Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Kjoler til Brudens Mor
Visning 1 til 24 (af 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Satin Gulvlængde V-hals brudepigekjole

  Jeg kan ikke lide at risikere at handle online på grund af mange klager fra kunderne. Men jeg skal takke Bridesire for den kjole, de leverede. Jeg havde bestilt en promkjole til en funktion, jeg skulle deltage i. Kjole var udsøgt, med højere kvalitet og fremragende skræddersyning. Leveringen var i tidsramme, og ingen ændringer var nødvendige. Jeg anbefaler Bridesire, og vil ikke tænke to gange, hvis jeg skal købe en kjole fra dem!

  Klient: Stephanie Dato:19-07-2017

 2. A-linje Chiffon Knælængde V-hals Mother Of The Bride Kjole

  Bridesire er et af de bedste online-detailhandelswebsteder, jeg har oplevet i den seneste tid. Når det gælder fester eller særlige lejligheder, er hjemmesiden en one-stop-butik, der er i stand til at håndtere alle mine krav til dressing. Jeg formåede at erhverve alle de kjoler, jeg havde brug for til mit bryllupsteam, uden det besvær, der ofte er forbundet med at fuldføre denne opgave. Bridesire tilbød bryllupsfesten kjoler, modtagelse kjoler, og specielle lejlighed kjoler til min brudepiger udover min brudekjole. Den anden ting, jeg kunne lide om denne hjemmeside er, at de er udstyret med forskellige stilarter af brudekjoler, der passer til enhver indstilling og sæson.

  Klient: MJ Dato:25-07-2017

 3. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Mange er de gange, jeg har været skuffet over med online shopping især til enhver form for en kjole. Men da jeg hørte om Bridesire, besluttede jeg at give det et sidste forsøg. Til min overraskelse er ikke alle online-butikker gennemsnitlige, dyre eller langsomme at levere. Hvis noget, er Bridesire det modsatte af dette. Jeg bestilte en brudekjole, der gav mig en levetidshukommelse. Kjole var den nøjagtige jeg valgte, dens levering til tiden og prisen var venlig. Mange tak til Bridesire.

  Klient: Hui-Chin Dato:31-07-2017

 4. A-linje Chiffon Gulvlængde En Skulder Kjole til Brudens Mor

  Bridesire er et af de websteder, der ikke går glip af i mine bogmærker. Fra første gang jeg gjorde forretninger med dem blev jeg straks forelsket. For en kvinde, der elsker online shopping især til enhver form for kjole, er Bridesire stedet at besøge. Deres priser er lomme venlige, deres levering er rettidig og frem for alt, de er meget venlige for deres kunder. Dette minder mig om at jeg skal placere min aften kjole rækkefølge. Besøg dem i dag også og oplev den givende shoppingoplevelse.

  Klient: Daniela Dato:06-08-2017

 5. A-linje Chiffon Gulvlængde En Skulder Kjole til Brudens Mor

  Takket være Bridesire har jeg den bedste hukommelse af mit bryllup. I lang tid havde min mand og jeg haft problemer med at finde den bedste online butik for at købe en brudekjole. Heldigvis har vi en know-it-all-ven, som foreslog at vi skulle prøve Bridesire. Som det viste sig, var det det bedste forslag hun nogensinde havde givet. Emballagen af ??brudekjole under levering var fantastisk, prisen var retfærdig og det var passende. Jeg endte med at have en blast for mit bryllup.

  Klient: Jane Dato:12-08-2017

Dagens Bedste Tilbud