Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 24 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Det brude kjole, jeg fik fra dig er perfekt! Jeg elsker buer på bagsiden og stroppen lukning. Når du foreslog, at jeg skulle have blonder ærmer i stedet for et bomuldsstof, jeg troede, det var værd at prøve, og det var virkelig! Jeg mener, jeg elsker blonder, jeg elsker buer og den lille ændring, du har foretaget til halsudskæringen. Det var wow! Tak. Tak!

  Klient: Alyson Dato:05-04-2017

 2. A-linje Høj Hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Det var for fem måneder siden, da jeg sidst købte en kjole fra Bridesire, og jeg må sige, at jeg var meget tilfreds med deres service og produkt. De havde vist stor kundeservice og kjolen var gorgeous samt. Jeg købte en kjole til min unge pige i sidste måned, og jeg var stadig imponeret over deres upåklagelig service. Jeg vil aldrig kigge efter andre andre online sites end Bridesire, det er helt sikkert.

  Klient: Wenche Dato:17-04-2017

 3. Kappe/Kolonne Øse Assymetrisk Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg er målløs, da jeg åbnede min pakke den anden dag, fordi den kjole var smuk til en meget billig pris på $ 349,99. Min søster var misundelig, fordi det så meget ens med de $ 600 Brudekjolen hun købte for to år siden til sit bryllup.

  Klient: Atya Dato:28-04-2017

 4. A-linje En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  For en uge siden jeg bestilte en grøn brudepige kjole fra din butik, og da jeg modtog det, jeg var tilfreds med det. Din hjemmeside var let at navigere, og jeg var også tilfreds med priserne. En anden stor ting om din butik er den fremragende kundeservice. Jeg sendte en e-mail vedrørende min ordre, og spørgsmålet blev løst med det samme. Jeg kunne godt lide mangfoldigt udvalg af brudepiger kjoler på din hjemmeside, og jeg købte næsten mere end én. Priserne er rimelige, og jeg så andre slags kjoler til andre lejligheder, der så vidunderligt. Min niece quinceanera kommer op og jeg netop anbefalet dit websted til min søster. De Quinceanera kjoler på dit websted så elegant og jeg anbefalede specifikke dem til min søster. Samlet set vil jeg anbefale dit websted til andre og tak for et veludført stykke arbejde.

  Klient: Susanne Dato:09-05-2017

 5. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Jeg vil gerne takke Bridesire for overskridelse mine forventninger med hensyn til brudekjoler. Jeg besøgte for nylig hjemmesiden og næsten alle mine venner anbefalede det. Som jeg gennemset de brudekjoler kunne se hvorfor. De brudekjoler så elegante endnu sexet på samme tid. Jeg er en retro chic på hjerte, så jeg selvfølgelig draget mod dem, der lignede vintage stil kjoler. Jeg var allerede blevet målt med en slægtning, der var en syerske, så jeg vidste mine målinger. Når kjole ankom det passer mig perfekt. Jeg havde ikke brug for ændringer og perler på kjolen var fantastisk! Jeg senere anbefales din butik til min fætter og hun var glad for. Hun købte en brudepige kjole, og hun valgte den lyserøde swoop hals ærmeløs brudepige kjole. Jeg kan varmt anbefale Bridesire til alle, der ønsker sofistikeret tøj til alle formelle lejligheder. Denne butik tilbyder kjoler og sko til overkommelige priser, og personalet er vidende.

  Klient: Jana Dato:20-05-2017

Dagens Bedste Tilbud