Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Festkjoler
Visning 1 til 24 (af 427 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Kundeanmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Paillete Festkjole

  Dette var første gang, jeg har købt fra Bridesire. Sitet er nemt at navigere. Levering var til tiden, og kjolen var som beskrevet. Vil være at købe herfra igen.

  Kunde: Ina

 2. A-linje Satin Knælængde Stropløs Festkjole

  Jeg har købt min brudekjole fra Bridesire var ikke meget sikker på, om at gøre det så aldrig købt noget så vigtigt for mig før online, men jeg besluttede at bare gå videre og gå efter det, jeg var forbløffet med resultatet, kjolen er perfekt lavet med perfektion, jeg er så så tilfreds med mit køb, og vil anbefale dette sted til nogen, vil bare gerne takke Bridesire for alle gør min dag endnu mere speciel, kan ikke vente til den dag at ankomme nu, fem stjerne til Bridesire, og mange tak.

  Kunde: Katalin

 3. A-linje Satin Blonde Knælængde Stropløs Bridesmaid/ Skolefest Kjole

  Jeg elskede at jeg kunne hente næsten enhver kjole den farve, jeg havde brug for. Det betød, at jeg havde en masse flere muligheder for at vælge noget, som jeg virkelig godt lide. Da kjolen kom til mig var det smukt og detaljeret. Jeg elskede kvalitet, og selv om det blev understreget det var ikke tung på nogen måde. Kjolen var meget komfortabel. Jeg var nødt til at få det skåret fra bunden, som længden var meget lang, men det var ikke noget, der ikke kunne fastsættes. Jeg elskede min kjole og jeg modtog mange komplimenter på det. Dette er absolut en tillid værdig websted.

  Kunde: Nicole