1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Kjoler til Brudens Mor
 6.  > 
 7. A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole til Brudens Mor

A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole til Brudens Mor

  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/01/2024
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:
Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Høj Hals
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Langt Ærme
Forskønnelse:Splittet Front
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Blonde
Vist Farve:As pictureProdukt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2021/08/25 01:16:38
  lisa
  It only took me few minutes to order the evening dresses. They are the highest quality dresses I have ever bought. I will keep referring more people to your store.

   2021/08/15 02:27:24
  abby
  When I was planning a small wedding, I could not get a dress from a bridal shop. He saw this dress online and recommended I check it out. I was pleased and placed the order. And only after three days, I had the dress delivered, and I superseded my expectations.

   2019/07/19 01:26:31
  blendi
  Jeg var glad, da min søster bad min 3-årige for at være hendes blomsterpige, men også bekymret. Min datter er meget aktiv og svært at kontrollere i butikkerne. Vi bestilte den perfekte blomsterpigeklæde fra din butik. Det kunne ikke være mere perfekt!

   2019/06/29 12:30:40
  Michel
  På min bryllupsdag havde jeg travlhed. Alt tak til jer. Kjole var smuk og passer mig perfekt uden nogen snags. Korset ryggen gjorde det endnu mere forbløffende, da jeg kunne justere kjole til min montering.

   2019/06/22 07:13:37
  Stacy
  Mange tak for de smukkeste kjoler du har leveret. De var smukke og meget komfortable. Alle mine fest kjoler vil jeg få dem fra jer.

   2018/03/15 02:18:35
  Ayesha
  Aftenkjole har været min kærlighed siden for længe siden. For nylig bestilte jeg en fra Bridesire, så jeg ville bære det på en dato, jeg var planlagt til. Jeg sendte mine målinger og farven, og før leveringsdagen kom, havde jeg modtaget pakken. Det var pænt pakket og ved åbningen var jeg glad for at finde ud af, at den opfyldte mine forventninger. Jeg er absolut ophidset at bære det kommer den store dag. Tak Bridesire for det gode arbejde du laver. Jeg vil altid købe fra dig!

   2018/01/09 23:52:21
  Tarah
  Ser man på, hvad andre mennesker skal sige om Bridesire, kunne jeg ikke være enig mindre. Ingen online-site, der giver bedre service som Bridesire når det kommer til brude kjoler og enhver anden type kjoler. Hvad der er mere fantastisk ved denne online butik er, at de altid sætter kundernes behov først. For at fortælle sandheden gør de fleste kvinder omkring min placering deres shopping i denne butik og har aldrig hørt engang en klager. Bridesire er simpelthen førsteklasses.

   2017/12/15 15:55:02
  Redempta
  Min erfaring med bridesire er intet mindre end fantastisk. Jeg var i panik med at finde den perfekte cocktail kjoler sidste måned, da jeg kom ind på hjemmesiden ved en tilfældighed. Webstedet var virkelig brugervenligt og alle kjoler var virkelig smukke. Jeg fik øje på en perlerosa asymmetrisk kæreste knælange cocktail kjole. Det var rigtig smukt, og det faktum at stoffet var chiffon giver mig en garanti for, at jeg ikke behøver at bekymre sig med mine uønskede små buler i midsektionen. Jeg lagde min ordre straks, og den repræsentant, der fik mit opkald, underholdt mig meget godt og byggede rapport undervejs. Når kjole ankom, er bodice ret stramt, så jeg måtte sende den tilbage. Virksomheden sendte det perfekte produkt til mig om fire dage, og det var rigtig smukt og det fik mig til at føle mig meget glad for at jeg skulle anbefale bridesire til mine venner og familie.

Skriv en anmeldelse til A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole til Brudens Mor:

Hvis du har nogen anmeldelse på dette produkt til at dele med andre kunder, er du velkommen til at efterlade en kommentar.

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *