Varer:03/16-03/23
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje Kæreste Assymetrisk Kort/Mini Ærmeløs Taft Blonde Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Kæreste Assymetrisk Kort/Mini Ærmeløs Taft Blonde Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Assymetrisk, Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Sløjfe, Blonde, Ruching, Skærfer / Bånd
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Taft, Blonde
Vist Farve:Sort, Champagne, Hunter (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2017/12/28 06:34:07
  sa
  En prom-kjole er en unik dragt under særlige lejligheder. Jeg ønskede at købe til min kandidat ven fra universitetet. Jeg bestilte kjole via Bridesire online platform. Kommunikationen gik hurtigt sammen med en ven, jeg sætter pris på den ven, der forbandt mig til Bridesire e-handelswebsted, fordi jeg fik en bred vifte af kjoler. Varerne nyheder er at kjole blev leveret på forhånd og havde de specifikationer, jeg havde anmodet om. Jeg anbefaler mange købere til webstedet for det gode arbejde, jeg har modtaget.
    2017/12/29 15:09:56
  Duygu
  Jeg er meget imponeret over de kvalitetsklæder, som Bridesire tilbyder, og jeg kan ikke stoppe med at stirre på min smukke promkjole, som de leverede sikkert til mig fra deres butikker. Blomsterkjole var velegnet og det forbedrede også min kurver i overensstemmelse hermed. Min prom dato var også så imponeret af mit unikke udseende, og kunne ikke modstå at stirre og smilede på mig. Jeg må også sige at kjole vandt mig i hjertet af min dato, da han ikke vil stoppe med at tale om hvor smuk jeg kiggede. Han er stolt af mig, og vi er så tæt sammen som før. Jeg vil altid shoppe på Bridesire.
    2018/01/02 09:35:17
  CRINA
  Jeg er ikke fan af at handle online på grund af frygten for, at jeg måske ikke får den bedste deal, og fra de negative anmeldelser, som kunderne giver. Men ved at blive henvist af en ven besluttede jeg at gå videre og bestille en aftenkjole. Jeg var nervøs, da forsendelsen ankom, da jeg tænkte negativt på, hvad jeg ville forvente. For at sige sandheden var aftenkjole udsøgt og passende som jeg havde ønsket. Faktisk holdt alle med at fortælle mig, hvilken smuk kjole jeg havde. En ting er sikkert, jeg vil købe alle mine kjoler fra Bridesire.

Skriv en anmeldelse til A-linje Kæreste Assymetrisk Kort/Mini Ærmeløs Taft Blonde Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *