Varer:05/30-06/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Halterneck
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching, Niveauer
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/24 16:04:32
  zaira
  Gå aldrig på en modebutik igen, brug dette firma. Jeg bragte en smuk kjole fra dem, den ultimative i kvalitet, selv på et begrænset budget.

   2019/07/30 13:36:11
  monica
  Det er på Bridesire-webstedet, at jeg fandt talentfulde kundepleje. De ved nøjagtigt, hvad de skal gøre for at sikre, at budgettet passer til de kjoler, du ønsker. Det er dejligt at få en kjole, som du havde en vision i. Det gør bryllupsdagen til en fantastisk oplevelse.

   2019/06/26 16:48:41
  Diego
  Ord alene kan ikke beskrive min glæde; det var et sidste øjeblik tænkt efter at have savnet en brudekjole jeg havde brug for fra brudebutikkerne. Du har aldrig skuffet mig. Bare leveret et perfekt produkt, jeg ledte efter. Fantastiske.

   2019/05/13 07:21:00
  Tina
  Jeg var lidt tøvende først ved at bestille fra Bridesire. Men nu hvor jeg har fået et par ordrer leveret perfekt, er jeg så vant til det. De giver perfekt kvalitet og det også til en sådan overkommelig pris. Deres farver er så levende og vaskes ikke, selv efter kontinuerlig vask. Bridesire har fået sig en kunde til livet.

   2019/04/26 01:19:04
  Ofelia
  Jeg er glad for festen var en meget farverig. Bridesire, du lavede nice prom kjoler til os. Vi er meget taknemmelige for jer mennesker !!!

   2018/04/05 15:47:48
  Therese
  Først var jeg tøvende med at bestille min specielle aftenkjole fra en online hjemmeside. Men wow! Det gjorde den særlige aften den mest mindeværdige aften, jeg nogensinde har haft. Min mand, der havde været på forretningsrejse i næsten to måneder, kom tilbage om to uger og han havde lovet at tage mig ud til en særlig aften udflugt. Og jeg ville ikke skuffe ham. Jeg lagde min ordre på Bridesire. Jeg havde endda forbehold, at måske kjole ville ankomme længe efter at min mand allerede var kommet, men det var aldrig tilfældet som kjole kom i nogle få dage før den skæbnesvangre dag. Kjole var præcis, hvad jeg havde bestilt for. Det var en god aften. Min mand holdt på med at komplimentere mig for, hvor meget yngre jeg så i den kjole. Jeg kunne ikke tage det længere, da han insinuerede, at jeg skulle gå hjem fjerne den kjole, lægge på noget andet og komme tilbage, fordi med en sådan slags kjole kunne enhver ung mand rive mig væk fra ham og alligevel var han ikke klar til løs mig Det var sjovt. Tak Bridesire for at gøre min aften strålende.

   2018/02/20 08:34:23
  Silvia
  Brudekjole jeg fik fra dig er perfekt! Jeg elsker buerne på bagsiden og låsens lukning. Når du foreslog, at jeg skulle have blonder ærmer i stedet for et bomuldsstof, troede jeg det var et forsøg værd, og det var virkelig! Jeg mener, jeg elsker blonder, jeg elsker buerne og den lille modifikation du lavede til halsen. Det var wow! Tak skal du have. Tak skal du have!

   2018/01/05 00:17:21
  Frances
  Hele tiden var min plan at lede efter en brudekjole til min tvilling søster, så jeg bestilte en på Bridesire. Jeg kan stolt sige, at jeg ikke blev skuffet, da det helt sikkert kom til tiden, og gæt hvad? Det var en specialfremstillet en, der blev bestilt med målinger. Dagen det kom og hun prøvede det på, var det betagende, da det passede hende perfekt. Jeg anbefaler stærkt alle at besøge Bridesire, hvis de vil have kvalitet og intet andet end kvalitet.

Skriv en anmeldelse til A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *