1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje Kæreste Assymetrisk Kort/Mini Ærmeløs Taft Blonde Aftenkjole

A-linje Kæreste Assymetrisk Kort/Mini Ærmeløs Taft Blonde Aftenkjole

  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/15/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:
Beskrivelser:

Lav bølger i denne show-stop bryllupsklare taft kjole. Dette smukke stykke har en klassisk A-line silhuet med blonder og rynket udsmykning, en kæreste halsudskæring, en vrikken i taljen og en asymmetrisk nederdel nederdel, der hænger yndefuldt, når det smigrer din form til gulvet. Det er den bedste mulighed for bryllupper, en bold eller prom.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Assymetrisk, Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Sløjfe, Blonde, Ruching, Skærfer / Bånd
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Taft, Blonde
Vist Farve:Sort, Champagne, HunterProdukt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/12 01:34:27
  Gina
  Jeg kan godt lide, hvordan denne kjole ikke nødvendigvis er den traditionelle kæresteudringning og kuglekjole-design. Off-loddet design og lav ryg, sammen med det korte tog, var præcis, hvad jeg drømte om, da jeg tænkte på min brudekjole.

   2020/03/04 00:23:50
  Karolina
  Jeg var bange for den springende halsudskæring på denne kjole, men var glad da jeg fik den og til sidst prøvede den på. Halsudskæringen er perfekt, og kjolen behøver ingen justeringer.

   2020/02/11 21:04:29
  amanda
  Jeg havde brug for en aftenkjole på kort varsel. Jeg var meget desperat, og alle andre websteder tilbød lange leveringsdatoer på mindst to måneder. Bridesire leveret om to og en halv uge. Tak skal du have.

   2019/12/25 01:22:27
  Jasmiine
  Mine døtre var imponeret over kjoler, jeg fik dem fra jer mennesker. De kommer til mere næste år fortsætter med de samme åndegutter.

   2019/05/11 14:34:52
  Ana
  Bridesire har de mest trendy tøj fra bogstaveligt talt et stort udvalg af tøj. Jeg kan ikke tro, at jeg ikke vidste om dette websted før. Det har gjort livet så nemt. Jeg vil helt sikkert købe igen fra dem.

   2019/04/29 11:35:40
  Ali
  Jeg handler ofte fra denne butik, og hver gang deres nye kollektion er værd for pris og kvalitet. Jeg købte en aften kjole sidste måned til min kones fødselsdag og han elskede det.

   2019/04/02 12:32:20
  Stefanie
  Dette firma er fantastisk at shoppe på. De har en bred vifte af tøj, sko og tilbehør. Det gør shopping så meget enklere og lettere. Jeg vil vende tilbage

   2018/01/02 09:35:17
  CRINA
  Jeg er ikke fan af at handle online på grund af frygten for, at jeg måske ikke får den bedste deal, og fra de negative anmeldelser, som kunderne giver. Men ved at blive henvist af en ven besluttede jeg at gå videre og bestille en aftenkjole. Jeg var nervøs, da forsendelsen ankom, da jeg tænkte negativt på, hvad jeg ville forvente. For at sige sandheden var aftenkjole udsøgt og passende som jeg havde ønsket. Faktisk holdt alle med at fortælle mig, hvilken smuk kjole jeg havde. En ting er sikkert, jeg vil købe alle mine kjoler fra Bridesire.

   2017/12/29 15:09:56
  Duygu
  Jeg er meget imponeret over de kvalitetsklæder, som Bridesire tilbyder, og jeg kan ikke stoppe med at stirre på min smukke promkjole, som de leverede sikkert til mig fra deres butikker. Blomsterkjole var velegnet og det forbedrede også min kurver i overensstemmelse hermed. Min prom dato var også så imponeret af mit unikke udseende, og kunne ikke modstå at stirre og smilede på mig. Jeg må også sige at kjole vandt mig i hjertet af min dato, da han ikke vil stoppe med at tale om hvor smuk jeg kiggede. Han er stolt af mig, og vi er så tæt sammen som før. Jeg vil altid shoppe på Bridesire.

   2017/12/28 06:34:07
  sa
  En prom-kjole er en unik dragt under særlige lejligheder. Jeg ønskede at købe til min kandidat ven fra universitetet. Jeg bestilte kjole via Bridesire online platform. Kommunikationen gik hurtigt sammen med en ven, jeg sætter pris på den ven, der forbandt mig til Bridesire e-handelswebsted, fordi jeg fik en bred vifte af kjoler. Varerne nyheder er at kjole blev leveret på forhånd og havde de specifikationer, jeg havde anmodet om. Jeg anbefaler mange købere til webstedet for det gode arbejde, jeg har modtaget.

Skriv en anmeldelse til A-linje Kæreste Assymetrisk Kort/Mini Ærmeløs Taft Blonde Aftenkjole:

Hvis du har nogen anmeldelse på dette produkt til at dele med andre kunder, er du velkommen til at efterlade en kommentar.

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *