Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler
Visning 1 til 24 (af 434 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Bridesire har nogle af de mest smukke aftenkjoler, som du finder overalt! Alvorligt har jeg svært ved at finde gode kjoler i butikkerne i disse dage. Jeg var virkelig begejstret over det udvalg, som Bridesire havde.

  Klient: Geraldine Dato:07-10-2017

 2. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Kæreste Aften kjole

  Bridesire har nogle af de smukkeste brudekjoler, jeg nogensinde har set i mit liv! Jeg vidste, at jeg var nødt til at få en af ??dem med det samme! Jeg fortæller alle mine venner at gøre deres bryllupshopping her!

  Klient: lisa Dato:22-10-2017

 3. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg er vant til at gå online og finde ud af, at alle de kjoler, jeg kunne lide, er på bagsiden. Det var ikke tilfældet med Bridesire! De havde faktisk alt, hvad jeg ønskede på lager, for en gang!

  Klient: Rayne Dato:06-11-2017

 4. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min oversøiske kæreste ankom fredag ??og jeg bestilte min aftenkjole på mandag, så jeg ville se sexet ud. Jeg tvivlede på, at de ville sende det sent, men det var ikke tilfældet. Det kom i en onsdag, og da jeg prøvede det, var det perfekt. Tak Bridesire for at lave min dag, da alle supplerede mig med, hvor smuk jeg kiggede.

  Klient: Charlotte Dato:21-11-2017

 5. Trumpet / Havfrue Tyl Floor-Length Stropløs Aften kjole

  Jeg havde ikke handlet online før, men da jeg blev henvist af en ven, besluttede jeg at prøve. Jeg havde brug for en brudekjole, så jeg bestiller med mine præcise målinger. Da pakken ankom, var jeg mere end ivrig efter at prøve det. Gode ??nyheder er, at det var passende og helt fantastisk. Jeg ville bestemt bestille en kjole fra Bridesire igen!

  Klient: Renee Dato:06-12-2017

Dagens Bedste Tilbud

Aftenkjoler

Hver gang en særlig begivenhed i dit sociale liv nærmer sig, hvad enten det er en fest med dine venner, dine kolleger eller bryllup af en elsket, skal du bestemme hvilken aftenkjole du skal bære. Og trods alt vil det være et løfte, der hjælper dig med at sætte dit eget stil og føle dig unik og strålende. Derfor vil vi her forsøge at løse de vigtigste problemer, som du helt sikkert bekymrer dig om.

Hvornår skal du bære aften kjoler?

Gallakjoler er klæder fulde af elegance, raffinement og eksklusivitet. Af denne grund er du nødt til at reservere dem til virkelig specielle og fornemme begivenheder som for eksempel dem, som vi har diskuteret i de første linjer i denne artikel. Utvivlsomt skal du vide, hvordan man vælger, da man i modsat fald kan komme ind i, at man har valgt en for formel løsning.

Hvilke trends er i øjeblikket moderigtigt i aftenkjoler?

Der er mange trends, der markerer fremtiden for cocktailkjoler. På denne måde synes muligheden for at inkludere transparenter, især i beklædningsgenstandens øverste del og i nærheden af halsen, at være stærkere. Og de er i stand til at lægge en ekstra dosis kvindelighed og sensualitet til dit tøj. På den anden side, siden vi har henvist til halsen, må vi fortælle dig, at æresordet er mere fashionabelt end nogensinde. Også med hensyn til nederdel, hver gang de tager længere tid og med åbninger, som giver dig mulighed for subtilt at vise dine ben.

Hvilken aftenklæde passer bedst til din figur?

Der er festkjole af mange typer, så du bør tage din tid, når du vælger den der passer bedst til dig. I den forstand skal du ikke kun se på stil og design, men også i de former, de har, og egenskaberne ved din figur. For eksempel, hvis du er en høj, tynd kvinde, hvis kurver ikke er for udtalt, skal du bestemme for en monteret, der fremhæver din figur og gør det skiller sig ud. Hvis du har udtalt hofter, skal du også vælge dem, hvis nederdel har en lille flyvning. På den anden side, hvis du har en stor kiste, og du vil stylisere det, vil røde kjoler komme i brug.

Hvilke farver er mere fashionable i aftenkjoler?

Sort er den kendetegnende farve til cocktail kjoler. Faktisk går det aldrig ud af stil takket være den elegance, det bringer. Men på dette tidspunkt er der andre toner, der er trendy, og som hjælper med at danne virkelig interessante beklædningsgenstande. For eksempel er blues, gule og selvfølgelig røde gode alternativer. Alt afhænger selvfølgelig af det, du vil formidle med dit tøj: sondring, sensualitet, dristig ...

Følg disse anbefalinger, som vi lige gav dig, og du vil være sikker på at vælge din aftenkjole.