Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Cocktailkjoler
Køb cocktailkjoler fra Bridesire dag! Alle cocktailkjoler er skræddersyet til at sikre den bedste komfort og pasform. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (af 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Blonde Strækbart Satin Kjole

  Efter at være blevet henvist af en ven til at handle hos Bridesire, besluttede jeg at købe en gallakjoler til min første født datter. Min mand og jeg sagde ”okay lad os give det en chance” ... Nu, her er jeg bekende, at det var et perfekt valg, kjolen kom i gang, i virkeligheden en dag tidligere, at den aftalte en. Kjolen Bridesire sendt os passer min datter perfekt. Også, når vi fik pakken, vi troede, at de havde byttet den med en anden, fordi det var godt pakket. Thumbs ups og fortsætte med den samme moral.

  Klient: Andrea Dato:09-06-2017

 2. Kappe/Kolonne Juvel Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg er en høj kvinde, der var velsignet med store hofter. Jeg sendte mine målinger til en repræsentant på Bridesire fordi jeg havde brug for en gallakjoler i en uges tid. I fem dage, jeg havde kjolen, som var perfekt designet til mig, faktisk, folk var forbløffet på hvordan det så ud på mig. Alle holdes kommentere, at jeg kiggede fremragende. Jeg virkelig skylder en afstemning af takket være Bridesire for at have gjort min dag på denne begivenhed.

  Klient: Anne Dato:20-06-2017

 3. A-linje Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Fem måneder siden jeg checket ud din hjemmeside, og jeg er glad for, jeg valgte dette sted. Jeg havde brug for en sort cocktail kjole til min organisations fundraiser og jeg så en sektion på webstedet bare for små sorte kjoler. Min favorit sort kjole på dit websted var knælang blonder chiffon kjole men samlet jeg købte fem af dem, da de var på salg. Efter at jeg fik kjolerne, jeg prøvede dem på og de passer lige højre. Kjolerne var lavet af de bedste materialer, og da jeg deltog i min fundraiser denne sidste weekend, alle gav mig komplimenter. Jeg er glad Bridesire er til rådighed for dem, der søger de bedste særlige lejlighed kjoler. Jeg vil anbefale dette til dem, der har brug for formalwear til anstændige priser. Denne butik har et venligt og dygtige medarbejdere, og kvaliteten er stor.

  Klient: Gulê Dato:01-07-2017

 4. Kappe/Kolonne Kæreste Assymetrisk Sweep/Brush Ærmeløs Taft Tyl Kjole

  Min mand og jeg var på udkig efter en enklere bryllupsreception og jeg ønskede at bestille mine brudepige kjoler online, men havde svært ved at finde et troværdigt websted, der var billigt nok og havde lignende produkter. Jeg fandt til sidst Bridesire, og processen med at få kjoler var en af ??de glatteste jeg nogensinde har oplevet. Kjolerne kom nøjagtigt, da stedet sagde, at de ville og den tilpassede montering fungerede for alle mine brudepiger. Dette er helt sikkert et websted, der kan stole på!

  Klient: Kathleen Dato:12-07-2017

 5. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Som partiplanlægger bruger jeg jævnligt online kjoleforhandlere til at bestille kjoler til mine kunder. Jeg må indrømme, at Bridesire er den bedste specielle lejlighedskjoleforhandler, jeg har oplevet i lang tid. Der er to hovedgrunde til, hvorfor jeg vurderer denne hjemmeside så højt. Én, Bridesire er udstyret med et bredere udvalg af tøj sammenlignet med andre online-forhandlere. De tilbyder forskellige stilarter af både prom og aftenkjoler. De har også et stort udvalg af plus størrelse kjoler og endda har en særlig del af overkommelige kjoler. Den anden ting, der fangede min kærlighed til denne hjemmeside, er deres effektivitet med hensyn til hurtig levering og deres professionelle adfærd.

  Klient: kristy Dato:23-07-2017

Dagens Bedste Tilbud