Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje Halterneck Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Halterneck Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Aftenkjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Alle har en unik kropsfigur og størrelse. Men dette er aldrig tilfældet, når det kommer til at bære denne bløde og elastiske chiffon aftenkjole. Taljens design kan passe til enhver uanset figurer og størrelser. Pailletter udsmykninger og gulvlængde A-line nederdel gør det til et perfekt stykke til det feminine.
Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Halterneck
Hemline/Train:Sweep/Brush
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Pallietter, Krystal-detaljer, Draperet, Sikning, Kryds & Tværs, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Sort (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/12 23:52:42
  Elaine
  Denne kjole var så meget mere end hvad jeg forestillede mig. Jeg elskede de rødmige lyserøde materialer i kjolen og blonder, der blev brugt på kroppen. Det gjorde alle mine brudepiger glade og ophidset over det kommende bryllup.

   2020/03/26 18:59:41
  Assunta
  Jeg er glad for, at jeg købte denne kjole. Det er værd at hver krone. Jeg er ikke bekymret for kvaliteten af ​​mine andre kjoler, den er holdbar og gennemførlig

   2020/01/28 22:59:07
  Jill
  Jeg elskede min oplevelse med Bridesire! Jeg købte min kjole og solgte den derefter igen på hjemmesiden. Det var let at bruge, og jeg er glad for, at det tilskynder til genbrug og genbrug af kjoler.

   2019/04/28 14:27:45
  Marta
  Hej jeg er jonny Min datter var så glad for at have en smuk kjole fra dig Bridesire som hendes fødselsdagsgave. Jeg kommer en anden gang.

   2019/04/28 14:00:00
  Anja
  Jeg er meget beæret over at modtage kjole fra dig Bridesire. Det passer godt til mig. Jeg vil gøre ordrer med dig Bridesire.

   2019/04/19 11:49:48
  Anna
  Prom kjole var yderst imponerende for alle. Mange tak for at have sådanne stilfulde og fashionable kjoler, Bridesire. Du lader aldrig nogen ned.

   2019/04/11 06:04:28
  tracy
  Mange tak for de kjoler du leverede til os Bridesire. Alle på festen var meget søde. Kjolerne gjorde festen farverig.

   2018/02/03 18:52:55
  Yasemin
  Jeg er en høj kvinde, der var velsignet med store hofter. Jeg sendte mine målinger til en repræsentant ved Bridesire, fordi jeg havde brug for en promkjole i en uges tid. I fem dage havde jeg den kjole, der var perfekt designet til mig, faktisk var folk overrasket over, hvordan det så på mig. Alle holdt med at kommentere, at jeg så fremragende ud. Jeg skylder virkelig en tak for tak til Bridesire for at have lavet min dag på den begivenhed.

   2018/01/25 07:34:38
  Mandy
  Min mor havde ret, da hun fortalte mig at få min brudekjole fra dig. Den brugerdefinerede monterede elfenbenstablet brudekjole var virkelig smuk. Alle de målinger jeg nævnte til dig blev fulgt. Selv om hemllinen er lidt lang, er det okay, fordi min venskrædder ændrede det nemt. Hun sagde endda add-ons og blonder lukning detaljer er lovværdige, som om de er lavet af rigtige designere og fagfolk. De skal virkelig være kunstneriske og professionelle.

   2017/12/29 11:42:01
  Fanny
  Jeg havde mit bryllup sidste år og konfronteret en vanskelig tid, mens jeg kiggede på kjoler til mine bryllup brudepiger. Jeg kom endelig over Bridesire. Denne online butik tilbød meget smukke kjoler, og jeg bestilte dem til mine brudepiger med brugerdefineret størrelse. Jeg modtog kjolene i tide inden for syv dage efter bestilling og levering og alle perfekt pasform og kvalitet, som sagt så beundringsværdig. Alle spørgsmålstegn ved hvor jeg fik kjoler fra og jeg delte åbent med dem. Brudepiger elsker kjolerne. Så sejt!

Skriv en anmeldelse til A-linje Halterneck Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Aftenkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *