Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 24 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  I sidste uge besøgte jeg Bridesire at kigge efter en gallakjoler til min datter. Personalet forstod mit ønske om beskedenhed i hendes kjole, så sælger lad mig se gennem en række forskellige kjoler til at fastslå, hvilket der var den mest passende for hendes alder. Min datter havde en god tid også, og fordi hun har flere yndlingsfarver, hun brugte en masse tid på at forsøge på kjoler i forskellige farver. Jeg var især glad for den pris og den kjole vi købte var på 70% rabat på den almindelige pris. Min datter følte sig som en prinsesse efter at have prøvet på hendes kjole og personalet gav os tip om opbevaring kjolen lang sigt efter prom var ovre. Bridesire er en butik, som jeg ville besøge igen til andre særlige lejligheder, og at andre vil nyde også. Jeg er glad for jeg valgte dette sted for min gallakjoler og min datter er også.

  Klient: Carla Dato:31-05-2017

 2. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Paillete Kjole

  Et par uger siden jeg bestilte min brudekjole fra din butik, og jeg var tilfreds med mit køb. Jeg arbejder hjemmefra, og jeg omsorgen for min bedstemor så godt, så jeg er ikke altid i stand til at gå i butikker for at shoppe i disse dage. Heldigvis Bridesire gjort det nemt for mig at handle online. På deres hjemmeside så jeg nogle plus størrelse brudekjoler og jeg var ophidset, fordi i de seneste uger, jeg søgte forskellige steder, og jeg kunne ikke finde smukke plus size kjoler, der passede til min figur. Den farvevalg var også pæn. Og jeg kunne godt lide udvælgelsen sko på denne hjemmeside. Skoene jeg købte var på salg og det var et plus. Nogle af mine brudepiger forventer, og jeg var glad for, at de fandt fantastiske barsel brudepige kjoler. Bridesire anbefales, hvis du ønsker specielle lejlighed kjoler til overkommelige priser.

  Klient: FLORENCE Dato:11-06-2017

 3. Trumpet / Havfrue Kæreste Sweep Train Ærmeløs Paillete Kjole

  Sidste måned besøgte jeg Bridesire at købe en kjole til en awards middag, og jeg var meget imponeret. Jeg er ikke modebevidste og faktisk jeg ikke har ændret min stil i fem år. Jeg nævnte dette til sælger og hun hjalp mig med at vælge den rigtige kjole til min form og præference. Jeg havde bragt billeder fra et magasin med mig, så det hjalp mig også. Jeg kunne godt lide de mange forskellige stilarter og designs, der var til rådighed, og jeg valgte en off-the-skulder rød chiffon blonde kjole, som var anderledes end hvad jeg normalt ville købe. En tur til Bridesire hjalp mig få min sans for stil tilbage, og jeg er taknemmelig for det. Personalet var venligt og tøj er af fremragende kvalitet. Bridesire tilbyder den hjælp, du har brug for at vælge den rigtige kjole, og du kan ikke gå galt med denne butik. Jeg vil besøge dette lager igen i fremtiden.

  Klient: Beth Dato:22-06-2017

 4. A-linje En Skulder Gulvlængde Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg vil gerne sige, at Bridesire gjorde et fænomenalt stykke arbejde med at hjælpe mig med at vælge den rigtige kjole til mig selv og mine brudepiger. Vi sætter pris på høj kvalitet og venlighed af sælgere der, og det var fedt at se det enorme udvalg af brudekjoler og brudepiger kjoler. De 2017 brudekjoler fremhævede på dit site kiggede fabelagtig! Det var svært at vælge mellem kæreste feje tog stil brudekjole og imperiet V-hals satin blonde kjole. Til sidst valgte jeg den kæreste tog stil på grund af sin elegante look. Jeg lod brudepiger vælge deres egne kjoler og sælger gav dem pointere om at vælge de mest flatterende dem til deres tal. Når jeg havde brug for at foretage ændringer, personalet gjorde dem nøjagtigt, hvordan jeg ønskede, og jeg var tilfreds med resultatet. Samlet set vil jeg anbefale denne butik til alle, der leder efter de bedste særlige lejlighed kjoler.

  Klient: Laura Dato:03-07-2017

 5. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg vil bare sige en stor tak til alle på Bridesire for den hjælp, de gav mig til at finde min perfekte brudekjole. Jeg havde søgt overalt for en kjole, der ringede til mig, men fandt det ikke, før jeg besøgte dette websted. Personalet var mere end glad for at besvare alle mine spørgsmål om kjole og jeg havde virkelig mange spørgsmål. Alle aspekter af tjenesten var fremragende, og jeg følte, at jeg var i sikre hænder i hele processen. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

  Klient: Johanna Dato:14-07-2017

Dagens Bedste Tilbud