Varer:06/19-06/26
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Øse Knælængde Ærmeløs Taft Blonde Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Øse Knælængde Ærmeløs Taft Blonde Kjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Øse
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Niveauer, Blonde, Ruching, Sikning, Perle Lyserød, Krystal-detaljer
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Taft, Blonde
Vist Farve:Champagne (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/07/21 04:08:39
  Sandra
  + kundeservice!

   2019/04/20 06:24:50
  Christina
  Det var en fornøjelse at håndtere dig Bridesire. Du har hjulpet så meget til at gøre min fest farverig ved at levere de smukkeste kjoler, jeg nogensinde har set.

   2019/04/18 12:16:56
  Anastasia
  Det var så dejligt at være den smukkeste dame i den fest. Jeg så meget smuk ud i den kjole du solgte til mig i sidste uge Bridesire. Tak.

   2019/04/16 11:42:07
  jose
  Bridesire Jeg må sige, jeg er meget taknemmelig for de kjoler du har givet os. De var meget fashionable. Festen var meget oplyst. Mange tak.

   2019/03/21 06:39:37
  Victoria
  Dette firma har et stort udvalg. Jeg kunne finde den kjole, jeg ønskede uden besvær. Jeg vender tilbage til at shoppe til min næste store begivenhed.

   2019/03/20 22:01:34
  Nicole
  Min erfaring med Bridesire var meget positiv. Jeg nød deres valg, deres priser og fundet nogle gode tilbud. Shopping med dem sparte mig meget tid og problemer.

   2018/03/01 12:04:14
  Andrea
  Jeg har aldrig efterladt en tilbagemelding eller en anmeldelse til nogen af de online butikker, jeg har lavet forretning med, men for Bridesire følte jeg mig tvunget til at forlade en, især når de har behandlet mig godt og har givet mig en kjole jeg ikke kunne ' Du behøver bare at holde i min garderobe. Jeg bestilte min kjole den 25. februar. Det var en maternity organza blonder brudekjole med? ærmer. Selv om det kun kostede $ 218,99, var kjole meget smuk. Jeg fortalte dem om mine målinger og specifikt fortalte dem om min voksende støt også. Jeg var forbløffet over, fordi alt var perfekt! Jeg behøver ikke at gå til skræddersyingsbutikken! De håndterede også mit opkald meget professionelt og venligt. Pigen i den anden ende lød endda spændt på min kommende baby. Hvad gør dette selskab lovværdigt, er den måde, de giver kundeservice og kundetilfredshed fra dag 1 til den dag, du modtager din ordre. Med min erfaring er der ingen grund for mig ikke at rose bridesire.

   2018/02/19 18:54:56
  fabiana
  Min ven fortalte mig om Bridesire, da jeg kæmpede for at finde den perfekte brudepige kjole til min fætter bryllup. Jeg var skeptisk i starten, men jeg er virkelig glad for at jeg fulgte hendes råd. Bridesire hjalp mig med at finde den bedste brudepige kjole uden ståhej. Nu ved jeg, hvor man skal shoppe for smukke kjoler online.

   2017/12/02 12:56:00
  Janis
  Jeg bestilte en kort søjle mini brudekjole i taft i sidste uge. Det ankom i går eftermiddag, og jeg var så travl at passe det jeg glemmer at fortælle dig om det. Det ser lidt vintage og klassisk ud. Wrap var også min fave. Mange tak for at tage vare på min ordre.

Skriv en anmeldelse til A-linje Øse Knælængde Ærmeløs Taft Blonde Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *