Varer:05/30-06/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Kjoler til Brudens Mor
 6.  > 
 7. A-linje Chiffon Knælængde V-hals Kjole til Brudens Mor

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Chiffon Knælængde V-hals Kjole til Brudens Mor

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: A-linje, Prinsesse
Halsudskæring: V-hals
Hemline/Train: Knælængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: 3/4 Ærme Længde
Sleeve Type: Bishop
Forskønnelse: Draping, Kryds & Tværs
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Blushing Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/12/22 20:22:56
  Chrisitna
  Det faktum, at du holder tid, når du lover at levere dine varer, er du den bedste online dress shop. Jeg anbefaler.

   2019/09/11 15:04:27
  Anna
  Jeg elsker absolut dette sted! Du ved, at du er stødt på et godt forretningssted, når du ikke kan tænke på engang en lille lille ting at kritisere om det. Det var bare behageligt, sjovt og en stor samlet oplevelse. Jeg vil bestemt bringe min virksomhed hit igen.

   2019/09/05 18:13:20
  Brittany
  Min eneste klage over dette sted er, at deres fantastiske markering gjorde det vanskeligt at indsnævre mit valg til et. Jeg ville købe dem alle. Det er ikke hver dag, du støder på en butik, der sælger så fantastiske kjoler.

   2019/08/05 20:01:45
  Denise
  Jeg savner Bridesire. Jeg havde lyst til at købe alle kjoler, der vises online. Desværre var det umuligt på grund af kontanter. Jeg savner kjoler. Jeg kommer tilbage til shopping.

   2019/07/23 08:26:15
  JOANNA
  En speciel kjole til en særlig begivenhed kan være så svært at finde. Jeg fandt den på 15 minutter på denne hjemmeside. 5 minutter senere blev det bestilt! Jeg elsker det og kan ikke vente på mit parti!

   2019/06/05 17:17:52
  Nadia
  Jeg har haft en stor oplevelse med disse fyre. Jeg har shoppet fra dem i et par måneder nu, og alle mine ordrer har været meget imponerende. Fantastisk kvalitet til rigtig gode priser. Jeg anbefaler det stærkt.

   2018/02/15 09:58:43
  Julia
  Min datter var så glad i sin stropløs promkjole i tylkjørt og monteret bodice. Jeg er også glad for, at jeg fandt en smuk kjole til hende til mindre end 200€. Hvad en god handel!

   2018/02/02 15:41:59
  Randi
  Hej Bridesire, dette er Tifanny fra New York. Jeg vil gerne sige tak så meget for at være så god for mig, da jeg lagde min ordre flere dage siden. Din hjælp såvel som dit produkt er meget prisværdigt. Selvom kjole er lidt lang, har jeg ingen problemer med det, fordi min venneskrædder nemt justerede det for mig. Min transaktion med dig har været glat hele vejen. Tak også for at besvare mine e-mails omgående. Alle disse viser, at du virkelig bygger rapport og skaber forhold til dine kunder, og ikke er koldt iværksætter.

   2018/01/29 19:11:10
  Sandra
  Mit nye job krævede at jeg klæber formelt, hvilket er så langt fra min normale stil som du kan få. Dine arbejdsklæder reddede mig. Jeg elskede det varierede udvalg og elsker at sætte dem på. De er overraskende comfy, bare den rigtige længde, og ser dyre ud (kun jeg kender de gode tilbud jeg fik). Jeg kontrollerer siden regelmæssigt for nye stilarter.

Skriv en anmeldelse til A-linje Chiffon Knælængde V-hals Kjole til Brudens Mor:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *