Hjemmeside >  Brudekjoler

Indel Efter

    Bagsidedetaljer

    Shop efter Pris

Visning 1 til 24 (af 764 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Balkjole Gulvlængde Taft Nemt-af-skulderen Brudekjole

  Jeg elskede dine priser så meget. Kjolerne specielt brudekjoler er ikke så dyre som jeg troede de ville være. Jeg købte mig en, den passer så godt. Jeg har aldrig haft det vellykket at købe fra en online butik, men det var de bedste tjenester, jeg modtog. Jeg vil gerne opfordre alle damer til at købe fra jer.

  Klient: Pam Dato:27-07-2017

 2. Kappe / Column Satin V-hals Gulvlængde Imperium Barsel Brudekjole

  Jeg er en fyldig gal, som ofte kæmper for at finde kjoler, der passer mig rigtigt og ser godt ud, så jeg var virkelig frygtelig på at lede efter en brudekjole. (Sad, jeg ved.) En ven fortalte mig at besøge dit websted. Bridesire, dit udvalg af smukke kjoler overraskede mig. Jeg havde ærligt talt svært ved at beslutte kun én. Jeg ved, det er en kliché, men jeg følte mig som en prinsesse på min bryllupsdag. Jeg har endda hentet nogle cocktail kjoler til bryllupsrejse.

  Klient: Brandy Dato:01-08-2017

 3. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Satin Blonde Brudekjole

  Natten min kæreste foreslog jeg begyndte at lede efter brudekjoler, tænker det ville tage måneder at finde den rigtige. Jeg tog fejl!! Takket være Bridesire var det nemt at finde den rigtige kjole. Jeg kunne ikke have været lykkeligere med den kjole jeg vælger. Det passer rigtigt til størrelse, så det behøvede ikke nogen ændringer, og det var GORGEOUS. Udseendet af kjole oversteg mine forventninger. Tak for at gøre hvad der kunne have været en stressende køb en brise.

  Klient: Chelsea Dato:06-08-2017

 4. A-linje Kæreste Sweep Train Ærmeløs Chiffon Brudekjole

  Bridesire er den bedste butik til at shoppe din brudekjole. Jeg bestilte min brudekjole seks måneder tidligere, og jeg var imponeret over forsendelsen. Det ankom tidligere end forventet, og det var af bedste kvalitet. Før levering var vi alle bekymrede på grund af nogle af de dårlige vurderinger, det havde, men vi håbede på det bedste. Vi elskede kundeservice teamet mere fordi de virkelig hjalp os med at få den kjole, jeg ønskede, og de var tålmodige nok, da jeg tog tid til at vælge den bedste kjole til mit bryllup. Min kjole passer mig så godt, at jeg aldrig skulle returnere det eller gøre nogen tilpasning, da det var perfekt. Jeg ville ikke have noget imod at fortælle mine venner at komme og handle med dig for deres kjole. Jeg var meget imponeret, fortsæt med at gøre din virksomhed på den måde.

  Klient: Beverly Dato:11-08-2017

 5. Prinsesse Øse Gulvlængde Ærmeløs Satin Blonde Brudekjole

  Bridesire Jeg elsker den måde, du giver tjenester til dine kunder. Du gør alt som klienten fortæller dig. Jeg elskede hvordan du gør din emballage. Jeg købte en promkjole og emballagen var rigtig flot. Nogen kunne have troet, det var en meget dyr kjole. Jeg ville elske at shoppe flere ting fra dig. Så meget som din tilbagesendelsespolitik er meget streng, kan jeg ikke klage over noget andet, for efterhånden er returen sjældent, fordi du gør alt som din kunde fortæller dig, og hvis en fejl opstår, gav kunden de forkerte oplysninger. En anden ting jeg elsker om jer er, hvordan du har en bred vifte af produkter, og de er alle perfekte. En kunde kan nemt vælge hvilke suiter hendes bedste uden at skulle tage noget, fordi hun er tvunget til. Jeg bliver nødt til at shoppe med dig igen når som helst, min datter har brug for mere af din kjole.

  Klient: Melissa Dato:16-08-2017

Dagens Bedste Tilbud