Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler
Visning 1 til 24 (af 1076 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Stropper brudepigekjole with Removale Stropper

  Hej. Mine veninder og jeg havde brug for identiske kjoler til en hønefest og vi fik alle vores størrelser. Butikken gik endda ind for at udveksle en af ??de kjoler, der viste sig for at være lidt lille for en af ??os. Det var meget god kundeservice, og det fik mig til at føle sig så værdsat som kunde. Jeg er så glad, og jeg håber, at alle jer finder jeres drømmekjole.

  Klient: maria Dato:11-09-2017

 2. Trumpet / Havfrue Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Min datter havde et bryllup tre måneder, da jeg besluttede at søge en gave til stede under bryllupsdagen. Jeg blev rådgivet af mine venner for at kontrollere Bridesire e-handelssite. Jeg kunne finde varierende designs til forskellige lejligheder. Jeg kontrollerede ved brudekjole kategori og bestilte en kort silkeagtig gylden kjole. Kundesupportdame var indbydende og villig til at overbevise mig om at købe. Senere bestilte jeg brudekjole, og jeg blev underrettet om den nye kjole få dage efter anmodningen. Jeg sætter pris på den hurtige service og kvaliteten af ??den kjole jeg fik. Det er et godt sted at bestille varer.

  Klient: Diana Dato:22-09-2017

 3. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Bridesire har nogle af de mest smukke aftenkjoler, som du finder overalt! Alvorligt har jeg svært ved at finde gode kjoler i butikkerne i disse dage. Jeg var virkelig begejstret over det udvalg, som Bridesire havde.

  Klient: Geraldine Dato:07-10-2017

 4. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Kæreste Aften kjole

  Bridesire har nogle af de smukkeste brudekjoler, jeg nogensinde har set i mit liv! Jeg vidste, at jeg var nødt til at få en af ??dem med det samme! Jeg fortæller alle mine venner at gøre deres bryllupshopping her!

  Klient: lisa Dato:22-10-2017

 5. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg er vant til at gå online og finde ud af, at alle de kjoler, jeg kunne lide, er på bagsiden. Det var ikke tilfældet med Bridesire! De havde faktisk alt, hvad jeg ønskede på lager, for en gang!

  Klient: Rayne Dato:06-11-2017

Dagens Bedste Tilbud