1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Om os

Om os

 

 

For omkring 12 år siden besluttede vi at blive i modsætning til traditionelle brudebutikker og andre brudefirmaer. Bridesire blev grundlagt for at give brude den billigste pris og den højeste kvalitet kjoler online. Vores kjoler er helt nye og har heller aldrig været prøvet på. Vores priser er omkring 80 % lavere end hvad andre traditionelle brudebutikker tilbyder.

 

Hos Bridesire har vi over 2.500 unikke designs. Vi beskæftiger et team på mere end 50 dygtige og erfarne kjolemagere og designere. Det, du får, er præcis det, du ser på billederne.

 

Derudover, i modsætning til traditionelle brudebutikker og andre virksomheder, byder vi velkommen til returnering og ombytning for at hjælpe dig med at få din perfekte kjole uden besvær. Hver kjole kommer med en cashback-garanti. Se vores retur-/refusionspolitik for flere detaljer.

 

Det er sikkert og bekvemt at handle med Bridesire. Med vores kunderepræsentanter, der venter 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du kan være sikker på, at de spørgsmål, du har, vil blive afklaret på en venlig, kyndig måde. Du kan opnå os ved at sende os en e-mail eller bruge vores unikke online chattjeneste .

 

Vi forventer at hjælpe dig med at finde din perfekte kjole. Bridesire er beæret over at få helt nye førstekvalitetskjoler til så meget som 80 % lavere end andre brudebutikker. Vi klipper og skræddersy alle kjoler selv. Hovedårsagen til, at vores omkostninger er så lave, er, at vi ikke har overheadprisen på normale brudebutikker.

 

Velkommen til Bridesire!