Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Spaghetti Snore Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Hvis du leder efter en online brude butik, der er kundevenlig med produkter, der er værdig til din bucks, dette selskab er det bedste for dig. Tjek det ud nu!

  Klient: Giorgia Dato:03-07-2017

 2. Kappe/ Column Knælængde Satin Side-Draperet Stropløs brudepigekjole

  Fik Brudekjolen jeg bestilte fra dig i sidste måned. Jeg var nødt til at ændre overdelen lidt, fordi det er ganske stram. Anyways, det var ikke et problem, fordi alt var bare betagende. Tak så godt for din fremragende kundeservice.

  Klient: Carolin Dato:08-07-2017

 3. Imperium Strækbart Satin Gulvlængde Spaghetti Snore Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

  Det var to uger før min søsters bryllup, og vi var strandede af hvor vi ville få en perfekt brudekjole. Det var da den bedste pige henviste os til Bridesire. Da vi aldrig havde købt noget online, var vi bange for slutresultatet. Men jeg må sige, at kjole kom rettidigt; Mindre end tre dage, og frem for alt var det præcis det, vi ledte efter. Målingerne var gode, og kvaliteten var en fem stjerne. Jeg må indrømme, at Bridesire er fagfolk. Tommer op for kvalitetsarbejdet !!

  Klient: Marina Dato:13-07-2017

 4. Trumpet / Havfrue Bateau Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Efter at være blevet henvist af en ven til at købe en promkjole fra Bridesire, var jeg bekymret over resultatet, kom leveringsdagen. Men leveringen blev lavet en dag tidligere end forventet, og da jeg prøvede det, var det virkelig fascinerende. Kvaliteten var fremragende, farve og målinger var præcis som jeg havde bestilt. Jeg følte endda, at jeg havde betalt mindre for et sådant mesterværk. Jeg kan ikke vente med at bære det på den kommende fest!

  Klient: Karla Dato:18-07-2017

 5. Kappe/ Column Chiffon Kæreste Knælængde brudepigekjole

  Jeg var lidt tøvende med at købe min brudekjole online på grund af tidligere problemer med online-indkøb, hvor tøj lige ikke var som forventet. Men jeg fandt en kjole, som jeg virkelig elskede ved Bridesire, og jeg var ny den var det perfekte udseende til mit bryllup. Størrelsen på kjole var spot-on, da jeg modtog den, og den passer som jeg ville have det til. Jeg er så glad for at have fundet min drøm kjole uden at have al den stress, der ofte går sammen med brudekjole shopping. Jeg planlægger at anbefale Bridesire til alle mine venner, der søger deres drømmekjole.

  Klient: Marianne Irene Dato:23-07-2017

Dagens Bedste Tilbud