Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Cocktailkjoler
Køb cocktailkjoler fra Bridesire dag! Alle cocktailkjoler er skræddersyet til at sikre den bedste komfort og pasform. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (af 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Satin Kjole

  Jeg havde mit bryllup sidste år og står over for en vanskelig tid, mens udkig efter kjoler til mit bryllup brudepiger. Jeg endelig kom på tværs Bridesire. Denne online butik tilbydes meget smukke kjoler og jeg bestilte dem for mine brudepiger bruger brugerdefineret størrelse mulighed. Jeg modtog kjolerne til tiden, inden for syv dage efter bestilling og levering og alt perfekt pasform og kvalitet bare gerne erklærede så beundringsværdig. Alle spørgsmålstegn om, hvor jeg fik kjolerne fra og jeg delte åbent med dem. De brudepiger elsker kjoler. Så sejt!

  Klient: Ingela Dato:07-05-2017

 2. Kappe/Kolonne En Skulder Kæreste Chiffon Kort/Mini Cocktail Kjoler

  Bridesire gjorde et meget fantastisk stykke arbejde for mig, når jeg placeret en ordre af en brudepige kjole. Siden er ret små, jeg altid havde frygt mens bestilling kjolen online som fra min tidligere bestilling, jeg altid fik kjoler så stort på mig. Når jeg bestilte denne kjole og modtog det, kjolen var godt montering og så fantastisk på mig. Jeg var så glad på modtagelsen. Kjolen gav det bedste look jeg havde forventet på denne særlige dag. Kjolen ankom endda en dag tidligere. Tak Bridesire, du gav mig det bedste jeg kunne ikke bede om noget mere.

  Klient: Chantal Dato:18-05-2017

 3. A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Den for meget glæde jeg har gjort mig fortælle dig dette. Mit bryllup var i en uges tid, og vi havde virkelig ingen anelse for at finde den bedste butik for at købe den brudekjole. Så fortalte min bedste pige mig at kontrollere på Bridesire. Vi straks bestilt, og jeg må sige, at kjolen var fantastisk. Hver paillet og rhinestone var godt placeret på kjolen. Mine udseende i det endda gjort min mand gå nødder. Bridesire er absolut den bedste butik, hvis du er på udkig efter en brudekjole.

  Klient: Cecilie Dato:29-05-2017

 4. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Blonde Strækbart Satin Kjole

  Efter at være blevet henvist af en ven til at handle hos Bridesire, besluttede jeg at købe en gallakjoler til min første født datter. Min mand og jeg sagde ”okay lad os give det en chance” ... Nu, her er jeg bekende, at det var et perfekt valg, kjolen kom i gang, i virkeligheden en dag tidligere, at den aftalte en. Kjolen Bridesire sendt os passer min datter perfekt. Også, når vi fik pakken, vi troede, at de havde byttet den med en anden, fordi det var godt pakket. Thumbs ups og fortsætte med den samme moral.

  Klient: Andrea Dato:09-06-2017

 5. Kappe/Kolonne Juvel Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg er en høj kvinde, der var velsignet med store hofter. Jeg sendte mine målinger til en repræsentant på Bridesire fordi jeg havde brug for en gallakjoler i en uges tid. I fem dage, jeg havde kjolen, som var perfekt designet til mig, faktisk, folk var forbløffet på hvordan det så ud på mig. Alle holdes kommentere, at jeg kiggede fremragende. Jeg virkelig skylder en afstemning af takket være Bridesire for at have gjort min dag på denne begivenhed.

  Klient: Anne Dato:20-06-2017

Dagens Bedste Tilbud