Hjemmeside >  Brudekjoler

Indel Efter

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 764 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Havfrue/Trumpet Taft Blonde Gulvlængde Stropløs Brudekjole

  Jeg har planlagt og reddet til jubilæumsferien af ??en levetid til en smuk by, som jeg altid har ønsket at besøge med min mand i 10 år. Jeg vidste, at jeg havde brug for nogle fine tøj, især nogle smukke kjoler, for at tage min tur til de sjove nætter ud på byen. Jeg bestilte en smuk aftenkjole fra Bridesire, der ankom hurtigere end forventet. Jeg kunne bruge størrelsesinformationen på hjemmesiden før bestilling og kjole passer perfekt. Vores tur var fantastisk og min aften kjole var perfekt til vores særlige middag dato. Denne kjole lavede vores nat en til at huske og det fik mig til at føle mig smuk.

  Klient: Ramie Dato:02-07-2017

 2. Trumpet / Havfrue Kæreste Stropper Kapel Tog Ærmeløs Satin Tyl Brudekjole

  Jeg gik til Bridesire for at finde brude tilbehør til at gå med min brudekjole. Jeg havde en kjole lånt til mig af en anden butik, og jeg kunne godt lide det. Så Bridesire hilste mig velkommen og hjalp med at kigge efter de tilbehør, der ville matche med min kjole. Mens jeg var der, anbefalede sælgeren at jeg kigger på nogle kjoler til en vidunderlig brudeoplevelse; Som du kan forestille mig dette var mit øjeblik. Da jeg ikke havde planlagt at købe en kjole økonomisk, kiggede jeg kun på kjoler, der var omkring $ 99. Der er denne smukke kjole, jeg forsøgte, og til min overraskelse var det så fantastisk, at jeg begyndte at græde. Det var den perfekte kjole og den perfekte pasform, og det fik mig til at se så smuk ud, at jeg ikke kunne modstå at købe den. Hvad kunne gøre mig lykkeligere! Jeg har min egen drømmekjole, som ikke brød min bank. Tak Bridesire Bridal for at lade min drømme bryllup komme i opfyldelse!

  Klient: Jerrie Dato:07-07-2017

 3. Prinsesse Nemt-af-skulderen Gulvlængde Ærmeløs Satin Organza Brudekjole

  Ser man på, hvad andre mennesker skal sige om Bridesire, kunne jeg ikke være enig mindre. Ingen online-site, der giver bedre service som Bridesire når det kommer til brude kjoler og enhver anden type kjoler. Hvad der er mere forbløffende ved denne online butik er, at de altid sætter behovet for kunderne først. For at fortælle sandheden gør de fleste kvinder omkring min placering deres shopping i denne butik, og jeg har aldrig hørt engang en klager. Bridesire er simpelthen topklasse.

  Klient: noelzine Dato:12-07-2017

 4. A-linje Kvadrat Gulvlængde Bane-tog Kort Ærme Chiffon Brudekjole

  Når jeg hører nogle af mine venner, der klager over dårlige online tøj (især kjoler) shoppingtjenester, undrer jeg mig selv. Sandsynligvis har de ikke hørt om Bridesire. Efter mit første køb af en promkjole (som jeg har nul klager over) gjorde jeg det klart for mig selv, at jeg ikke vil besøge andre online-hjemmesider i enhver slags tøj. Tjenesten der er kundevenlig og priserne er lommevenlige. Desuden er deres leveringstjenester awesome. Fortsæt det gode arbejde Bridesire.

  Klient: Kenyatta Dato:17-07-2017

 5. Balkjole Tyl Bane-tog Stropløs Brudekjole

  Jeg ønskede en middagskjole fra din virksomhed, og jeg var glad for at de viste mig en række kjole at vælge imellem. Jeg valgte en, og jeg modtog det tidligt end forventet, og det var ligner de billeder, de sendte fortjenester, der passer mig godt, og jeg elskede I.e. Vil gerne handle med dig hver gang jeg har brug for en prom og middagskjole.

  Klient: Lana Dato:22-07-2017

Dagens Bedste Tilbud