Varer:05/15-05/22
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. A-linje En Skulder Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Selskabskjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje En Skulder Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Selskabskjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 05/22/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Sweep/Brush
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Applikationer, Krystal-detaljer, Pallietter, Ruching, Sikning, Splittet Front
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Rød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/02 03:01:35
  Julia
  Jeg bestilte fra firmaet for tre uger siden, og jeg troede, at ordrer blev leveret på mindre end en uge, da repræsentanten fra firmaet ikke fortalte mig om langvarige leverancer til det. Heldigvis var der så professionel og venlig, da de fremskyndede min ordre, da jeg bad dem om at gøre det, eller jeg vil ikke have nogen kjole til min bedste vens brudebruser.

   2017/12/08 01:34:34
  Mallory
  For nogle uger siden bestilte jeg min brudekjole fra din butik, og jeg var glad for mit køb. Jeg arbejder hjemmefra, og jeg plejer også min bedstemor, så jeg kan ikke altid gå i butikker for at handle i disse dage. Heldigvis gjorde Bridesire det nemt for mig at handle online. På deres hjemmeside så jeg nogle brudekjoler i plusstørrelse, og jeg var begejstret, fordi jeg i de seneste uger søgte forskellige steder, og jeg kunne ikke finde smukke plusstørrelser, der passer til min figur. Farvevalget var også pænt. Og jeg kunne godt lide skovalg på dette websted. De sko, jeg købte, var til salg, og det var et plus. Nogle af mine brudepiger forventer, og jeg var glad for at de fandt fantastiske fødselsdags brudepige kjoler. Bridesire anbefales på det kraftigste, hvis du vil have en særlig lejlighedskjole til overkommelige priser.

   2017/12/03 13:18:41
  Ana
  Natten min kæreste foreslog jeg begyndte at lede efter brudekjoler, tænker det ville tage måneder at finde den rigtige. Jeg tog fejl!! Takket være Bridesire var det nemt at finde den rigtige kjole. Jeg kunne ikke have været lykkeligere med den kjole jeg vælger. Det passer rigtigt til størrelse, så det behøvede ikke nogen ændringer, og det var GORGEOUS. Udseendet af kjole oversteg mine forventninger. Tak for at gøre hvad der kunne have været en stressende køb en brise.

Skriv en anmeldelse til A-linje En Skulder Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Selskabskjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *