Hjemmeside >  Brudekjoler

Indel Efter

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 764 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Prinsesse Kæreste Gulvlængde Sweep Train Ærmeløs Chiffon Satin Brudekjole

  Jeg elsker, elsker, elsker Bridesire !!! Jeg er en stor online shopper, jeg forsøger altid at finde de bedste tilbud, og det er absolut tops på min liste nu! Jeg laver mange begivenheder, hvor jeg skal klæde mig og betale hundredvis af dollars pr. Kjole bliver hurtigere, jeg har to kjoler i dag til prisen for det, jeg normalt bruger på en! Score! Jeg er overbevist om, at de passer også, fordi de har et stort dimensionskort, og jeg sammenlignede bare mine personlige målinger, så jeg er slet ikke bekymret over det. Jeg elsker hvor mange forskellige længder, stilarter og farver de har også! De har også super søde tilbehør, som jeg har en følelse vil komme hjem på min næste store ordre også lol! Jeg er meget spændt på at få min forsendelse og flaunt mine mode! Ingen andre vil få mit udseende, hvilket gør mig glad! Godt shopping folk, du vil nemt bruge en time på at gennemse alle disse søde kjoler!

  Klient: Lyn Dato:26-08-2017

 2. Balkjole Bane-tog Kort Ærme Satin Brudekjole

  Først var jeg tøvende med at bestille min specielle aftenkjole fra en online hjemmeside. Men wow! Det gjorde den særlige aften den mest mindeværdige aften, jeg nogensinde har haft. Min mand, der havde været på forretningsrejse i næsten to måneder, kom tilbage om to uger og han havde lovet at tage mig ud til en særlig aften udflugt. Og ja, jeg ville ikke skuffe ham. Jeg lagde min ordre på Bridesire. Jeg havde endda forbehold, at måske kjole ville ankomme længe efter at min mand allerede var kommet, men det var aldrig tilfældet, da kjole kom i nogle få dage før den skæbnesvangre dag. Kjole var præcis, hvad jeg havde bestilt for. Det var en god aften. Min mand holdt på med at komplimentere mig for, hvor meget yngre jeg så i den kjole. Jeg kunne ikke tage det længere, da han insinuerede, at jeg skulle gå hjem fjerne den kjole, lægge på noget andet og komme tilbage, fordi med en sådan slags kjole kunne enhver ung mand rive mig væk fra ham og alligevel var han ikke klar til Miste mig Det var sjovt. Tak Bridesire for at gøre min aften strålende.

  Klient: virginie Dato:31-08-2017

 3. Balkjole Kæreste Tyl Gulvlængde Spaghetti Snore Brudekjole

  Min ven kunne ikke bestille en brudekjole i god tid. Han besøgte dette websted for og lavede en ordre. Selskabets medarbejdere gjorde en indsats og fik ham den bedste kjole inden for få uger før bryllupsdagen. Omkostningerne var håndterbare, og tjenesten var behageligt. Jeg anerkender de bedste tilbud, der tilbydes af virksomheden. Fra erfaring manglede han ord til at takke firmaet selv gennem webstedet anmeldelser det var svært. Bryllupsdagen var fremragende. Jeg anbefaler gode anmeldelser til virksomheden for de tjenester, det tilbyder til kunderne.

  Klient: Franziska Dato:05-09-2017

 4. A-linje Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Satin Brudekjole

  OMG! Bridesire er bedst! Jeg vil gerne have en speciel kjole til at bære til en jubilæumsmiddag på en fancy restaurant. Jeg er sikker på, at min kæreste på to år vil bede mig om at gifte mig med ham !! Jeg er på et budget, men jeg fandt den perfekte aftenkjole på Bridesire. Det blev leveret i dag og OMG !! Det passer perfekt! Og farven er smuk og lys, materialet føles som silke! Jeg ved bare, at dette kommer til at være en nat, jeg vil altid huske! Tak for at gøre det specielt! Du rocker!

  Klient: Katherine Dato:10-09-2017

 5. A-linje Tyl Gulvlængde V-hals Brudekjole

  Jeg er ikke fan af at handle online på grund af frygten for, at jeg måske ikke får den bedste deal, og fra de negative anmeldelser, som kunderne giver. Men ved at blive henvist af en ven besluttede jeg at gå videre og bestille en aftenkjole. Jeg var nervøs, da forsendelsen ankom, da jeg tænkte negativt på, hvad jeg ville forvente. For at sige sandheden var aftenkjole udsøgt og passende som jeg havde ønsket. Faktisk holdt alle med at fortælle mig, hvilken smuk kjole jeg havde. Én ting er sikkert, jeg vil købe alle mine kjoler fra Bridesire.

  Klient: Ganime Dato:15-09-2017

Dagens Bedste Tilbud