Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler >  Lang
Køb Lang Aftenkjoler fra Bridesire at spare penge! ❤ Vi har mere end 50 farver at vælge imellem. Alle størrelser er tilgængelige.
Visning 1 til 24 (af 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Balkjole Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Taft Organza Kjole

  Under min søns bryllup, jeg placeret en ordre i Bridesire efter en kjole. Jeg brugte mulighed for brugerdefinerede dimensionering på bestilling. Jeg brugte min bedste skrædder for at få mine målinger godt klaret. Jeg derefter sendt målingerne til Bridesire og min kjole kom montering som en handske. Kunder bør prøve denne mulighed især dem usikre med størrelser. Længden samt var så perfekt også. De fås også til chat en på én mens bestilling. Jeg elsker Bridesire, og det er fra kender min online butik.

  Klient: Madelene Dato:09-06-2017

 2. A-linje V-hals Sweep Train Kort Ærme Satin Kjole

  Jeg var på udkig efter en gallakjoler til min datter den anden uge, da jeg kom til din hjemmeside. Jeg fandt en blå kort mini kjole med flæser på nederste kant på ryggen. Det har fået kæreste halsudskæring og ruched overdelen er perfekt til at gå med hende spinkle endnu curvaceous fysik. Jeg ringede straks Bridesire på én gang, og fortalte dem, at jeg ville have den kjole. Personalet var alle glade og patient på telefonen, og jeg blev hurtigt limet til hendes charmerende telefon færdigheder. Ikke desto mindre er den ordre gik godt, og kjolen ankom på den aftalte dato. Jeg må sige, at kjolen ser meget imponerende i virkeligheden snarere end i fotos. Jeg viste kjolen til min datter, og hun elskede flæser samt kæreste halsudskæringen. Jeg købte også et par nye sexede åbne toed højhælede sandaler til at gå med kjolen. Du ved hvad??! Jeg føler jeg er i mine teenageår igen bare stirrede på min smukke datter i den fantastiske kjole.

  Klient: Sanela Dato:20-06-2017

 3. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Det var min første gang til at handle online. Jeg gik hele vejen rundt de berømte og førende butikker men priserne var ikke praktisk. Det var indtil jeg fik at Bridesire at jeg afgivet min ordre. Kjolen var lige så bemærkelsesværdigt lavet af høj kvalitet. Det var min vens bryllup og alt jeg fik var positive bemærkninger om kjolen. Jeg kan henvise er Bridesire hvor kvalitet er nøglen. Jeg vil besøge dette websted for enhver anden ordre på en begivenhed. Så fabelagtig.

  Klient: Lina Dato:01-07-2017

 4. Kappe/Kolonne En Skulder Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg havde virkelig brug for en promkjole til at bære til min første date. Jeg havde virkelig ingen anelse om, hvor jeg ville få den bedste kvalitet og hurtig levering. Jeg blev anbefalet af min ven til at prøve Bridesire, og det gjorde jeg netop. Gode ??nyheder er, at kjole var betagende! Designet var bare perfekt, og målingerne var på punkt, idet det passer på samme måde som en handske passer til hånden! Fortsæt med arbejdet!

  Klient: Carla Dato:12-07-2017

 5. Trumpet / Havfrue Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Aftenkjole har været min kærlighed siden for længe siden. For nylig bestilte jeg en fra Bridesire, så jeg ville bære det på en dato, jeg var planlagt til. Jeg sendte mine målinger og farven, og før endda leveringsdagen kom, havde jeg modtaget pakken. Det var pænt pakket, og ved åbningen var jeg glad for at finde ud af, at den opfyldte mine forventninger. Jeg er absolut ophidset at bære det, kom den store dag. Tak Bridesire for det gode arbejde du laver. Jeg vil altid købe fra dig!

  Klient: ayfer Dato:23-07-2017

Dagens Bedste Tilbud