1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Selskabskjoler
  4.  > 
  5. Cocktailkjoler
  6.  > 
  7. A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

    Størrelses Tabel
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Brugerdefinerede målinger
    Brugerdefinerede målinger (cm):
    Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Mængde:




Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Halterneck
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching, Niveauer
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Hvid



Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

     2020/04/24 16:04:32
    zaira
    Gå aldrig på en modebutik igen, brug dette firma. Jeg bragte en smuk kjole fra dem, den ultimative i kvalitet, selv på et begrænset budget.

     2019/07/30 13:36:11
    monica
    Det er på Bridesire-webstedet, at jeg fandt talentfulde kundepleje. De ved nøjagtigt, hvad de skal gøre for at sikre, at budgettet passer til de kjoler, du ønsker. Det er dejligt at få en kjole, som du havde en vision i. Det gør bryllupsdagen til en fantastisk oplevelse.

     2019/06/26 16:48:41
    Diego
    Ord alene kan ikke beskrive min glæde; det var et sidste øjeblik tænkt efter at have savnet en brudekjole jeg havde brug for fra brudebutikkerne. Du har aldrig skuffet mig. Bare leveret et perfekt produkt, jeg ledte efter. Fantastiske.

     2019/05/13 07:21:00
    Tina
    Jeg var lidt tøvende først ved at bestille fra Bridesire. Men nu hvor jeg har fået et par ordrer leveret perfekt, er jeg så vant til det. De giver perfekt kvalitet og det også til en sådan overkommelig pris. Deres farver er så levende og vaskes ikke, selv efter kontinuerlig vask. Bridesire har fået sig en kunde til livet.

     2019/04/26 01:19:04
    Ofelia
    Jeg er glad for festen var en meget farverig. Bridesire, du lavede nice prom kjoler til os. Vi er meget taknemmelige for jer mennesker !!!

     2018/04/05 15:47:48
    Therese
    Først var jeg tøvende med at bestille min specielle aftenkjole fra en online hjemmeside. Men wow! Det gjorde den særlige aften den mest mindeværdige aften, jeg nogensinde har haft. Min mand, der havde været på forretningsrejse i næsten to måneder, kom tilbage om to uger og han havde lovet at tage mig ud til en særlig aften udflugt. Og jeg ville ikke skuffe ham. Jeg lagde min ordre på Bridesire. Jeg havde endda forbehold, at måske kjole ville ankomme længe efter at min mand allerede var kommet, men det var aldrig tilfældet som kjole kom i nogle få dage før den skæbnesvangre dag. Kjole var præcis, hvad jeg havde bestilt for. Det var en god aften. Min mand holdt på med at komplimentere mig for, hvor meget yngre jeg så i den kjole. Jeg kunne ikke tage det længere, da han insinuerede, at jeg skulle gå hjem fjerne den kjole, lægge på noget andet og komme tilbage, fordi med en sådan slags kjole kunne enhver ung mand rive mig væk fra ham og alligevel var han ikke klar til løs mig Det var sjovt. Tak Bridesire for at gøre min aften strålende.

     2018/02/20 08:34:23
    Silvia
    Brudekjole jeg fik fra dig er perfekt! Jeg elsker buerne på bagsiden og låsens lukning. Når du foreslog, at jeg skulle have blonder ærmer i stedet for et bomuldsstof, troede jeg det var et forsøg værd, og det var virkelig! Jeg mener, jeg elsker blonder, jeg elsker buerne og den lille modifikation du lavede til halsen. Det var wow! Tak skal du have. Tak skal du have!

     2018/01/05 00:17:21
    Frances
    Hele tiden var min plan at lede efter en brudekjole til min tvilling søster, så jeg bestilte en på Bridesire. Jeg kan stolt sige, at jeg ikke blev skuffet, da det helt sikkert kom til tiden, og gæt hvad? Det var en specialfremstillet en, der blev bestilt med målinger. Dagen det kom og hun prøvede det på, var det betagende, da det passede hende perfekt. Jeg anbefaler stærkt alle at besøge Bridesire, hvis de vil have kvalitet og intet andet end kvalitet.

Skriv en anmeldelse til A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole:

Hvis du har nogen anmeldelse på dette produkt til at dele med andre kunder, er du velkommen til at efterlade en kommentar.

    Indikerer påkrævede felter*
    Bedømmelse:
    Dit navn: *
    Din e-mail: *