Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Kvadrat Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Kvadrat Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Brudepigekjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Hvis du søger efter en enestående og flot brudepigekjole, vil denne korte / mini-lange kjole ikke svigte dig. Den er lavet af chiffon og har en unik firkantet halsudskæring og ryg, en detaljeret rynkeoverdel, kortærmet design og en skjult lynlåslukning for et klassisk og attraktivt look.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Kvadrat
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Kort Ærme
Forskønnelse:Flæs
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Violet (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2017/12/09 21:12:29
  Dana
  Jeg har altid forestillet mig et eventyr bryllup siden jeg var ung. Jeg kom faktisk ikke med at blive gift, før jeg var 40 år gammel. Dette var ikke en del af min plan - at skulle kæmpe med at finde en brudekjole, som jeg ville antage, kun ser godt ud på 20 årige. Heldigvis overraskede Bridesire glædeligt mig med deres valg. Mange af deres kjole var meget attraktive for mig. Og det lykkedes mig at bestille den ene kjole, det var min drøm.

   2017/12/08 01:09:04
  Kristen
  Så min prom kommer op, og jeg har ikke mange penge at bruge, men jeg vil have det så specielt som det kan være. Min kæreste vil have mig til at bære blå fordi han synes jeg ser smuk ud i den. Nå, jeg har ikke kunnet finde en kjole jeg kan lide i skyggen af blå, jeg vil have og inden for mit budget. En ven fortalte mig at tjekke ud Bridesire. Jeg gjorde og fandt den perfekte kjole! Det er den smukkeste blå jeg nogensinde har set !! Jeg bestilte det, og da det kom, følte jeg at jeg var på cloud nine! Den passer perfekt og materialet er så blødt og strømmer så smukt. Nu kan jeg ikke vente med at overraske min kæreste, fordi han ikke har nogen anelse om, hvordan det ser ud. Du rocker!

   2017/11/02 00:16:04
  Gabriele
  Jeg bestilte en promo kjole fra Bridesire gennem deres online site. Jeg ønskede en veludstyret og smigrende kjole. Jeg bad om et langt og slidt tøj. Kundesupporten anmodede om, at jeg sendte en e-mailbeskrivelse og billeder af typen af kjole. Efter en uges uge fik jeg et opkald til levering af min kjole. Det var den rigtige promo kjole. Jeg var forpligtet til at give en positiv anmeldelse på selskabets hjemmeside.

Skriv en anmeldelse til A-linje Kvadrat Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *