Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler

Indel Efter

    Bryllupssteder

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 1045 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg fejrer min bryllupsdag med min mand i dag, og jeg ønskede at overraske ham med en elegant aften kjole. Jeg var på udkig efter flere kjoler på lokale varehuse, men ingen af ??dem fangede mit øje, indtil jeg søgte efter en off skulder, sexet nat kjole på Bridesire. Jeg er lidt buttet, så jeg var kinda bekymret for, at ændringer kan være nødvendig, når kjolen ankommer. Til min overraskelse, kjolen passer mig godt, og jeg behøvede ikke at ændre noget i det. Jeg er sikker på min mand vil lide min påklædning.

  Klient: Silke Dato:02-06-2017

 2. Kappe/Kolonne Chiffon Sweep/Brush V-hals Aften kjole inspired by Gabourey Sidibe at Gulden Glob

  Mine venner har altid fortalt mig at købe kjoler fra Bridesire på grund af den billige pris, og de smukke valg, men jeg er ikke rigtig glad for online shopping. Når en af ??dem købte en ene skulder aline kjole i chiffon med sequined skuldre til min fødselsdag jeg faldt i kærlighed med det. Jeg elsker kjolen så meget, og jeg gennemset straks på webstedet par dage efter at tjekke nogle smukke brudepige kjoler. Fra i dag vil online shopping sandsynligvis indgå i min bucket liste. Tak til Bridesire.

  Klient: Vanessa Dato:06-06-2017

 3. A-linje En Skulder Sweep/Brush Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min erfaring med Bridesire har altid været problemfri og hurtig i to år. Jeg har allerede købt omkring 8 kjoler fra dem i en spændvidde på to år, og jeg har aldrig oplevet problemer med dem. Min seneste ordre var under den sidste uge af marts og det ankom i dag. Det så meget vidunderligt! Jeg vil helt sikkert købe fra dig igen og igen og igen.

  Klient: My Dato:10-06-2017

 4. Kappe/Kolonne Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Du fyre er helt bemærkelsesværdig! For det første, jeg fik en vidunderlig kjole til en meget rimelig pris. Det er sandsynligvis et af de bedste køb, jeg nogensinde har lavet i mit liv, siden jeg startede online shopping. For det andet, jeg bestilte fra et selskab, der er limet til at gøre deres kunder glade. Nå, det er hvad jeg føler og tænker, fordi den måde, min ordre blev håndteret var virkelig utroligt. Jeg vil holde kommer tilbage efter mere, bridesire! Tak!

  Klient: Helene Dato:14-06-2017

 5. Kappe/Kolonne Kvadrat Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Sidste måned, jeg har hårdt brug for en plus size kjole til min bedste vens kommende debut. Da jeg normalt få negative reaktioner, når de forsøger at passe plus size kjoler i stormagasiner, besluttede jeg at købe en online. Faktisk, jeg var ganske tøvende først. Jeg var bange for, at jeg ikke kan passe i kjolen perfekt, men jeg blev overrasket, da det ankom. Selvom jeg har brug for at ændre lidt på kjolen nederste kant på ryggen, jeg tror, det var helt perfekt! To tommelfingre op til dig, gutter!

  Klient: Olo Dato:18-06-2017

Dagens Bedste Tilbud