøvet dem. Vil helt sikkert være tilbage for mere!

   2018/03/28 01:59:38
  REGINA
  Da min kæreste først foreslog mig, vidste jeg, at en perfekt brudekjole var alt, hvad jeg havde brug for for at gøre dagen mindeværdig. Siden tiden løber ud, har jeg brug for en så hurtigt som muligt, jeg var nødt til at anmode om henvisninger fra venner, og det var sådan, jeg fik at vide Bridesire. I det øjeblik jeg hentede telefonen og kaldte e-handelsforretningen, viste repræsentantens tone fra den anden ende mig, at de vil kunne møde min deadline. Tro mod deres ord skuffede de aldrig og min kæreste var så glad med mit valg. De er faktisk en butik med forskel. Jeg vil tilbage til dem enhver dag!

   2018/03/15 21:46:55
  Michelle
  Fordi jeg allerede har haft en dårlig oplevelse i online shopping, købte noget fra bridesire det sidste i mit sind, da jeg allerede var frenet på udkig efter den rigtige brudepige. Min bedste ven fik mig som hendes brudepige i hendes kommende bryllup denne måned i Brasilien. Jeg var allerede på udkig efter smukke kjoler siden februar, men jeg kunne simpelthen ikke finde den, der får mig til at føle sig og være sikker og smuk. Det var da jeg begyndte at handle online, så jeg så denne aline asymmetriske kjole i rødme pink. Det var kærlighed ved første øjekast for mig! Uden andre tanker tog jeg straks telefonen og ringede til bridesire. Jeg følte mig godt tilpas, fordi repen var meget professionel til at håndtere mit opkald. Fordi det var en brugerdefineret monteret kjole, tog opkaldet omkring en halv time, men alt gik glat. Kjole ankom på den aftalte dato, og jeg forventede ikke at være meget flot og elegant udseende. Sidegardinerne, detaljerne og det asymmetriske gjorde det til at se fantastisk fabelagtigt ud. Bridesire, du gav mig en grund til at stole på online shopping igen, men det gør jeg kun med dig. Ja, jeg vil bestemt købe mere fra dig i fremtiden.

   2018/02/03 01:12:52
  Letitia
  Jeg er målløs da jeg åbnede min pakke den anden dag fordi kjole var smuk til en meget billig pris på 349,99€. Min søster var misundelig, fordi den så meget ud som den 600€ brudekjole hun købte for to år siden for hendes bryllup.

Skriv en anmeldelse til A-linje Prinsesse Knælængde Chiffon V-hals Festkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *