Hjemmeside >  Kjoler til Brylluppets Gæster >  Kjoler til Brudens Mor
Visning 1 til 24 (af 295 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Juvel Kort/Mini Langt Ærme Paillete Kjole

  Da min mand fortalte mig, at min brudekjole budget er kun $ 400, græd jeg. Hvor kan jeg muligvis købe min drøm brudekjole for kun 400 bukke så min fætter fortalte mig om Bridesire. Jeg checket ud på webstedet, og fandt dette virkelig fantastisk havfrue halterneck kjole blonder satin for omkring $ 349,99. Jeg var ikke forvente for meget fra det, så når det ankom, jeg var forbløffet over at se, at det var en fantastisk stykke! Det gik godt med mine sko. Jeg vil helt sikkert købe flere kjoler fra dig.

  Klient: Megan Dato:08-04-2017

 2. A-linje Strækbart Satin Gulvlængde Spaghetti Snore Aften kjole

  Hej Bridesire. Jeg ville bare fortælle dig, at jeg gik amok i går, fordi min ordre ikke ankom, men jeg fik det her til morgen, og jeg følte lettet. Den tilpassede hjemkomst kjole var dejlige og den ekstra sløjfe set meget sød. Jeg er så spændt på at bære den til hjemkomst fest i denne weekend. Jeg tror, ??du gjorde stor med min ordre, og selvom det ankom sent, jeg tror det er ventetiden værd! Tak!

  Klient: Lena Dato:13-04-2017

 3. A-linje Strækbart Satin og Chiffon Gulvlængde Øse Aften kjole

  Jeg var på udkig efter en A-line stropløs kjole med dekorationer, der dramatisk kan skjule min spirende mave. Da jeg er en office gal og har ikke meget tid til at shoppe, forsøgte jeg at checke ud Bridesire tøj. Jeg var temmelig imponeret over deres personale og den hjælp, de får, når jeg bestilte for en tilpasset kjole.

  Klient: Ulrike Dato:18-04-2017

 4. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Kort Ærme Strækbart Satin Kjole

  Jeg har aldrig bestilt på Bridesire før, fordi jeg allerede har ven, der sælger brudekjoler, men jeg forsøgte at checke ud sitet i sidste uge, fordi min ven ikke har det design, jeg ønsker at have. Selvom jeg havde svært ved at beskrive min ordre, kundeservicemedarbejder den holdt hende køligt og hjulpet mig på min ordre til det sidste. Jeg glæder mig til at bære min bestilling næste måned.

  Klient: Misael Dato:23-04-2017

 5. Kappe/Kolonne Stropper Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Det er 3. gang jeg bestilte fra Bridesire og jeg har aldrig stødt på et problem med dem lige siden. Alle kjoler er enestående, og selv hvis du bestiller for en tilpasset emne, føler sig sikker på, at det vil blive leveret perfekt med perfekt pasform, også. På grund af dette, vil jeg anbefale jeres firma til alle kvinder, der er på udkig efter godt udformet kjoler til meget billige priser. Bestemt, Bridesire leverer de bedste kjoler og kjoler i online-markedet.

  Klient: Bruno Dato:28-04-2017

Dagens Bedste Tilbud