1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Om os

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Om os

Bridesire.dk
DRESSBOOM LIMITED
2nd Floor Avebury House
55 Newhall Street
Birmingham
West Midlands
B3 3RB
United Kingdom
[email protected]

 

 

Bridesire.dk er den globale førende online forhandler for brudekjoler, særlige begivenhed kjoler, bryllupskjoler og tilbehør. Kunderne kan gennemse det enorme online udvælgelse og vælge deres favorit kjoler med stor tilfredshed. Bridesire.dk bryster sig af ekstraordinær kundeservice, høj kvalitet og overkommelige priser.

TOP 6 GRUNDE TIL AT HANDLE MED OS

Den bedste kilde til slå din begivenhed i noget helt specielt

Til bryllupper, jubilæer og fester af alle slags, afspejler de leverancer og mode du bruger betydning og glamour i lejligheden. Få de bedste elementer til dit arrangement uden at bryde dit budget på Bridesire.dk. Vi er en betroet global onlineforhandler som giver dig den højeste kvalitet begivenheden forsyninger -from skræddersyede couture brude kjoler og unikke smykker til en bred vifte af elegante part leverancer til at gøre din specielle øjeblik uforglemmeligt.

Den høje kvalitet håndværk & overkommelige priser din særlige lejligheder fortjener

Bridesire.dk forstår vigtigheden af ​​dit arrangement, hvilket er hvorfor vi kun levere den højeste kvalitet materialer og design i alt, hvad vi leverer. For kjoler har vi over 1,200 stilarter, der tilpasses og skræddersyes til din nøjagtige specifikationer. Og alle vores markeringer er utroligt billigt, der starter ved kun $79 og byder på besparelser på op til 60 % rabat konkurrenternes priser.

Se dine bedste på din særlige dag

Fra brudekjoler til aften kjoler, fortjener du at se dine mest fantastiske i løbet af din store begivenhed. Bridesire.dk forvandler din fantasi til virkelighed ved at yde ekstraordinær couture brude mode og upåklagelig design til overkommelige priser. Vores kollektioner bruger kun materialer af højeste kvalitet og detaljer, der skaber stilarter, der er ikke kun tidløse, men som også repræsenterer det bedste i værdi.

Lige til din dør, anytime, anywhere

Den sidste ting du har brug for din særlige begivenhed er en forsinket levering af et helt afgørende element (ligesom en brudekjole eller væsentlig part leverancer). Bridesire.dk sætter dine prioriteringer først og skibe over hele kloden med såsom DHL eller UPS. Vi leverer fremskyndet forsendelse samt budget bevidste muligheder. Da vi benytter internationalt betroede logistik udbydere, får du ro i sindet at vide, at dine vigtige forsyninger vil være der, når du har brug for dem .

Tillid og sikkerhed mens du shopper

Online shopping kan være skræmmende i vores moderne tidsalder af Internet svig. Men det behøver ikke at være sådan. Bridesire.dk tilbyder en tryg og sikker shopping miljø for alle kunder. Vi bruger betalingsmetoder systemer, integrere VeriSigns globalt anerkendt betaling teknologi, og acceptere kreditkort, debitkort, bankoverførsel, Western Union og PayPal betalinger. Nu har du den bekvemmelighed betale som du kan lide og den tillid, at dine oplysninger er sikre.

Altid på udkig efter dig

Vi forstår, at forberedelserne til din store begivenhed kan være stressende nok. Det er derfor, vi leverer i verdensklasse kundeservice for at sikre din shopping oplevelse hos Bridesire.dk er så glat og behagelig som muligt. Uanset om du har spørgsmål før du bestiller eller efter dine varer er ankommet, har vi oplevet kundeservice fagfolk tilgængelige via live chat eller via hurtig respons billet system. Fra begyndelsen til slutningen af ​​din shopping oplevelse med os, er vi dedikeret til at gøre dig glad.