Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 24 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Gulvlængde Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg vil gerne sige, at Bridesire gjorde et fænomenalt stykke arbejde med at hjælpe mig med at vælge den rigtige kjole til mig selv og mine brudepiger. Vi sætter pris på høj kvalitet og venlighed af sælgere der, og det var fedt at se det enorme udvalg af brudekjoler og brudepiger kjoler. De 2017 brudekjoler fremhævede på dit site kiggede fabelagtig! Det var svært at vælge mellem kæreste feje tog stil brudekjole og imperiet V-hals satin blonde kjole. Til sidst valgte jeg den kæreste tog stil på grund af sin elegante look. Jeg lod brudepiger vælge deres egne kjoler og sælger gav dem pointere om at vælge de mest flatterende dem til deres tal. Når jeg havde brug for at foretage ændringer, personalet gjorde dem nøjagtigt, hvordan jeg ønskede, og jeg var tilfreds med resultatet. Samlet set vil jeg anbefale denne butik til alle, der leder efter de bedste særlige lejlighed kjoler.

  Klient: Laura Dato:03-07-2017

 2. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg vil bare sige en stor tak til alle på Bridesire for den hjælp, de gav mig til at finde min perfekte brudekjole. Jeg havde søgt overalt for en kjole, der ringede til mig, men fandt det ikke, før jeg besøgte dette websted. Personalet var mere end glad for at besvare alle mine spørgsmål om kjole og jeg havde virkelig mange spørgsmål. Alle aspekter af tjenesten var fremragende, og jeg følte, at jeg var i sikre hænder i hele processen. Jeg kan ikke anbefale dem nok.

  Klient: Johanna Dato:14-07-2017

 3. Kappe/Kolonne Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg kan ikke finde nok ord til at takke Bridesire. Jeg mener det er fantastisk! Hvor i verden kommer jeg til at bestille en aftenkjole og 24 timer senere, så forsøger jeg det? Først tænkte jeg på det som en vittighed, da jeg spurgte om en af ??Bridesire's repræsentant. Han var så rart i, hvordan han talte til mig, og da han fortalte mig, at min ordre var vellykket, måtte jeg bare vente og se hvor lang tid det vil få dem til at levere. Bridesire er simpelthen fantastisk.

  Klient: Candice Dato:25-07-2017

 4. A-linje V-hals Gulvlængde Kort Ærme Chiffon Satin Kjole

  Jeg troede ikke i en million år, at jeg ville købe min brudekjole online, men det var sket! Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med fysiske butikker, butikscheferne var uhøflige for mig og ønskede ikke at vise mig de kjoler, jeg ønskede, så jeg stoppede og begyndte at scouting online. Heldigvis fandt jeg den nøjagtige blonderkjole jeg ønskede. Det er virkelig den smukkeste ting, og min hendes husbond elskede at se mig gå ned ad gangen med det.

  Klient: Ellen Dato:05-08-2017

 5. Kappe/Kolonne Høj Hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Tyl Kjole

  Jeg er en pleje mor til teenage piger og en ting, som vi ikke får hjælp med er speciel anledning kjoler (som bliver dyrt, hurtigt). En af mine venner pegede mig på Bridesire, og jeg er så begejstret! Nu kan jeg få alle mine piger en smuk kjole, når de har brug for en (homecoming, prom, court warming, du hedder det) for meget mindre end vi ville gå til en personlig butik! Den positive side er ikke kun, at disse kjoler er overkommelige, ingen andre kommer til at bære "deres" kjole, og de kan få en farve og stil, der passer til deres personlighed! I betragtning af at de har brug for tre eller flere kjoler pr. År, pr. Pige har denne hjemmeside været livs- og budgetbesparende! Mine ældste to kigger her og spiller med stilarter gør sig klar til næste år lol!

  Klient: Isis Dato:16-08-2017

Dagens Bedste Tilbud