Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. A-linje Chiffon Knælængde Beaded Stropløs Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

A-linje Chiffon Knælængde Beaded Stropløs Kjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Hav en god tid på stranden eller ved poolen i denne afslappende og fantastiske ærmeløse cocktailkjole. Designet med en afslappet indstilling i tankerne, hænger denne chiffonkjole yndefuldt fra den asymmetriske talje og smigrer din form ned på gulvet. Tøjet perfektioneres derefter med en stropløs udskæring og pyntet med sidegardiner og krystalbroche.
Silhuet: A-linje, Prinsesse
Halsudskæring: Stropløs
Hemline/Train: Knælængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Sikning, Flæs, Side Draping, Ruching, Krystal Broche
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Chiffon
Vist Farve: Clover (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/03 06:28:39
  Silvia
  Shopping for tøj og skønhedstilbehør er en ide, at jeg glæder mig over enhver dag. Jeg ved også, at mange kvinder gør det også, og derfor vil jeg gerne dele mine oplevelser med Bridesire. Jeg har aldrig nogen bedre shoppingoplevelse end jeg gør, når jeg handler hos Bridesire. De repræsentanter, der arbejder i butikken, er meget venlige. De er ikke bare der for at sælge, men også sikre, at de sælger dig en kjole, der passer til dig og ikke skræmmer dig i stedet. Kort sagt har de altid din bedste interesse i hjertet. I over et år nu har jeg shoppet på Bridesire, og jeg har kun gode oplevelser at dele.

   2018/01/08 00:13:23
  Hermine
  Det var to uger før min søsters bryllup, og vi var strandede af hvor vi ville få en perfekt brudekjole. Det var da den bedste stuepige henviste os til Bridesire. Da vi aldrig havde købt noget online, var vi bange for slutresultatet. Men jeg må sige, at kjole kom i tide; mindre end tre dage, og frem for alt var det præcis det, vi ledte efter. Målingerne var gode, og kvaliteten var en fem stjerne. Jeg må indrømme, at Bridesire er fagfolk. Tommer op for kvalitetsarbejdet !!

   2017/10/05 16:18:26
  Ümran
  Jeg elsker udseendet af halter top kjoler og vidste, at det var det, jeg måtte have til hjemkomst. Jeg kunne ikke finde nogen i min lille by, som jeg elskede, meget mindre ønsket. Bridesire, jer havde præcis den kjole jeg ledte efter. Alle de andre piger var jaloux

Skriv en anmeldelse til A-linje Chiffon Knælængde Beaded Stropløs Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *