Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Cocktailkjoler
Køb cocktailkjoler fra Bridesire dag! Alle cocktailkjoler er skræddersyet til at sikre den bedste komfort og pasform. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (af 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Stropper Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min mor havde ret, da hun fortalte mig at få min brude kjole fra dig. Den brugerdefinerede monteret elfenben kaster brudekjole var virkelig smuk. Alle målinger, jeg nævnte til dig blev fulgt. Selvom hemlline er en smule lang, det er okay, fordi min ven skrædder ændret det nemt. Hun sagde selv de tilføjelser og blonder lukning detaljer er prisværdig, som om de er lavet af rigtige designere og fagfolk. Du fyre skal virkelig være kunstneriske og professionelle.

  Klient: Sabine Dato:04-04-2017

 2. A-linje Chiffon Knælængde En Skulder Cocktail Kjole

  Min golly! Aldrig forventet min $ 300 kan gå så langt! Først og fremmest, jeg havde brug for en rigtig billig kjole til at gå med min brudekjole. Den brudekjole er en havfrue skæres med flæser og røde toner, og jeg fik det fra en vens butik for omkring $ 1000. Nå, det var virkelig ret dyrt, men det var Wang-inspireret, så jeg tror, ??det er okay. Den anden er fra Bridesire. En aline brudekjole med blonder accenter og røde sløjfer. Jeg var ikke forventer meget af, fordi det er billigt, men jeg kunne ikke tro mine egne øjne, da jeg fik det. Billedet gør ikke nogen retfærdighed til den faktiske ting. Produktet er elegant og ligner det bærer en tusind dollars pris, også. En masse af mine venner var ligesom, åh! Virkelig? Hvad?! Da jeg fortalte dem, at jeg fik kjolen for kun $ 300. Tak Bridesire. Du har reddet min dag.

  Klient: Simone Dato:15-04-2017

 3. Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Jeg bestilte min kjole fra Bridesire en uge før min kæreste fødselsdag fest. Jeg ønskede ikke at skuffe ham på hans særlige dag. Min kjole ikke forsinke det ankom til tiden og med de samme specifikationer, jeg havde bestilt. I min ordre anmodet jeg tilsætning af stropper til min kjole mod et ekstra gebyr, og de gjorde det perfekt. Tak Bridesire. Kjolen var så godt montering med godt forkortede stropper og den nederste kant på ryggen af ??kjolen, som matchede perfekt med mine lejligheder. Bridesire gjort arrangement til en succes, jeg kan ikke stoppe takke dig.

  Klient: Maria Dato:26-04-2017

 4. A-linje En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Satin Kjole

  Jeg havde mit bryllup sidste år og står over for en vanskelig tid, mens udkig efter kjoler til mit bryllup brudepiger. Jeg endelig kom på tværs Bridesire. Denne online butik tilbydes meget smukke kjoler og jeg bestilte dem for mine brudepiger bruger brugerdefineret størrelse mulighed. Jeg modtog kjolerne til tiden, inden for syv dage efter bestilling og levering og alt perfekt pasform og kvalitet bare gerne erklærede så beundringsværdig. Alle spørgsmålstegn om, hvor jeg fik kjolerne fra og jeg delte åbent med dem. De brudepiger elsker kjoler. Så sejt!

  Klient: Ingela Dato:07-05-2017

 5. Kappe/Kolonne En Skulder Kæreste Chiffon Kort/Mini Cocktail Kjoler

  Bridesire gjorde et meget fantastisk stykke arbejde for mig, når jeg placeret en ordre af en brudepige kjole. Siden er ret små, jeg altid havde frygt mens bestilling kjolen online som fra min tidligere bestilling, jeg altid fik kjoler så stort på mig. Når jeg bestilte denne kjole og modtog det, kjolen var godt montering og så fantastisk på mig. Jeg var så glad på modtagelsen. Kjolen gav det bedste look jeg havde forventet på denne særlige dag. Kjolen ankom endda en dag tidligere. Tak Bridesire, du gav mig det bedste jeg kunne ikke bede om noget mere.

  Klient: Chantal Dato:18-05-2017

Dagens Bedste Tilbud