Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Gallakjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Gallakjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:A-linje
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2017/12/07 19:14:20
  iliana
  Min homecoming kjole var spektakulær! Mine forældre elskede den fantastiske pris, men jeg elskede hvor smukt det fik mig til at føle. Det så endnu bedre ud på mig end det gjorde på billedet på dit websted. Koralfarven stod ud blandt den anden piges kedelige sorte kjoler og lavede endda nogle få af dem lidt jaloux!!! Min dato troede jeg var varm. Det var en utrolig nat.

   2017/11/26 18:05:45
  Olga
  Mens jeg søgte efter en perfekt brudekjole til mit bryllup, kom jeg over Bridesire, som havde masser af kjolebilleder, der blev sendt på deres websted. De motiverede mig, en ting som fik mig til at bestille, da mit bryllup var rundt om hjørnet. Jeg var mere end glad for, når jeg modtog leveringen. Faktisk så brudekjole mere end smukke i virkeligheden end i billederne. Det var præcis af min størrelse, og jeg giver virkelig Bridesire 5 stjerner for deres upåklageligt arbejde!!

   2017/11/23 04:01:48
  Melissa
  For en måned siden søgte jeg efter min lille cocktail kjole online, da jeg blev tilsluttet til en strapless skede kolonne chiffon kjole farvet sølv. Det havde flæser, side drapering og ruches som gør det ser meget stilfuldt ud. Jeg tøvede ikke med at købe det pronto, fordi jeg troede det var virkelig elegant. Varen ankom til kontoret 5 dage senere. Til min spænding åbnede jeg kassen og blev bekymret, da emballagen blev krøllet og tænkte, at det kunne være et uklart udseende, fordi emballagen ikke var pæn. Til min overraskelse var stykket smukt og det supplerer endda mit nye par stiletter. Mine officemates så det og spurgte mig om det, især efter at jeg havde fortalt dem, at det kun blev solgt til 74,99€.

Skriv en anmeldelse til A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Gallakjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *