Varer:01/23-01/30
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Eksamen Kjoler
 6.  > 
 7. A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Satin Paillete Tyl Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Satin Paillete Tyl Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Pallietter, Skærfer / Bånd, Ruching, Blomst(er)
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin, Paillete, Tyl
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/05/04 01:45:55
  Salima
  Kjolerne her er så gode, at selv efter flere vaskninger farven ikke er falmet, og stoffet stadig er fast. Jeg vil helt sikkert købe flere tøj fra Bridesire.

   2018/01/10 02:52:26
  Tameia
  Jeg lavede en to kjole ordre med Bridesire butikker i sidste måned, og de kom alle som forventet. Farven, kvaliteten og teksturerne var nøjagtigt som angivet på deres hjemmeside. De ankom i en lys boks og var alle dejlige. De var begge passende med god kvalitet og en tykk foring. Først var jeg bekymret over de negative anmeldelser, jeg havde læst om virksomheden, men senere udviklede jeg tillid, som jeg fortsatte med at henvise mine venner til online-butikken. Levering blev udført inden for deres fastsatte tidslinjer med god kundeservice. Når jeg bærer kjolerne, beundrer mine venner dem og vil altid have mig til at bestille dem.

   2017/12/25 18:14:12
  Sarah
  Jeg anerkender arbejdet i Bridesire e-commerce Company for at tilbyde brudekjoler. Sidste år havde jeg organiseret et bryllup. Jeg bestilte en ægteskabskjole, der var monteret øverst. Jeg ville have en flydende kjole bedst til mit bryllup. Jeg gav alle kravene til kjole, herunder den farve, jeg ønskede. Jeg sender størrelse og farve via e-mail-samtalen med kundesupport. Virksomheden tilbød mig præcis den type jeg bad om.

   2017/12/04 03:43:30
  Julia
  Jeg er helt forelsket i min brudekjole. Det er netop ankommet i dag, og jeg satte det straks op. Det behøver ingen ændringer og er virkelig fantastisk. Nu hvor jeg har min kjole, virker mit bryllup rigtigt. (Crazy, jeg ved.) Tak, Bridesire, jeg ved, at jeg virkelig vil være en smuk brud, der ligner en million bukke, men jeg brugte ikke nogen steder nær så meget.

Skriv en anmeldelse til A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Satin Paillete Tyl Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *