Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. A-linje Kæreste Bane-tog Ærmeløs Chiffon

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Kæreste Bane-tog Ærmeløs Chiffon

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Denne kjole giver enhver mulighed for at klæde sig for at imponere. Denne kjole har en smuk chiffonmakeup med en cinchet talje og klassiske beading og applikationer, og det er en show prop. Med en almindelig linning og et smukt snit, der krammer de rigtige steder. Enhver brud ser fantastisk ud i denne kjole, der er beregnet til at kramme hofterne og fremhæve dit ansigt, der er intet at ikke lide.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Bane-tog
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Applikationer, Sikning
Bagsidedetaljer:Blonde-up
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/03/03 04:01:40
  Deanna
  Denne kjole var så værd at købe. Det bragte mig så meget glæde på min søsters bryllupsdag. Den anden brudepige var også taknemmelig for, at vi besluttede at vælge denne kjole i stedet for at vælge specialfremstillede kjoler.

   2020/01/31 23:05:52
  Louise
  Min kjole er absolut perfekt, og kvaliteten er bare fantastisk. Jeg kan varmt anbefale dette websted. Deres kundeteam er fremragende. Kudos!

   2020/01/01 15:25:46
  Susann
  Kjolen blev leveret til tiden og var i overensstemmelse med hvad jeg ønskede (jeg råder dig til at få dine målinger taget af nogen i stedet for dig selv). Ingen dårlig overraskelse ved ankomsten. Kudos!

   2019/08/30 13:27:46
  Melanie
  Det var en behagelig overraskelse at vide, at jeg kan shoppe for børn her og få det rigtigt. Ikke mere sved og raserianfald i tøjbutikken. Tak for at redde mødre.

   2019/06/10 07:27:09
  Sabina
  Jeg var imponeret over de brudekjoler, de sælger. Jeg købte en og meget krop på brylluppet var at kommentere, at jeg så smuk ud. Jeg kommer til at shoppe her igen, du har kvalitetsklæder.

   2019/05/24 23:28:16
  Keith
  Denne hjemmeside er blevet min primære kilde til alle mine aftenkjoler. Jeg kan godt lide, hvordan de har et rigt udvalg, og deres priser er overkommelige. Vil helt sikkert være tilbage for mere!

   2019/05/22 20:24:27
  Holly
  Jeg er en bryllupsplanlægger, og jeg henviser altid mine klienter til Bridesire til deres brudekjoler, og jeg må sige, at de aldrig har skuffet. Jeg kan godt lide den sort, de har, og deres kjoler er af fantastisk kvalitet.

   2019/05/08 05:25:22
  Ramona
  Efter at have købt en kjole, der var større end min størrelse, måtte jeg få den udskiftet fra denne online butik, var holdet så samarbejdsvilligt og effektivt i de tjenester, som det gjorde mig mere end glad "5 stjerner"

   2019/04/10 11:45:52
  Angela
  Dette er de bedste kjoleleverandører, jeg nogensinde har set. Jeg er meget glad for den kjole du solgte til mig. Det er meget smukt for mig.

   2019/04/08 09:21:04
  genevieve
  Denne hjemmeside får min bedste bedømmelse. Jeg bliver så godt behandlet her, at jeg har glemt, hvad det er at handle i en almindelig stormagasin.

   2019/04/02 09:19:28
  Sylvia
  Min første erfaring med dette firma var så god, at jeg har holdt tilbage igen og igen. Jeg kan godt lide at blive behandlet på en sådan god måde.

   2019/04/02 01:57:35
  Steven
  At være en underlig formet person har ikke gjort min erfaring med dette firma. Jeg har fundet det, jeg kan lide og har kunnet købe det med lethed. Jeg vil være tilbage, når jeg har brug for noget andet at bære

Skriv en anmeldelse til A-linje Kæreste Bane-tog Ærmeløs Chiffon:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *