Hjemmeside >  Brudekjoler

Indel Efter

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 764 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Balkjole Kæreste Kapel Tog Ærmeløs Taft Brudekjole

  Jeg var på udkig efter en indhyllingsafstand champagne hjemkomst kjole, fordi jeg hader det, når min buttede midsection buler. Da jeg handle online på Bridesire, så jeg denne smukke stykke, og jeg blev forelsket første gang jeg så det. Jeg ringede til selskabet og en respektfuld og tålmodig rep svarede mig. Hun foreslog selv, at hun tilføje en smule paillet detaljer i nederste kant på ryggen, så det ser ultra frække, og, dreng, var hun ret! Kjolen var fantastisk! Tak for din hjælp og produkter.

  Klient: sandy Dato:12-05-2017

 2. Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudekjole

  Jeg vil bare gerne sige, at jeg er virkelig glad for min kjole. Det ankom to dage senere, men det er okay, fordi det monteret mig perfekt. Jeg elsker også de tilføjede glitter. Tak!

  Klient: Brenda Dato:16-05-2017

 3. A-linje Stropløs Gulvlængde 3/4 Ærme Længde Blonde Satin Brudekjole

  Jeg vil aldrig træt shopping på bridesire. Det har tonsvis af smukke stykker på pocket venlige priser. I virkeligheden, når jeg købte en cocktail kjole fra dem for fem måneder siden, var jeg stadig i stand til at købe et par dinglende øreringe og en pung til at gå med den kjole! Terrific besparelser!

  Klient: Guneet Dato:20-05-2017

 4. A-linje Chiffon Watteau Tog Juvel Neck Brudekjole

  Min ven fortalte mig om Bridesire når jeg kæmper for at finde den perfekte brudepige kjole til min fætter bryllup. Jeg var skeptisk i starten, men jeg er virkelig glad for, at jeg fulgte hendes råd. Bridesire hjalp mig med at finde den bedste brudepige kjole uden ballade. Nu ved jeg, hvor man kan shoppe for smukke kjoler online.

  Klient: Marianne Dato:24-05-2017

 5. Kappe/Kolonne Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudekjole

  Dette er anden gang, jeg har bestilt en gallakjoler fra dig, men du stadig fik det galt. Jeg håber, du granske kvalitetskontrollen aspekt af din virksomhed, fordi det er bare frustrerende!

  Klient: brenda Dato:28-05-2017

Dagens Bedste Tilbud