Varer:06/19-06/26
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Kjoler til Brudens Mor
 6.  > 
 7. A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole til Brudens Mor

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole til Brudens Mor

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 06/26/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Høj Hals
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Langt Ærme
Forskønnelse:Splittet Front
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Blonde
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/07/19 01:26:31
  blendi
  Jeg var glad, da min søster bad min 3-årige for at være hendes blomsterpige, men også bekymret. Min datter er meget aktiv og svært at kontrollere i butikkerne. Vi bestilte den perfekte blomsterpigeklæde fra din butik. Det kunne ikke være mere perfekt!

   2019/06/29 12:30:40
  Michel
  På min bryllupsdag havde jeg travlhed. Alt tak til jer. Kjole var smuk og passer mig perfekt uden nogen snags. Korset ryggen gjorde det endnu mere forbløffende, da jeg kunne justere kjole til min montering.

   2019/06/22 07:13:37
  Stacy
  Mange tak for de smukkeste kjoler du har leveret. De var smukke og meget komfortable. Alle mine fest kjoler vil jeg få dem fra jer.

   2018/03/15 02:18:35
  Ayesha
  Aftenkjole har været min kærlighed siden for længe siden. For nylig bestilte jeg en fra Bridesire, så jeg ville bære det på en dato, jeg var planlagt til. Jeg sendte mine målinger og farven, og før leveringsdagen kom, havde jeg modtaget pakken. Det var pænt pakket og ved åbningen var jeg glad for at finde ud af, at den opfyldte mine forventninger. Jeg er absolut ophidset at bære det kommer den store dag. Tak Bridesire for det gode arbejde du laver. Jeg vil altid købe fra dig!

   2018/01/09 23:52:21
  Tarah
  Ser man på, hvad andre mennesker skal sige om Bridesire, kunne jeg ikke være enig mindre. Ingen online-site, der giver bedre service som Bridesire når det kommer til brude kjoler og enhver anden type kjoler. Hvad der er mere fantastisk ved denne online butik er, at de altid sætter kundernes behov først. For at fortælle sandheden gør de fleste kvinder omkring min placering deres shopping i denne butik og har aldrig hørt engang en klager. Bridesire er simpelthen førsteklasses.

   2017/12/15 15:55:02
  Redempta
  Min erfaring med bridesire er intet mindre end fantastisk. Jeg var i panik med at finde den perfekte cocktail kjoler sidste måned, da jeg kom ind på hjemmesiden ved en tilfældighed. Webstedet var virkelig brugervenligt og alle kjoler var virkelig smukke. Jeg fik øje på en perlerosa asymmetrisk kæreste knælange cocktail kjole. Det var rigtig smukt, og det faktum at stoffet var chiffon giver mig en garanti for, at jeg ikke behøver at bekymre sig med mine uønskede små buler i midsektionen. Jeg lagde min ordre straks, og den repræsentant, der fik mit opkald, underholdt mig meget godt og byggede rapport undervejs. Når kjole ankom, er bodice ret stramt, så jeg måtte sende den tilbage. Virksomheden sendte det perfekte produkt til mig om fire dage, og det var rigtig smukt og det fik mig til at føle mig meget glad for at jeg skulle anbefale bridesire til mine venner og familie.

Skriv en anmeldelse til A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole til Brudens Mor:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *