Varer:05/15-05/22
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 05/22/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:Halterneck
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Draperet
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Drue (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/07 05:48:00
  Alexandra
  Planlægning for mit bryllup var måske mit mest stressende øjeblik i livet. Det var svært at jonglere mellem arbejde, forpligtelser og et stramt budget. Ved henvisning fra en ven tog jeg en stor gamble på en rigtig sød brudekjole. Gæt hvad? De leverede min kjole til tiden og til min forundring var kvaliteten mere end forventet. Jeg havde en god kundeoplevelse med hurtig support feedback til mine pestering spørgsmål. Min brudekjole slog folkemængden og tilføjede en ekstra gnistre til vores yndefulde dag. Vi er evigt taknemmelige. Jeg kan bare ikke vente med at prøve dine fremtidige produkt lineup kjoler

   2018/01/30 14:15:36
  Vicki
  Tak Bridesire for at gøre mig til den lykkeligste brud i verden. Du hjalp mig med at få min drømmekjole, selv om den ikke var på lager i min størrelse. Jeg sætter pris på alle thw problemer, du gik igennem, og din kundeservice er bare for fantastisk. Jeg vil anbefale mine venner, jeg tror, at flere mennesker skal lære om dit websted og stoppe med at være vanvittigt at forsøge at finde deres drømmes kjole. Hvis du leder efter en prom eller aftenklæde, kan du også finde en her.

   2017/10/09 17:22:41
  DIANE
  Jeg kan godt lide intet meget mere end online shopping. Generelt købte jeg alle mine prom, aften og brudekjoler hos Bridesire. Her får du intet mindre end perfektion. For eksempel er der denne gang, at jeg skulle have middag med mine forældre, der havde rejst over for at besøge mig. Jeg havde derfor brug for en flot aftenkjole, og min eneste mulighed var Bridesire. Du har ingen idé om, hvordan min mor beundrede min kjole hele middagen. Jeg delte simpelthen med hende min hemmelighed, Bridesire.

Skriv en anmeldelse til A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *