Hjemmeside >  Kjoler til Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 441 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Chiffon Te-længde Halterneck brudepigekjole

  Det er fjerde gang, jeg har købt fra dig, og jeg er så glad for at jeg fik den samme fremragende service siden dag ét. Gosh! Jeg er så Lovin’ dig og dine produkter, Bridesire!

  Klient: marco Dato:04-04-2017

 2. A-linje V-hals Knælængde Ærmeløs Taft Kjole

  Jeg fik en enkel cocktail kjole fra dig i sidste måned. Det var kun for $ 219,99. Det var en simpel cocktail kjole, men smukt syet. Jeg fik også den pakke, en dag tidligere end forventet. Vil helt sikkert bestille fra dig igen.

  Klient: Nadine Dato:09-04-2017

 3. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Taft Kjole

  Fik fløjl mor til bruden kjole sidste uge, og jeg er så elske det! Mine venner spurgte mig, hvor jeg købte det, og jeg fortalte dem om din virksomhed, og hvordan du håndteret min ordre. Tja, gæt hvad? De vil være bestilling fra dig snart, også. Tak!

  Klient: Julia Dato:14-04-2017

 4. A-linje Chiffon En Skulder Knælængde Kæreste brudepigekjole

  Jeg vil bare sige tak for at hjælpe min mor, da hun lagde sin ordre hos dig. Hun er en senior borger, og hun har aldrig oplevet køber online. Hun sagde, at du fyre hjalp hende meget godt. Mange tak. Hun elsker også mor til bruden kjole hun bestilte fra dig.

  Klient: Bente W. Dato:19-04-2017

 5. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg er en meget omhyggelig mor til tre. Jeg altid sørge for, at alt er perfekt, især når det kommer til mine døtres kjoler, så jeg var bekymret syg min en af ??dem bestilt fra Bridesire. Jeg er ked af, men jeg har aldrig rigtig hørt en online selskab ved navn Bridesire før. Jeg må sige, det er ikke så populær som nogle online virksomheder derude, men jeg er temmelig imponeret over firmaet. Jeg faktisk kaldte dem en dag efter jeg lært, at min ældste datter betalt $ 1000 plus. Jeg fortalte dem, at der var en fejl, og at jeg var nødt til at få pengene tilbage, men repræsentanten var helt stejlt. Hun sagde, at min datter allerede afgivet ordren, og at de kun vil give restitutioner for forkert, dårligt, og tabte ordrer. For at undgå at blive stresset, jeg skar opkaldet brutalt og ventede på ankomsten af ??ordren. Jeg var chokeret, da vi fik dem. Der var ligesom 3 smukke kjoler i tyl nederdel med flotte farver. Hver kjoler passer dem godt, og jeg var selv glad, da jeg hørte min ældste siger, at Bridesire faktisk perfektioneret de ændringer, hun ønskede for sin kjole. Tøjet kiggede også måde dyrere end sine $ 300 plus pris. Puha! Så undskyld Bridesire for ikke at stole på dig. Jeg vil anbefale dig til mine piger. Tak så meget for at gøre et stort stykke arbejde.

  Klient: Caterina Dato:24-04-2017

Dagens Bedste Tilbud