Hjemmeside >  Kjoler til Brylluppets Gæster >  Brudepigekjoler
Visning 1 til 24 (af 545 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg er ked af, men jeg har kun frustrationer for dette selskab. Kjolen blev leveret meget sent, og jeg var nødt til at finde en anden i vores lokale butik. Beslaget var forfærdeligt, også. Min $ 300 er ikke værd af mit køb!

  Klient: Kristen Dato:29-04-2017

 2. Trumpet / Havfrue Kvadrat Gulvlængde Kort Ærme Strækbart Satin Satin Kjole

  Min fætter købte en kort sexet kjole fra dig i sidste måned til min første date med denne fyr, som jeg har været eyeing i månedsvis. Det var en fantastisk én prissat under $ 200. Hvordan kan jeg takke dig? Jeg vil helt klart anbefale dig til mine venner.

  Klient: Patricia Dato:04-05-2017

 3. Kappe/ Column Satin Knælængde Kæreste brudepigekjole

  Vil bare fortælle dig, at min bestilling ankom på den aftalte dato og min kone elsker den sexede kjole jeg købte til hende. Tak for at hjælpe mig på min ordre. Jeg vil anbefale dig til mine arbejdskammerater.

  Klient: Jan erik Dato:09-05-2017

 4. Kappe/Kolonne Spaghetti Snore Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg var på udkig efter en rød gallakjoler sidste måned, da jeg faldt over denne hjemmeside. Jeg var imponeret over de kjoler, der er vist i stedet og brugervenligheden af ??hjemmesiden, også. Jeg valgte en fantastisk leder rød kjole prom kæreste halsudskæring og tyl nederdel. Jeg ringede straks Bridesire, men følte frutrated når en uhøflig repræsentant fik min opfordring. Hun er ikke tålmodig nok besvare mine forespørgsler, så jeg bad om deres surpervisor. Vejlederen håndteret min ordre, og alt gik godt. Kjolen ankom i går, og det var en fantastisk stykke til en nedsat pris på grund af den ulejlighed, jeg har oplevet med det uhøflige personale. Tak, Bridesire. Det viser, at du sikre dine kunder værdiansættes.

  Klient: Rasa Dato:14-05-2017

 5. A-linje Prinsesse Chiffon Gulvlængde Kæreste brudepigekjole

  Hej Bridesire, dette er Tifanny fra New York. Jeg vil bare gerne sige tak så meget for at være så godt for mig, når jeg afgivet min ordre flere dage siden. Din bistand samt dit produkt er meget prisværdigt. Selvom kjolen er en smule lang, jeg har ingen skrupler om det, fordi min ven skrædder nemt justeres det for mig. Min transaktion med dig har været glat hele vejen. Tak også for at besvare mine e-mails hurtigt. Alle disse viser, at du virkelig er ved at opbygge rapport og skabe relationer med dine kunder, og ikke at være en kold iværksætter.

  Klient: Eleonore Dato:19-05-2017

Dagens Bedste Tilbud