Hjemmeside >  Kjoler til Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Chiffon Gulvlængde En Skulder brudepigekjole

  Du fyre rock! Jeg er så lovin’ den Brudekjolen jeg fik fra dig i denne uge. Jeg troede aldrig min $ 400 kan gå en lang vej. Jeg mener, det virkelige emne er langt mere fantastisk end billedet. Tak soooo meget, Bridesire.

  Klient: Julia Dato:08-06-2017

 2. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Taft Kjole

  Åh ih! Min bold kjole blonder brudekjole er soooo smukke! Jeg må sige, at jeg var ikke forkert, da jeg valgte de sorte blonder detaljer til at gå med sin hvide stof. Kombinationen er så fantastisk, og min smykker faktisk matcher kjolen. Det er et meget, meget dejligt stykke. Jeg er så spændt på at gå i midtergangen i det.

  Klient: Nimue Dato:13-06-2017

 3. A-linje Øse Ankel-længde Ærmeløs Satin Sash/Ribbon brudepigekjole

  Mine ordrer er awesome! Både Brudekjolen og junior brudepige kjoler er meget detaljerede og fejlfri. Den overdelen og den nederste kant på ryggen er perfekte. Jeg elsker også montering af den kjole, som det gør mig til at se lidt buet.

  Klient: Tiziana Dato:18-06-2017

 4. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Min ven var korrekt, da han sagde din butik er den bedste online butik der. Den brugerdefinerede monteret kjole var perfekt og telefonopkald og e-mails blev hurtigt besvaret, giver mig sikkerhed for, at jeg der handler med den rigtige virksomhed. Fremragende arbejde, Bridesire!

  Klient: Natalja Dato:23-06-2017

 5. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Når det kommer til ferie kjoler, jeg kun tjekke dette selskab for min samling. Jeg har fået min ferie kjoler fra dem for omkring to år i træk. Jeg har blonder, chiffon, og en organza kjole og alle af dem ser meget smart. Deres produkter er så billige, at de ikke bryder min bank. Teknisk set har jeg ikke noget dårligt at sige om dette selskab og især i dag, da jeg fik grimen te længde kjole jeg bestilte den anden uge. Det er gul og perfekt til denne sommer. Jeg elsker også sin beading og draperede detaljer. Det er en anden pragtstykke fra bridesire.

  Klient: Nele Dato:28-06-2017

Dagens Bedste Tilbud