Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Festkjoler
Visning 1 til 24 (af 511 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Balkjole Blonde og Tyl Knælængde Kæreste Cocktail/ Skolefest Kjole

  For en måned siden, blev jeg søger efter en mini cocktail kjole online, når jeg blev hooked på en stropløs kappe kolonne chiffon kjole farvet sølv. Det havde flæser, side draperinger og ruches som gør det ser meget elegant. Jeg tøvede ikke med at købe det pronto, fordi jeg troede det er virkelig elegant. Posten kom på kontoret 5 dage senere. Til min begejstring, jeg åbnede kassen og fik bekymrede, når emballagen blev krøllet, tænker, at det kunne være en tarvelige flotte stykke, fordi emballagen ikke var pæn. Til min overraskelse, det stykke var smukt og det endda supplerer på min nye par stiletter. Mine officemates så det og spurgte mig om det især efter jeg fortalte dem, at det kun blev solgt for $ 74,99.

  Klient: Nour Dato:09-05-2017

 2. Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Paillete Kjole

  Fordi jeg allerede har haft en dårlig oplevelse i online shopping, køber noget fra bridesire var det sidste, i mit sind, da jeg var allerede hektiske udkig efter den rigtige brudepige. Min bedste ven fik mig som hendes brudepige i hendes kommende bryllup i denne måned i Brasilien. Jeg var allerede på udkig efter smukke kjoler siden februar, men jeg kunne simpelthen ikke finde en, der får mig til at føle og se selvsikker og smuk. Det var dengang, at jeg begyndte at handle online så jeg så denne aline asymmetrisk kjole i rødmende pink. Det var kærlighed ved første blik for mig! Uden anden tanker, jeg straks greb telefonen og ringet bridesire. Jeg følte på brugervenlighed, fordi rep var meget professionel i håndtering mit kald. Fordi det var en skik monteret kjole, opkaldet tog omkring en halv time, men alt gik glat. Kjolen ankom den aftalte dato, og jeg havde ikke forventet, at det er meget klassiske og elegante udseende. Den side gardiner, detaljerne og den asymmetriske gjort det ser flot fabelagtig. Bridesire, du gav mig en grund til at stole online shopping igen, men jeg vil gøre det med dig kun. Ja, jeg vil helt sikkert købe mere fra dig i fremtiden.

  Klient: Julie Dato:18-05-2017

 3. A-linje Knælængde Chiffon Stropløs brudepigekjole

  Jeg ville bare sige mange tak for at hjælpe mig få min drøm cocktail kjole. Jeg var desperat leder efter en smart, men meget trendy cocktail kjole til at gå med mine stilfulde hæle. Bestilling af en kjole fra Bridesire var egentlig ikke den første ting i mit sind, men da selskabet blev anbefalet af min kollega, forsøgte jeg at tjekke det ud. Jeg var helt overvældet med de tusindvis af kjoler i stedet, men denne knælang kæreste blå kjole med frynser detaljer om nederste kant på ryggen var fuldstændig gorgeous. Det var den allerførste kjole, der fik mig, så jeg kaldte firmaet på en gang. Jeg troede at placere en ordre med bridesire er tidskrævende, men det var jeg ikke talt med et personale ved navn Lucy, og hun var virkelig høflig og venlig. Jeg fortalte hende min ordre og hun let bearbejdet alt uden vrøvl. Jeg var ekstatisk, da kjolen ankom. Jeg var endnu mere ekstatisk, når det er monteret mig meget godt. Tak så meget bridesire for at gøre min erfaring med dig mindeværdig. Virksomheden er prisværdigt!

  Klient: rakipi Dato:27-05-2017

 4. Kappe/Kolonne Beautiful Halterneck V-hals Chiffon Strækbart Satin Assymetrisk Cocktail Kjoler

  For to måneder siden jeg bestilte nogle print mønstrede skift kjoler til foråret, og jeg kunne godt lide hvad jeg så. Disse kjoler er lige ret for min kropsbygning og design på disse kjoler var ungdommelige endnu ikke for barnlig leder. Jeg bestilte også nogle kile sko og de tilbød dem i størrelse 10, en størrelse, der er svært for mig at finde på de fleste skobutikker. Dette er en af ??de bedste steder jeg har set til forår og sommer tøj og jeg allerede anbefalet dit websted til venner. Jeg er i øjeblikket på udkig efter bryllup favoriserer for en fætter bryllup og de favoriserer på dit websted ser godt ud! Mine favoritter er de elefant harpiks kortholdere, bambus hånd fans, fuglereden salt shakers, og rustfrit stål manicure kit. Der er en raffinement om punkterne på Bridesire hjemmeside, og det er derfor, det er blevet en af ??mine foretrukne steder at shoppe i disse dage.

  Klient: Henriette Dato:05-06-2017

 5. Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Alle sammen, min plan var at kigge efter en brudekjole til min tvillingesøster, så jeg bestilte en på Bridesire. Jeg kan med stolthed sige, at jeg ikke var skuffet, da det helt sikkert ankom i tide, og gæt hvad? Det var en skræddersyet en, der blev bestilt med målinger. Den dag den kom, og hun prøvede det på, det var betagende som det monteret hende perfekt. Jeg kan varmt anbefale alle til at besøge Bridesire hvis de ønsker kvalitet og intet andet end kvalitet.

  Klient: kathleen Dato:14-06-2017

Dagens Bedste Tilbud