Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler

Indel Efter

    Bryllupssteder

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Kort Ærme Taft Kjole

  Min mand og jeg havde dette presserende møde på fire dage, og jeg havde ikke en anstændig kjole til hvor til lejligheden. Vi krydsede vores fingre og bestilte en kjole fra Bridesire, og da det var vores første gang, kunne vi ikke hjælpe nødt til at bekymre sig om, om leveringen ville være i tide. Meget til vores overraskelse havde vi den nøjagtige kjole, vi havde bestilt inden for to dage. Prisen var også lommevennlig og tjenesterne generelt fremragende. Bridesire hele vejen.

  Klient: Brenna Dato:02-08-2017

 2. A-linje Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min kone har fødselsdag snart, og jeg ville gerne gøre noget særligt for hende. Hun elsker teatret, så jeg fik os nogle billetter til et kommende show. Jeg ville også få hende en ny aftenkjole til at vise hende, hvor meget jeg elsker hende. Jeg er en komplet idiot, når det kommer til shopping. Heldigvis hjalp damerne på Bridesire mig ud. Jeg endte med at tale med et par damer, for da jeg først ringede, vidste jeg ikke hvilken størrelse eller farve der skulle fås. Jeg var nødt til at snige og se på min kones andre kjoler for at finde den rigtige størrelse. Så ringede jeg tilbage med sin størrelse, og en anden dame hjalp mig med at udklæbe kjole og farve. Du damer reddet mig på dette! Hendes fødselsdag kom og hun elskede absolut kjole vi plukket ud og vi havde en god nat på teatret. Jeg har jer til at takke for det!

  Klient: Benita Dato:07-08-2017

 3. A-linje Øse Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg vil gerne takke jer for at være tålmodig, da jeg lagde min ordre. Jeg er tilfreds med kjole, da det ser ud til at være moderigtigt og stilfuldt. Emballagen så så rart, at nogen ville have troet, at kjole var så meget dyrt. Jeg kan ikke glemme dine overkommelige priser, jeg elskede bare alt.

  Klient: Donna Dato:12-08-2017

 4. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Øse Aften kjole With Sikning

  Jeg elsker Bridesire på grund af deres hurtige levering. Min kjole ankom fire dage tidligt, hvilket er en god ting, fordi hvis det havde noget galt med det, ville jeg ordne det før den dag jeg ville lægge den på. Jeg foretrækker at handle med dig igen uden at tøve. Guys dette er firmaet at handle med.

  Klient: Alise Dato:17-08-2017

 5. A-linje Satin Gulvlængde brudepigekjole With Pick-up Nederdel

  Jeg havde søgt efter uger til den perfekte prom-kjole, da dit websted kom op på Google-søgning. Jeg elskede alle de kjoler, jeg så, jeg kunne ikke købe bare en. Min mor var rigtig sur på mig, men det er okay, fordi vi har samme størrelse, og hun tog en af ??kjolerne til at gå på en dateaften med min far samme dag som min prom! Jeg vil helt sikkert komme tilbage til flere kjoler i fremtiden. Tak Bridesire!

  Klient: judith Dato:22-08-2017

Dagens Bedste Tilbud