Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 24 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  For en uge siden jeg bestilte en grøn brudepige kjole fra din butik, og da jeg modtog det, jeg var tilfreds med det. Din hjemmeside var let at navigere, og jeg var også tilfreds med priserne. En anden stor ting om din butik er den fremragende kundeservice. Jeg sendte en e-mail vedrørende min ordre, og spørgsmålet blev løst med det samme. Jeg kunne godt lide mangfoldigt udvalg af brudepiger kjoler på din hjemmeside, og jeg købte næsten mere end én. Priserne er rimelige, og jeg så andre slags kjoler til andre lejligheder, der så vidunderligt. Min niece quinceanera kommer op og jeg netop anbefalet dit websted til min søster. De Quinceanera kjoler på dit websted så elegant og jeg anbefalede specifikke dem til min søster. Samlet set vil jeg anbefale dit websted til andre og tak for et veludført stykke arbejde.

  Klient: Susanne Dato:09-05-2017

 2. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Jeg vil gerne takke Bridesire for overskridelse mine forventninger med hensyn til brudekjoler. Jeg besøgte for nylig hjemmesiden og næsten alle mine venner anbefalede det. Som jeg gennemset de brudekjoler kunne se hvorfor. De brudekjoler så elegante endnu sexet på samme tid. Jeg er en retro chic på hjerte, så jeg selvfølgelig draget mod dem, der lignede vintage stil kjoler. Jeg var allerede blevet målt med en slægtning, der var en syerske, så jeg vidste mine målinger. Når kjole ankom det passer mig perfekt. Jeg havde ikke brug for ændringer og perler på kjolen var fantastisk! Jeg senere anbefales din butik til min fætter og hun var glad for. Hun købte en brudepige kjole, og hun valgte den lyserøde swoop hals ærmeløs brudepige kjole. Jeg kan varmt anbefale Bridesire til alle, der ønsker sofistikeret tøj til alle formelle lejligheder. Denne butik tilbyder kjoler og sko til overkommelige priser, og personalet er vidende.

  Klient: Jana Dato:20-05-2017

 3. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  I sidste uge besøgte jeg Bridesire at kigge efter en gallakjoler til min datter. Personalet forstod mit ønske om beskedenhed i hendes kjole, så sælger lad mig se gennem en række forskellige kjoler til at fastslå, hvilket der var den mest passende for hendes alder. Min datter havde en god tid også, og fordi hun har flere yndlingsfarver, hun brugte en masse tid på at forsøge på kjoler i forskellige farver. Jeg var især glad for den pris og den kjole vi købte var på 70% rabat på den almindelige pris. Min datter følte sig som en prinsesse efter at have prøvet på hendes kjole og personalet gav os tip om opbevaring kjolen lang sigt efter prom var ovre. Bridesire er en butik, som jeg ville besøge igen til andre særlige lejligheder, og at andre vil nyde også. Jeg er glad for jeg valgte dette sted for min gallakjoler og min datter er også.

  Klient: Carla Dato:31-05-2017

 4. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Paillete Kjole

  Et par uger siden jeg bestilte min brudekjole fra din butik, og jeg var tilfreds med mit køb. Jeg arbejder hjemmefra, og jeg omsorgen for min bedstemor så godt, så jeg er ikke altid i stand til at gå i butikker for at shoppe i disse dage. Heldigvis Bridesire gjort det nemt for mig at handle online. På deres hjemmeside så jeg nogle plus størrelse brudekjoler og jeg var ophidset, fordi i de seneste uger, jeg søgte forskellige steder, og jeg kunne ikke finde smukke plus size kjoler, der passede til min figur. Den farvevalg var også pæn. Og jeg kunne godt lide udvælgelsen sko på denne hjemmeside. Skoene jeg købte var på salg og det var et plus. Nogle af mine brudepiger forventer, og jeg var glad for, at de fandt fantastiske barsel brudepige kjoler. Bridesire anbefales, hvis du ønsker specielle lejlighed kjoler til overkommelige priser.

  Klient: FLORENCE Dato:11-06-2017

 5. Trumpet / Havfrue Kæreste Sweep Train Ærmeløs Paillete Kjole

  Sidste måned besøgte jeg Bridesire at købe en kjole til en awards middag, og jeg var meget imponeret. Jeg er ikke modebevidste og faktisk jeg ikke har ændret min stil i fem år. Jeg nævnte dette til sælger og hun hjalp mig med at vælge den rigtige kjole til min form og præference. Jeg havde bragt billeder fra et magasin med mig, så det hjalp mig også. Jeg kunne godt lide de mange forskellige stilarter og designs, der var til rådighed, og jeg valgte en off-the-skulder rød chiffon blonde kjole, som var anderledes end hvad jeg normalt ville købe. En tur til Bridesire hjalp mig få min sans for stil tilbage, og jeg er taknemmelig for det. Personalet var venligt og tøj er af fremragende kvalitet. Bridesire tilbyder den hjælp, du har brug for at vælge den rigtige kjole, og du kan ikke gå galt med denne butik. Jeg vil besøge dette lager igen i fremtiden.

  Klient: Beth Dato:22-06-2017

Dagens Bedste Tilbud