Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler >  Lang
Køb Lang Aftenkjoler fra Bridesire at spare penge! ❤ Vi har mere end 50 farver at vælge imellem. Alle størrelser er tilgængelige.
Visning 1 til 24 (af 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg var i frygtelige behov for en ny LBD for to måneder siden, fordi jeg var nødt til at imponere en dato. Jeg kunne ikke finde en god en, der smigrer min kropsform. Ser du, jeg har større torsoer og mindre hofter, men jeg virkelig drømmer om at bære en krop hugging LBD, der ikke overdriver min mandige form. Godt jeg lyttede til min bedste ven, når hun fortalte mig at søge efter det i Bridesire. Jeg valgte en fantastisk én og fortalte dem at gøre noget de kan for at skjule min mandige form. Jeg blev overrasket, da de tilføjet en subtil tog, som subtilt skjule min mandige form, men smigrer min fit midsection. Jeg havde en fantastisk oplevelse med jer, gutter. Lad mig fortælle dig, at min date sagde faktisk jeg er den mest sexede kvinde han nogensinde dateret i 2 år! Min bedste ven fortalte mig også, at jeg så ultra sexet i det. Jeg følte virkelig smigret og glad ’coz kjolen kun blev solgt til $ 250 på grund af salget. Åh, og før jeg glemmer, nogle af mine fætre så på kjolen og de er temmelig imponeret over det, især når jeg fortalte dem om prisen og hvordan jeg fik det fra dig. De sagde, at de vil være bestilling fra dig næste måned for deres kommende hjemkomst fest. Tak!

  Klient: Nancy Dato:15-04-2017

 2. A-linje Øse Sweep/Brush Kort Ærme Strækbart Satin Kjole

  Min første date nogensinde med min kommende mand var at være i en uges tid. Så jeg tog mine konkrete målinger og placeret en ordre på en gallakjoler på Bridesire. Jeg kunne ikke skjule glæden, da kjolen ankom en dag tidligere end forventet. Men den bedste del var, da jeg var nødt til at åbne denne pakke og prøve det. Det blev faktisk gjort ifølge mine målinger, bogstaveligt talt; Jeg har aldrig set nogen fejl på det. Godt arbejde Bridesire, og holde det!

  Klient: Silvia Dato:26-04-2017

 3. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min erfaring med bridesire er intet mindre end forbløffende. Jeg var i et panisk tilstand for at finde den perfekte cocktail kjoler sidste måned, da jeg kom ind på hjemmesiden ved en tilfældighed. Stedet var virkelig brugervenlig og alle kjolerne var virkelig fantastisk. Jeg fik øje på en perle lyserød asymmetrisk kæreste knælang cocktail kjole. Det var virkelig smuk, og det faktum, at stoffet var chiffon giver mig en sikkerhed for, at jeg ikke ville have at bekymre sig med mine uønskede små buler i midtersektionen. Jeg lagde min ordre straks og repræsentanten, der fik min opfordring underholdt mig meget godt, opbygge en rapport undervejs. Da kjolen ankom, overdelen er ganske stram, så jeg var nødt til at sende det tilbage. Virksomheden afsendt det perfekte produkt til mig i fire dage, og det var virkelig smuk, og det gjorde mig meget glad for, at jeg er nødt til at anbefale bridesire til mine venner og slægtninge.

  Klient: vera Dato:07-05-2017

 4. A-linje Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg var på udkig efter en destination brudekjole i sidste måned. Mig og min forlovede bliver gift i Honolulu, Hawaii i juni, og jeg var på udkig efter det perfekte strand klar kjole. Jeg har aldrig rigtig oplevet at købe noget fra Bridesire, men jeg har overhørt en officemate sige, at det er et godt selskab. Jeg prøvede at tjekke hjemmesiden, og jeg var bedøves ved sin brede vifte af destination brudekjole. Jeg fandt denne asymmetriske bolden kjole organza kjole med kæreste halsudskæring og jeg kunne ikke tage øjnene fra den. Jeg kaldte selskabet straks og en repræsentant blød taler besvaret mit kald. Hun var så høflig og venlig, at tage mig gennem transaktionen med lethed. Jeg gav hende mine behov og præferencer og hun forsikrede mig om, at kjolen vil blive leveret i en måned. Sikkert, kjolen ankom i en måned, men det overdelen var lidt løs, så jeg sendte det tilbage til dem og forlangte de nødt til at sende det til mig i mindre end en uge. Igen, den kjole ankom i mindre end en uge, og denne gang de glæder mig, fordi det er allerede perfekt, og de gav mig også en matchende Hanky!

  Klient: daniela Dato:18-05-2017

 5. Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Hvad en smuk aftenkjole !!! Perfekt lavet og absolut den farve, jeg ønskede; rød. På denne aften, jeg var ligne en Barbie, havde jeg bestilte størrelse 36, der skal foretages med e let materiale. Sandheden er, at når jeg åbnede den pakke, jeg uafviklede fordi jeg troede, at der ville være en fejl, men gæt hvad? Det var af den farve, materiale og størrelse jeg havde bestilt. Nogen har brug for en nat kjole bør besøge Bridesire, og jeg lover, at de vil være ikke fortrudt!

  Klient: Maria Dato:29-05-2017

Dagens Bedste Tilbud