Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Kjoler til Brudens Mor
Visning 1 til 24 (af 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Øse Kjole til Brudens Mor With A Wrap

  Min datter var så glad i hendes stropløs gallakjoler i tyl nederdel og monteret overdelen. Jeg er også glad for jeg fandt en fantastisk kjole til hende for mindre end 200 €. Hvad et godt køb!

  Klient: Fitnete Dato:02-07-2017

 2. Kappe/Kolonne Polyester V-hals Knælængde Halv-ærmet Kjole til Brudens Mor

  Jeg søger efter blomst pige kjoler i sidste måned, der koster mindre end $ 100, og jeg fandt en sød én i Bridesire. Jeg var virkelig glad, da jeg fik det, fordi det ikke ligner det kun koster hundrede dollars. Vil helt sikkert bestille med dig igen.

  Klient: Lucia Dato:07-07-2017

 3. Kappe/Kolonne Chiffon Assymetrisk Stropløs Kjole til Brudens Mor With A Wrap

  Jeg forsøger normalt at undgå at bestille tøj til vigtige begivenheder online, fordi jeg aldrig får mit tøj til tiden og på nogen måde passer de næsten aldrig. Jeg havde mine tvivl, da jeg havde et uventet problem med min dyre prom dress og havde ingen anden mulighed end at bestille en billigere online, men min søster anbefalede Bridesire, og jeg gav det et skud på grund af situationen. Jeg var så imponeret over at finde ud af, at den brugerdefinerede dimensionering blev udført forbløffende, og produktet kom i at se spektakulært og meget tidligere end jeg forventede det til! Jeg kan fortælle at de arbejder hårdt, så hver kunde er tilfreds. Samlet meget behageligt overrasket og tilfreds med min service.

  Klient: Magdalena Dato:13-07-2017

 4. A-linje Satin Gulvlængde V-hals brudepigekjole

  Jeg kan ikke lide at risikere at handle online på grund af mange klager fra kunderne. Men jeg skal takke Bridesire for den kjole, de leverede. Jeg havde bestilt en promkjole til en funktion, jeg skulle deltage i. Kjole var udsøgt, med højere kvalitet og fremragende skræddersyning. Leveringen var i tidsramme, og ingen ændringer var nødvendige. Jeg anbefaler Bridesire, og vil ikke tænke to gange, hvis jeg skal købe en kjole fra dem!

  Klient: Stephanie Dato:19-07-2017

 5. A-linje Chiffon Knælængde V-hals Mother Of The Bride Kjole

  Bridesire er et af de bedste online-detailhandelswebsteder, jeg har oplevet i den seneste tid. Når det gælder fester eller særlige lejligheder, er hjemmesiden en one-stop-butik, der er i stand til at håndtere alle mine krav til dressing. Jeg formåede at erhverve alle de kjoler, jeg havde brug for til mit bryllupsteam, uden det besvær, der ofte er forbundet med at fuldføre denne opgave. Bridesire tilbød bryllupsfesten kjoler, modtagelse kjoler, og specielle lejlighed kjoler til min brudepiger udover min brudekjole. Den anden ting, jeg kunne lide om denne hjemmeside er, at de er udstyret med forskellige stilarter af brudekjoler, der passer til enhver indstilling og sæson.

  Klient: MJ Dato:25-07-2017

Dagens Bedste Tilbud