Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler

Indel Efter

    Bryllupssteder

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 1035 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Trumpet / Havfrue Kæreste Sweep Train Ærmeløs Tyl Kjole

  Fra den første gang, jeg tjekket ud dit websted, blev jeg automatisk limet ved den store samling af kjoler, som du fik. Jeg tøvede ikke med at bestille en fantastisk champagne indhyllingsafstand chiffon kjole til min hjemkomst fest. Jeg var lidt bekymret, når det ikke ankommer til tiden. Heldigvis, ankom i går, og det var perfekt ligesom hvordan jeg forestillede mig det. Selvom du gjorde mig nervøs jeg ønsker stadig at sige tak.

  Klient: nahrain Dato:11-04-2017

 2. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Af alle de online virksomheder, som jeg gjorde forretninger med, har Bridesire altid været fantastisk i håndtering transaktioner fra trin 1, indtil det sidste trin. Kudos!

  Klient: Pa Dato:15-04-2017

 3. A-linje Kappe/KolonneStropløs Bane-tog Kapel Tog Ærmeløs Chiffon Kjole

  Hej! Jeg bestilte to junior brudepige kjoler i sidste måned. Jeg er virkelig ikke i online shopping og jeg har altid syntes, at produkter, der sælges i online-butikker er substandard og tarvelige, men du viste mig forkert, da jeg fik ordrerne. Alle elementer er glimrende lavet og selv de dekorationer er naturligvis syet med omhu. Kjolerne er endda på niveau med nogle af de høje ende stykker findes i butikker. Emnerne er alt, hvad jeg glæder mig for mine piger at bære på min niece bryllup dag på Hawaii. Jeg vil også gerne takke dine medarbejdere til at foreslå mig at vælge den lyseblå farve i stedet for den kongeblå. Mine piger virkelig godt lide dem. Tak så, så meget.

  Klient: Kim Dato:19-04-2017

 4. A-linje Halterneck Te-længde Ærmeløs Satin Tyl Kjole

  Endelig! Endelig fik jeg den luksus brudekjole jeg bestilte fra du sidst marts. Og gosh! Det er meget varmt og sidste nye og luksuriøse leder. Jeg elsker kapellet tog organza; Jeg elsker kæreste halsudskæring og den ruched overdelen; og jeg elsker detaljerne i kjolen. Jeg kan fortælle, at det kunstfærdigt er lavet. Mange tak, Bridesire. Du har lige gjort mig en ophidset og stress fri juni brud.

  Klient: Emily Dato:23-04-2017

 5. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Hej! Jeg kom bare tilbage hjem fra en tre-dages bryllupsrejse i Singapore med min mand, så jeg glemte at forlade en feedback på hvor heldig jeg er at samle dig som skaberen af ??mine brude beklædningsgenstande. Hvis du vil opdatere transaktionen, jeg bestilte en havfrue brudekjole med feje tog og grime halsudskæring fra dig par måneder siden. På grund af jeres produkters forbavsende nedsatte punkter, jeg fik også to blomst pige kjoler og to brudepige kjoler. Alle disse er aline skede og i lys rosa tone. Jeg var i højt humør, da jeg modtog elementerne to måneder efter i meget god stand og i meget pæn indpakning. Når vi monteret den kjole, en af ??brudepige kjoler var lidt løs på buste område, men det er ikke noget at bekymre sig om, fordi den blev rettet med det samme. Mine såvel som retten af ??de kjoler er 100% perfekt! Store montering, vidunderlige detaljer og gardiner, og meget interiørdesign design. En anden god nyhed er, at jeg kun betalte mindre end $ 1500 for alt. Er det ikke store besparelser ?!

  Klient: Michelle Dato:27-04-2017

Dagens Bedste Tilbud