Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Satin Gulvlængde Kæreste brudepigekjole

  Efter den erfaring, jeg tidligere havde med online shopping-websites, lovede jeg aldrig igen at prøve en. Det tog mig derfor meget overbevisende fra min bedste ven for at prøve Bridesire. Da hun til tider kan gnide, gav jeg ind og besluttede at give det et sidste forsøg. I modsætning til mine forventninger var Bridesire ikke som noget andet shoppingsted. De er meget organiserede i den måde, de håndterer deres kunder, leverer deres produkter og deres priser er lommevenlige. Jeg kan ikke tro, jeg købte en autentisk aftenkjole til en pris, jeg ikke engang kunne tænke mig om. Det var sådan en lejlighedskøb. Tak Bridesire.

  Klient: coretta Dato:02-08-2017

 2. A-linje V-hals Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Satin Kjole

  Shopping til brude tøj og andre typer kjoler har aldrig været så nemt siden jeg opdagede Bridesire. Jeg kan huske den sidste aften kjole jeg bestilte. Wow! Jeg kan ikke synes at tage øje med det. Bridesire synes at forstå, hvad der er rigtigt for mig. Repræsentanterne der er meget høflige og forstående. Emballagen af ??deres produkter er fantastisk, og deres levering er meget hurtig. Hvad mere kan jeg bede om?

  Klient: Rebecca Dato:07-08-2017

 3. Balkjole En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  I lang tid har jeg søgt efter en online butik, der sætter mine behov først til ingen nytte. Jeg har imidlertid for nylig opdaget om Bridesire fra en ven, og jeg kan bevise, at jeg aldrig har følt behov for og plejet før. Det tog tydeligvis meget overbevisende fra min ven, men så snart jeg prøvede med min første ordre af en promkjole, blev jeg straks forelsket i denne online butik. Ikke kun var leveringen hurtig, men også emballagen og prissætningen.

  Klient: LIUBA Dato:12-08-2017

 4. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Sidste gang jeg forsøgte at bestille en kjole online var jeg meget utilfreds. Det var ikke kun alt for lille, men det blev gjort noget som billedet, og materialet var billigt. Et par venner af mine havde fortalt mig at prøve Bridesire, men jeg var skeptisk. Så så jeg en kjole en af ??mine venner havde købt (et lille sortnummer), og jeg kunne ikke tro på mine øjne. Så jeg besluttede at give denne butik en chance, og jeg bestilte selv en kjole. Jeg kunne ikke have været lykkeligere! Det lignede billedet, materialet var blødt og elegant, og det passer perfekt! Fra nu af ved jeg hvor jeg køber mine kjoler! Jeg kan stadig ikke tro, jeg kan få smukke kjoler til så gode priser. 10/10 vil shoppe Bridesire igen!

  Klient: Linda Dato:17-08-2017

 5. A-linje Assymetrisk Chiffon Stropløs brudepigekjole

  Wow! Bridesire er den bedste e-handelsbutik til at shoppe fra. Jeg elskede dine tjenester og vigtigst af min brudekjole. Alle elskede det, da jeg gik ned ad gangen og efter brylluppet spurgte de fleste damer, der skulle giftes mig, hvor jeg købte min. Jeg ville elske at shoppe med dig igen til min middag eller prom kjole helst helst snart.

  Klient: MARINA Dato:22-08-2017

Dagens Bedste Tilbud