Varer:06/19-06/26
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Eksamen Kjoler
 6.  > 
 7. A-linje Nemt-af-skulderen Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Nemt-af-skulderen Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Nemt-af-skulderen
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Pallietter, Krystal-detaljer, Sikning, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Rød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/20 17:41:03
  Katharina
  Du ved ikke, hvor taknemlig jeg er, da jeg fik tealængden mor til brudekjole i går. Du ser, jeg og min mor havde faktisk en lille svindel på mine planer om at blive gift, fordi hun ikke kunne lide min kæreste. Men hun kunne ikke stoppe os længere 'coz Jeg er allerede 3 måneder gravid, så jeg troede jeg kunne købe hende en kjole for at få hende til at føle sig ønsket på min bryllupsdag. Dreng, hun græd! Ja, min mor er meget følelsesladet og alt gør mig også følelsesmæssig, for min store dag kommer så snart, og jeg vil have misforståelser at aftage. Hun græd ikke alene, fordi jeg købte hende en kjole ("coz, hun er ikke rigtig materialistisk), men hun græd også fordi det faktisk var hendes drømme mor til brudekjole! Hun monterede det og hun så fantastisk ud. Mange tak for at give dine kunder lykke gennem smukke kjoler, imponerende kundeservice og lave priser.

   2018/03/03 17:24:58
  Sonja
  Denne hjemmeside er bomben !! Jeg var let i stand til at gennemse deres valg af kjoler og formåede at finde en sød aftenklæde til en vens bryllup. Jeg så ikke lige ud, men de store designs tiltrak mig og jeg var overbevist om at købe en kjole. Så meget for min planlagte shopping tur til Burberry. Gennemse og find en fantastisk kjole til dig selv. Nyd oplevelsen!

   2018/01/30 07:31:58
  Linda
  Min kæreste og jeg synes altid at være uenig om alt. Men når det kommer til at handle til mine kjoler, er vi alle enige om, at Bridesire er herrerne. Dette er efter min første ordre. Jeg husker levende om den dag. Vi var bare online gør hvad par gør, og på en eller anden måde beslutter vi os for at tjekke og bestille en aftenkjole fra Bridesire. Som normalt forventede vi leveringstiden til at vare omkring en uge. Meget til vores forfærdelse var kjole der en dag før, da de havde lovet at levere. Hvad mere kan vi spørge? Bridesire hele vejen.

Skriv en anmeldelse til A-linje Nemt-af-skulderen Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *