Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Festkjoler
Visning 1 til 24 (af 511 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje V-hals Kort/Mini Ærmeløs Elastic Silk-like Satin Kjole

  Min mor giftede sig for anden gang efter min far døde. Vi var alle super nervøse, og ingen følte ligesom at gå til butikker og prøve på kjoler i timevis. Min mor fandt Bridesire, og hun blev forelsket i en af ??kjolerne. Hun endte med at bestille os alle brudepige kjoler bare for at lette at finde alle kjoler online. Vi var mere end glade, da tøjet ankom. Min mor så smuk ud på hendes bryllupsdag. Hun værdsat virkelig manglen på stress på grund af Bridesire, der sparer dagen med vidunderlige kjoler.

  Klient: Consuelo Dato:06-07-2017

 2. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Kort Ærme Chiffon Kjole

  Bridesire hæver baren for elegante kvinders kjoler. Efter at være blevet anbefalet til mig af en meget god ven af ??mine, besluttede jeg at tjekke dem ud. Bridesire er den rigtige aftale, når det kommer til damer outfits, præcis kjoler. Jeg blev blæst væk ved deres online butik, som var fyldt med en smagfuld samling af brudekjoler, prom kjoler og aften kjoler. Jeg kan godt lide min nye aftenklæde og jeg glæder mig til at bestille et andet stykke snart.

  Klient: lucrezia Dato:17-07-2017

 3. A-linje Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Strækbart Satin Kjole

  Mit nye job krævede at jeg klæber formelt, hvilket er så langt fra min normale stil som du kan få. Dine arbejdsklæder reddede mig. Jeg elskede det varierede udvalg og elsker at sætte dem på. De er overraskende comfy, bare den rigtige længde, og ser dyre ud (kun jeg kender de gode tilbud jeg fik). Jeg kontrollerer siden regelmæssigt for nye stilarter.

  Klient: Roberta Dato:28-07-2017

 4. A-linje Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  En ven fortalte mig at prøve denne hjemmeside, og først troede jeg, at kjolerne var gammeldags, indtil jeg så nogle lignende designs på London Fashion Week og til rigtig gode priser. Lad os bare sige, at jeg nu er en almindelig kunde. Og hjemmesiden er så organiseret, at du nemt kan gennemse alle designs.

  Klient: Ralf Dato:08-08-2017

 5. Kappe/Kolonne Halterneck Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Min kæreste og jeg besluttede at elope, men jeg ønskede stadig en smuk, enkel kjole og jeg havde brug for det hurtigt! Tak, Bridesire for at få det til at ske. Repræsentanten jeg talte med var stor og virkelig syntes at bryde sig om min situation. Kjole ankom inden for en uge og passer som en handske. Jeg så og følte mig fabelagtig på min bryllupsdag. Tak!

  Klient: barbara Dato:19-08-2017

Dagens Bedste Tilbud